Musiałem to napisać bo Mnie tacy ludzie denerwują!!! Treść ogłoszenia
i link:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2431169
Cena: PLN 40 000 / EUR 10 319 (do negocjacji)
Typ: Terenowy
Informacje:
Rok produkcji: 1989, 150 km, 170 KM (125 kW), Pojemność skokowa: 2800 cm3, benzyna, zielony, Liczba drzwi: 2/3,
Dodatkowe wyposażenie:
4WD, autom. skrzynia biegów, hak, el. szyby, alufelgi, system nawigacji, centralny zamek, autoalarm, radio + CD, welurowa tapicerka
Dodatkowe informacje:
garażowany
Opis pojazdu:
Mercedes ma podgrzewane siedzienia recaro,potencjometr,webasto,GPS i wiele innych ciekawostek autko prezentuje sie bardzo dobrze i tak samo jezdzi jest bardzo zadbany w srotku i na zewnatz nigdy nie byl jezdzony w terenie polecam
A te opony (żeby wyżej się siedziało), porysowane i zmienione zderzaki(co by pieszych lepiej strącać), wyciągarka ( tu jestem złośliwy, teściowa taka ciężka, że z domu wyciągarką trzeba ją taszczyć), snorkel ( hmm może wyżej od ziemi czystsze powietrze i lepiej chodzi LOL)to tak, żeby go dociążyć

I dlaczego ludzie tak podkreślają NIE JEZDZONY W TERENIE!!! Ja np. chciał bym kupić autko od kogoś kto jeździł w terenie, może nie wszyscy ale wielu z Nas dba o swoje autka, żeby się nie psutneły na rajdzie itp. wkłada w nie wiele czasu i serca!!!
jeszcze raz buahaha