PILNE !jak rozebrać przegub
Moderator: Mroczny
PILNE !jak rozebrać przegub
Panowla !
tylko nie pierdziaszyć mi ,że dwa lata remu na stronie 112 był temat wałkowany .
Nawalił kolega który się zna i muszę sam wymienić manchetę na przegubie .
Jak już rozpieprzę opaski i wytrę smar . Jakiego typu jest zawleczka (zeger ) na półośi czy potrzebuje jakieś specjały do jej rozwarcia .
nie chcę aby rozłożył mi się lub odpadł na Zmocie.
Proszę bez porad typu pojedź na Pragę pod któryś tam numer albo w Busku Zdroju jest taki gość ,który wyjmuje zegery powieką (oka).
Poprostu krótkie dwa zdania jak to zrobić i prawidłowa złożyć.Nie mam czasu na łażenie z tą duperelą.
tylko nie pierdziaszyć mi ,że dwa lata remu na stronie 112 był temat wałkowany .
Nawalił kolega który się zna i muszę sam wymienić manchetę na przegubie .
Jak już rozpieprzę opaski i wytrę smar . Jakiego typu jest zawleczka (zeger ) na półośi czy potrzebuje jakieś specjały do jej rozwarcia .
nie chcę aby rozłożył mi się lub odpadł na Zmocie.
Proszę bez porad typu pojedź na Pragę pod któryś tam numer albo w Busku Zdroju jest taki gość ,który wyjmuje zegery powieką (oka).
Poprostu krótkie dwa zdania jak to zrobić i prawidłowa złożyć.Nie mam czasu na łażenie z tą duperelą.
stary dyfer
Re: PILNE !jak rozebrać przegub
mam niedaleko do Buska więc spróbuje się dowiedziecsinkler pisze: w Busku Zdroju jest taki gość ,który wyjmuje zegery powieką (oka).

Jimny