Wścielóść i bezzsilność!
Moderator: Mroczny
Wścielóść i bezzsilność!
Panowie Koledzy. Nie wiem kto z Was ma tojuż za sobą,ale nie życzę nikomu...
dziś w nocy jakis q_tas dokonał ohydnego i haniebnego czyny włamując się do mojej Geli. Na "strzeżonym" parkingu wywalił szybę i wyrwał radyjko.Tak po prostu. Normalnie, jakby staruszkę zgwałcił. ...
Wiem, ze zdarzają się większe dramaty, ale tego typu sytuacje są wyjątkowo wq_rwiające. Szukam jakiejś wrednej klątwy na tego ch_ja co to zrobił.
PS. Ile kosztuje szyba boczna i gdzie jej szukać?
[/quote]
dziś w nocy jakis q_tas dokonał ohydnego i haniebnego czyny włamując się do mojej Geli. Na "strzeżonym" parkingu wywalił szybę i wyrwał radyjko.Tak po prostu. Normalnie, jakby staruszkę zgwałcił. ...
Wiem, ze zdarzają się większe dramaty, ale tego typu sytuacje są wyjątkowo wq_rwiające. Szukam jakiejś wrednej klątwy na tego ch_ja co to zrobił.
PS. Ile kosztuje szyba boczna i gdzie jej szukać?
[/quote]
Wrrrocław... Też ma punkt G.....
Dzięki za wsparcie. Myśle zatem, że z szybą dam rade. Na pewno będę ścigał firmę ochroniarską, która pilnuje posesji i garażu. Emeryt ochroniarz spał albo miał obstrukcję. A ciężką kasę z pilnowanie biorą.
A radyjka żal bo fajne było (Becker Mexico) Ktoś musiał skroi na zamówienie, bo to nie jakieś Sony etc...
Geli wynagrodzę to pięknymi widokami dolnośląskich plenerów...
A radyjka żal bo fajne było (Becker Mexico) Ktoś musiał skroi na zamówienie, bo to nie jakieś Sony etc...
Geli wynagrodzę to pięknymi widokami dolnośląskich plenerów...
Wrrrocław... Też ma punkt G.....
jaccard pisze: A radyjka żal bo fajne było (Becker Mexico) Ktoś musiał skroi na zamówienie, bo to nie jakieś Sony etc...
Zobacz czy tu Twojego radia nie ma?
http://www.allegro.pl/search.php?string=becker+mexico
=> Who's Zed?
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Jakiś czas temu straciłem autko - na szczęście plaskacza 
Pojechałem do Makro na zakupy, wróciłem taksówką. Ból ...
Wrażenia - nieprzeciętne
Nie życzę nikomu ...
Na szczęście było AC

Pojechałem do Makro na zakupy, wróciłem taksówką. Ból ...

Wrażenia - nieprzeciętne

Nie życzę nikomu ...
Na szczęście było AC

G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
Oczywiście, że nie wypłacili. Ale było to już kilka lat temu 
Swoją drogą - ubezpieczenie auta terenowego to sztuka nie lada. Ich wyceny można sobie między bajki włożyć. Też już kiedyś rozmawiałem w tej sprawie - i nic ...

Swoją drogą - ubezpieczenie auta terenowego to sztuka nie lada. Ich wyceny można sobie między bajki włożyć. Też już kiedyś rozmawiałem w tej sprawie - i nic ...
G460 300TD '88 33" +4"
AC na kilkunasto - dziesięcioletnie auto to lekkie przegięcie.
Jak chciałem zrobić to dla swojej krzyknęli 3-4 kzł za rok
(wstępna wycena) - W 463 z 91 r. i jeszcze musiał się kierownik zgodzić
allllle nie prosiłem
Co do włamki to współczuję. Sam miałem fagasa za fajerą, tylko że chodzilo o całość. Na całe szczęście Gela woalła pozostać u taty
Od czasu gdy mam alarm jest odpukać spokój.
Jak chciałem zrobić to dla swojej krzyknęli 3-4 kzł za rok

allllle nie prosiłem

Co do włamki to współczuję. Sam miałem fagasa za fajerą, tylko że chodzilo o całość. Na całe szczęście Gela woalła pozostać u taty

Od czasu gdy mam alarm jest odpukać spokój.
A ja odłączam jeden kabelekQCOR pisze: Od czasu gdy mam alarm jest odpukać spokój.

Centalzamki w drzwiach słabo działają więc jak "ktoś" chce to wejdzie, ale potem to się zdziwi.
Prąd jest, rozrusznik kręci a tu a kuku
=> Who's Zed?
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Jest jeszcze laweta 
No fakt - ale to już musi być bardziej zorganizowane ...

No fakt - ale to już musi być bardziej zorganizowane ...
G460 300TD '88 33" +4"
sorry, alelisiurski pisze:Coraz więcej jest już takich lawet co załadowanego tranzita max na zablokowanych czterech kołach bez zblocza sobie na plecy zarzuca
Jak w Trasicie można zablokować 4 koła?
Załadowany Transit na max to 3,5 T tak?
To jaką muszą mieć wyciągarkę?
Z czołgu?
=> Who's Zed?
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Zed is dead.
Zed is dead. Baby.<=
Wiesz, jak to mawiają - jak przyjdzie ochota, to i pies kota wychrobotaTrout pisze:Nie każda laweta bierze 2,2 TN@rbi pisze:Jest jeszcze laweta
No fakt - ale to już musi być bardziej zorganizowane ...z automatem zablokowanym na P

Nie życzę tego nikomu - baaaardzo przykre przykre doznania

G460 300TD '88 33" +4"