Pajero II- brak świateł mijania i drogowych
Moderator: Kosiarz
Pajero II- brak świateł mijania i drogowych
Dziś z rana chcąc wyjechać na ulicę zauważyłem, że nie mam ani świateł krótkich ani długich, pozycyjne działają oraz z tyłu. Jaką część muszę wymienić aby światełka zaczęły działać?Nadmieniam że nie są żarówki spalone.
Re: Pajero II- brak świateł mijania i drogowych
objawy jakby się pokićkało coś okolicach stacyjkiczarekcw pisze:Dziś z rana chcąc wyjechać na ulicę zauważyłem, że nie mam ani świateł krótkich ani długich, pozycyjne działają oraz z tyłu. Jaką część muszę wymienić aby światełka zaczęły działać?Nadmieniam że nie są żarówki spalone.
Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
Hm podejrzenia padają na jakiś przekaźnik ale nie wiem jak to sie dokładnie nazywa żebym mógł zamówić z allegro.
- apede
-
- Kontaktowanie:
Zanim zaczniesz cos zamawiac w ciemno to lepiej zdobadz schemat instalacji lub chociaz rozpiske przekaznikow i bezpiecznikow. Z tymi informacjami w jednej rece i miernikiem uniwersalnym w drugiej zanurkuj pod maske i walcz. Powodzenia. 

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
dokładnieapede pisze:Zanim zaczniesz cos zamawiac w ciemno to lepiej zdobadz schemat instalacji lub chociaz rozpiske przekaznikow i bezpiecznikow. Z tymi informacjami w jednej rece i miernikiem uniwersalnym w drugiej zanurkuj pod maske i walcz. Powodzenia.

Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
Mechanik stwierdzil ta usterke i mowil ze to przekaznik ale nie wiem jak to sie dokladnie nazywa zeby kupic z neta te dziadostwo.Ale cos tam pokombinowal i dziala poki co. Hm dziala to na takiej zasadzie ze elektromagnes dotyka czegos,zabudowany jest w kostce z 4 bodajze blaszkami wychodzacymi jak wtyczka do gniazdka.

to własnie jest przekaźnik...
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT