jaki silnik do Gelendy?
Moderator: Mroczny
jaki silnik do Gelendy?
Witam. Od dwóch m-cy jestem posiadaczem G 460 z 88r.z silnikiem 2,8 benzyna. Rozwaliłem w silniku wałki rozrządu i konsolę. SZukać nowych wałków czy szukać innego silnika.Może diesla?Choć nie ukrywam że szkoda mi tej benzyny,bo była super sprawna w terenie.
Dobrze gadazaloz V8 to dopiero bedziesz mogl powiedziec o przyjemnosci zabawy w terenie

Tyle, ze duzo szybciej sie wszystko wymienia, z malych luzo robia sie nagle ogromne, polosie sie czasami ukrecaja, a waly ukręcaja i wygladaja jak ktos chcialby je wyrzymac.
Pozdrawiam
Michał Dębski
Nissan Patrol GR High Roof (byl MB 420GE)
Michał Dębski
Nissan Patrol GR High Roof (byl MB 420GE)
No wiesz....my juz mu zrobiliśmy testyguzik pisze: Marek, nie mów hop!
Jeszcze nie rozpocząłem testów terenowych na większych kołach
Znając moje tempo prac jeszcze długo będziemy musieli poczekać na ostateczny wynik.
Kuba

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Re: jaki silnik do Gelendy?
silnik 2,8 mercedesa ma na sprzedaż majster grześ z grudziądza podobno serek i wołał za niego chyba 1000zł o ile dobrze pamiętam ale sprawdz sam 501-601-398car-hus pisze:Witam. Od dwóch m-cy jestem posiadaczem G 460 z 88r.z silnikiem 2,8 benzyna. Rozwaliłem w silniku wałki rozrządu i konsolę. SZukać nowych wałków czy szukać innego silnika.Może diesla?Choć nie ukrywam że szkoda mi tej benzyny,bo była super sprawna w terenie.
Ps.do moderatora
dodam że to jest tylko bezinteresowna pomoc a nie jakaś reklama czy cuś
Defekter 90 mosty Patrol Worn 8274 i Star