yyy...
Moderator: Mroczny
yyy...
przepraszam, czy o ML to tu można pytać?
albo może choć o słynne padające 400CDI i skrzynie biegów?
urban legend czy fakt?
któś cóś wie?
albo może choć o słynne padające 400CDI i skrzynie biegów?
urban legend czy fakt?
któś cóś wie?
"Nie jestem bardzo analityczny. Mało myślę o sobie i dlaczego robię różne rzeczy."
G.W.Bush
G.W.Bush

- krzysiek-gdansk
- Misiek Cypr
-
- krzysiek-gdansk
heh... już się jednak wyleczyłem z tego pomysłu... na 4 serwisy 3 powiedziały że jezeli jestem ekscentrycznym miłośnikiem Gwiazdy to ewentualnie moge sobie na taki zbytek pozwolić... albo jeżeli ewentualnie planuję loty w kosmos... gdyż koszty ewentualnych napraw są kosmiczne...
niestety już jestem ekscentrycznym miłośnikiem Land Rovera więc nie moge sobie pozwolić na taką ekstrawagancję...
BTW.. G-Klasse z 400CDi w Dekrze występuje jako najbardziej awaryjny samochód z jakiegoś tam rocznika... czyżby defendera już nie badali?
niestety już jestem ekscentrycznym miłośnikiem Land Rovera więc nie moge sobie pozwolić na taką ekstrawagancję...
BTW.. G-Klasse z 400CDi w Dekrze występuje jako najbardziej awaryjny samochód z jakiegoś tam rocznika... czyżby defendera już nie badali?

"Nie jestem bardzo analityczny. Mało myślę o sobie i dlaczego robię różne rzeczy."
G.W.Bush
G.W.Bush

tak samo awaryjna jest Gela z silnikiem 400 CDIjdef90 pisze:heh... już się jednak wyleczyłem z tego pomysłu... na 4 serwisy 3 powiedziały że jezeli jestem ekscentrycznym miłośnikiem Gwiazdy to ewentualnie moge sobie na taki zbytek pozwolić... albo jeżeli ewentualnie planuję loty w kosmos... gdyż koszty ewentualnych napraw są kosmiczne...