Foruwicze wiatry przywiały mnie do Białegostoku, plaskacz Mesio C klasa 2200 D , rocznik 98 nie odpalil , wcześniej (tydzień temu) odpalał przy -26.
Potrzebuje pomocy:
wskazania warsztatu godnego zaufania - odcholowanie (automat) i naprawa (zatrzymałem się w Hotelu Podlasie, na ul. 27 Lipca)
lub innej pomocy
sadzę iż moze to świece, ewentualnie filtr paliwa, miałem takie objawy tylko raz i po nagrzaniu komory silnikowej odpalił, bede wdzieczny za pomoc
Potrzebna pomoc w Białymstoku
Moderator: Mroczny
-
-
Potrzebna pomoc w Białymstoku
a ja jadę, jadę i często dojadę
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
Re: Potrzebna pomoc w Białymstoku
wstaw do garazu, naladuj akumulator rano odpali.Robert K160 pisze:Foruwicze wiatry przywiały mnie do Białegostoku, plaskacz Mesio C klasa 2200 D , rocznik 98 nie odpalil , wcześniej (tydzień temu) odpalał przy -26.
Potrzebuje pomocy:
wskazania warsztatu godnego zaufania - odcholowanie (automat) i naprawa (zatrzymałem się w Hotelu Podlasie, na ul. 27 Lipca)
lub innej pomocy
sadzę iż moze to świece, ewentualnie filtr paliwa, miałem takie objawy tylko raz i po nagrzaniu komory silnikowej odpalił, bede wdzieczny za pomoc
-
-
nie ma opcji - garażu, jestem przejazdem w Białymstoku (hotel do Czwartku) - dlatego szukam wsparcia w okolicy, domyślam się że to świece żarowe - ale nie diagnozowałem tego
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
-
-
DZIĘKIkozioU pisze:PW