zależy mi na szybkiej odpowiedzi z góry wielkie dzięki

Moderator: Mroczny
mjogerwp pisze: Aha chciałem spytać o spalanie jakie sa orientacyjne na asfalcie?
1995r za 28tyś +opłaty 2koła i ten 1995rok dobra cena!!!! dach po co klepać teraz tyle oferują anglików za 2tyś drugi dach i żadnego klepania.mjogerwp pisze:Dzięki za odpowiedz, samochodem pojeżdżę z rok i sprzedam zapewne za rozsądna cenę jakiemuś maniakowi z forumNie bawił bym się w naprawy
gdybym nie miał warsztatu, kolego Krecik czy w g klasie są grubsze blachy niż w unimogu, z nimi sobie daliśmy radeAha chciałem spytać o spalanie jakie sa orientacyjne na asfalcie?
Pozdrawiam
taa, mialem patrola kiedy ty srales w pampersy [sadzac po dziale wiek w offtopic], przez dlugi okres nie mialem zadnego 4x4 a juz napewno g klasy,Drako pisze:7 k ojro to nie jest duzo jak za ten silnik itp.
spalanie u mnie to tak ok 9-11 12 przy jezdzeniu tylko do pracy w zimie ok 5 km
Znajomi blacharze, ktorzy robili G nie chca nawet slyszec o robieniu nastepnych. Strasznie ciezko podobno sie ja prstuje.
POgadaj z Kmachaczem on wlasnie remontowal G po dachowaniu.
Swoja droga nie podoba mi sie takie podejscie. Kupie auto po strzale , pojezdze a pozniej pchne jakiemus frajerowi za 12 tys ojro.
![]()
Nie to forum , nie te samochody.... lepiej se jakiegos golfa wystrugaj z przystanku autobusowego.
juz ci napisalem.mjogerwp pisze: taa, mialem patrola kiedy ty srales w pampersy [sadzac po dziale wiek w offtopic], przez dlugi okres nie mialem zadnego 4x4 a juz napewno g klasy,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości