Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
- Misiek Cypr
-
Bylem mechanikiem okretowym, juz od trzech lat siedze w biurze armatora jako kierownik techniczny (superintendent) na kilka tankowcow, w zastepstwie tez i gazowcow.
W polsce jest tylko jedno takie stanowisko na tankowce, wiec musze to robic na Cyprze
Rodzina jest ze mna, syn sie urodzil tez na Cyprze, choc rodzice, Polacy.
Pieniedzy mniej, ale rodzina na codzien, wiec nie za kasa
Jest nas tu spora ekipa z Polski w shippingu i nie tylko, wiec sobie upalamy co weekend, prawie... Tereny lekkie i srednie, malo wykrzyzy, ale duuze wzniesienia. Najprzyjemniej sie jezdzi graniami, bo widoki i podjazdy/zjazdy konkretne. Zdazaja sie problemy z wyjazdem
W polsce jest tylko jedno takie stanowisko na tankowce, wiec musze to robic na Cyprze

Rodzina jest ze mna, syn sie urodzil tez na Cyprze, choc rodzice, Polacy.
Pieniedzy mniej, ale rodzina na codzien, wiec nie za kasa

Jest nas tu spora ekipa z Polski w shippingu i nie tylko, wiec sobie upalamy co weekend, prawie... Tereny lekkie i srednie, malo wykrzyzy, ale duuze wzniesienia. Najprzyjemniej sie jezdzi graniami, bo widoki i podjazdy/zjazdy konkretne. Zdazaja sie problemy z wyjazdem

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- Misiek Cypr
-
Mieszkam po niepodleglej stronie (niektorzy mowia greckiej)
Dostac sie autem na Cypr, troche klopotliwe, promy tylko po okupowanej stronie plywaja do Turcji, ale Cie moga przez granice potem nie wpuscic.
Jest tez cos z Pireusu, przez Rhodos, raz w tygodniu, ale chyba kosztuje jak samolot, albo lepiej
Plywa tez sezonowo.
Najtaniej wycieczke wykupic, wychodzi prawie jak zwykly samolot, a masz hotel i jedzonko. Wypozyczyc na miejscu:
Samurai 15-20 CYP/day
Vitara 17-25CYP/day
Terrano, Pajero, Isuzu, long 35-45CYP/day
1CYP=c.a. 6.7PLN
Sa jeszcze SUVy i inne wynalazki z 4x4

Dostac sie autem na Cypr, troche klopotliwe, promy tylko po okupowanej stronie plywaja do Turcji, ale Cie moga przez granice potem nie wpuscic.
Jest tez cos z Pireusu, przez Rhodos, raz w tygodniu, ale chyba kosztuje jak samolot, albo lepiej

Najtaniej wycieczke wykupic, wychodzi prawie jak zwykly samolot, a masz hotel i jedzonko. Wypozyczyc na miejscu:
Samurai 15-20 CYP/day
Vitara 17-25CYP/day
Terrano, Pajero, Isuzu, long 35-45CYP/day
1CYP=c.a. 6.7PLN
Sa jeszcze SUVy i inne wynalazki z 4x4
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
to i ja sie przywitam.
Od dwóch tygodni jestem szczęsliwą posiadaczką pajero long 2,5td rocznik 89. Jestem ze Śląska.
Żeby pojar chodził jak należy jeszcze troche musze pogrzebać (znaczy się nie osobiście, choć i to niedługo mozliwe
).
Od tygodnia zaglądam na forum, niestety nie wszystkie tematy jeszcze przeczytane.
Opis uzupełnie wraz z postępem rozwoju wiedzy w temacie.
Wybaczcie głupie pytania pojawiające sie czasem.
Pozdrawiam forumowiczów.
Licze oczywiście na pomoc.
Od dwóch tygodni jestem szczęsliwą posiadaczką pajero long 2,5td rocznik 89. Jestem ze Śląska.
Żeby pojar chodził jak należy jeszcze troche musze pogrzebać (znaczy się nie osobiście, choć i to niedługo mozliwe

Od tygodnia zaglądam na forum, niestety nie wszystkie tematy jeszcze przeczytane.
Pozdrawiam forumowiczów.
... damy rade ...
Pajero long 89r 2,5td
gg 1496143
Pajero long 89r 2,5td
gg 1496143
Pozdrawiam kobietę w Mitsu.cloud pisze:to i ja sie przywitam.
Żeby pojar chodził jak należy jeszcze troche musze pogrzebać (znaczy się nie osobiście, choć i to niedługo mozliwe).
Pozdrawiam forumowiczów.
Co do kobiet, w środę 'trafiłem' na squo (całkiem-całkiem;])w patrolu, którą kurtuazyjnie wpuściłem z podporządkowanej (trzeba pomagać kobietą

D22 2.5 King Cab Calmini 3'
Vitara 1.6 94r cabrio
RAV4 II 2.0 (RIP)
Pajero II 2.5 (RIP)
Vitara 1.6 94r cabrio
RAV4 II 2.0 (RIP)
Pajero II 2.5 (RIP)
Witaj Chmureczko na forumcloud pisze:hmmm shamanus bo trzeba być babą z tzw jajami a nie dla szpanu patrolem jezdzić.

mam inna teorię zeby zrobić to zrobił ten kierowca nissana trzeba być ci..pą a to sie tyczy zarówno facetów i jak kobiet

Znam duzo kobiet które jeżdża w szpilkach i nie maja żadnych klopotów z pedałami

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Witam serdecznie. Mam na imię Krzysztof, mam 38 lat i mieszkam w Stargardzie na ziemiach odzyskanych
Od roku jestem szczęścliwym posiadaczem pełnoletniego Miśka, którego użytkuję na polowaniach i innych wyjazdach ob-leśnych. Mam nadzieję odnaleść na tym forum odpowiedzi na dręczące mnie pytania. Pozdrawiam

witam!
od długiego czasu czytuję forum i mam zamiar zakupic terenówkę ze względów praktycznych - dojazd do domu w zimę i na wiosnę to marzenie a tylko około 1 km drogi polnej która zamienia się niezłe błocko ale mam nadzieję że pajero podoła trasie. Już zacząłem przeglądać ogłoszenia
Jestem z okolic Kazimierza Dolnego
pozdrawiam
od długiego czasu czytuję forum i mam zamiar zakupic terenówkę ze względów praktycznych - dojazd do domu w zimę i na wiosnę to marzenie a tylko około 1 km drogi polnej która zamienia się niezłe błocko ale mam nadzieję że pajero podoła trasie. Już zacząłem przeglądać ogłoszenia

Jestem z okolic Kazimierza Dolnego
pozdrawiam
Eskapada napisał:
[/quote] Znam duzo kobiet które jeżdża w szpilkach i nie maja żadnych klopotów z pedałami
[/quote]
Drogi Eskapado, kobiety nie miewają problemów z pedałami, ponoć bywają dla nich wymarzonymi przyjaciółmi
Kurcze zaraz mi ktoś nietolerancją rzuci 
[/quote] Znam duzo kobiet które jeżdża w szpilkach i nie maja żadnych klopotów z pedałami

Drogi Eskapado, kobiety nie miewają problemów z pedałami, ponoć bywają dla nich wymarzonymi przyjaciółmi

D22 2.5 King Cab Calmini 3'
Vitara 1.6 94r cabrio
RAV4 II 2.0 (RIP)
Pajero II 2.5 (RIP)
Vitara 1.6 94r cabrio
RAV4 II 2.0 (RIP)
Pajero II 2.5 (RIP)
- Misiek Cypr
-