Jak w temacie,chcę założyć wspomaganie do Wolfa z '85 roku, pasuje od czegoś bez przeróbek?
Podejrzewam że od cywilnego G podejdzie tylko pewnie koszt astronomiczny,może jakieś W124 albo 190 podpasi??

Z góry dzięki za odpowiedź!!
Moderator: Mroczny
Wersja dla polskiej armiirafi 109 pisze:tak, wolfy były - nie wszystkie
Wersja dla polskiej armiiklucz13 pisze:rafi 109 pisze:tak, wolfy były - nie wszystkie
Jeszcze kolumna będzie potrzebna. Pompa to w sumie najmniejszy problem, ale znajdź tu teraz niewyhetaną przekładnię do G? Ja wolę pozostać przy swojej bez wspomagania, za to bez luzów. Jak to się skatuje to wtedy pomyślę o wymianie. Wolfik ma 120kkm przebiegu, moim zdaniem nie ma szans na przekładnię z podobnym przebiegiem w rozsądnej cenie.wojtek_Kam pisze:moja to krótka 240 pod plandeką z armii chyba Duńskiej.
Na forum Merca już doradzili żeby szukać przekładni z cywilnej wersji i pompy z w124.
pokręć sobie na rajdzie dwudniowymEvangelicus pisze:a po co Wam wspomaganie? ja na co dzień jeżdżę beczką BEZ, mam drugą Z, ale z tego co czytałem, to Gela lepiej się kręci, znaczy kierownica. ktoś chyba nawet na tym forum pisał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość