Witam
Mam problem.Jako że kasa wąska i nie zawsze się moge dopchać żeby uczknąć coś na pojarke , pytam czy mieliście do czynenia z takimi amorkami i czy ktoś już je dzierga w swoim autku.
LINK
LINK
amorki do II 2,5
Moderator: Kosiarz
amorki do II 2,5
gsm 501 736 409
Nie jestem userem ani tych Bilsteinów ani Rancho, ale znalazłem wiele opinii, że Rancho serii 5000 są słabiutkie - rozsądne to te z "wyższych serii". Zobacz na www.gorancho.com . A te Bilsteiny to seriia budżetowa - miałem już amorki w innym samochodzi z tej serii i były "takie sobie".
Ja mam KONI Heavy Track i polecam takie właśnie. Jeśli chcesz wydać mniej, to kup KYB lub TOKICO.
A jeszcze lepiej będzie jak poszukasz na forum - były min. całkiem rozsądne wynurzenia min. Eskapady w tym temacie.
Ja mam KONI Heavy Track i polecam takie właśnie. Jeśli chcesz wydać mniej, to kup KYB lub TOKICO.
A jeszcze lepiej będzie jak poszukasz na forum - były min. całkiem rozsądne wynurzenia min. Eskapady w tym temacie.
KONI zdecydowanie KONI
Kup na początek dwa, nie komplet 4 sztuk .
KYB, KOTICO są OK dają radę na pewno są lepsze niż używane na pewno zapewniają więcej komfortu bezpieczeństwa niż zużyte ale KONI są XL razy lepsze.
No jeśli wydatek rzędu 330 zł / sztuka za KONI to bariera nie do przeskoczenia dla Ciebie to kup KYB - zawsze nowy amortyzator jest lepszy niz stary.

KYB, KOTICO są OK dają radę na pewno są lepsze niż używane na pewno zapewniają więcej komfortu bezpieczeństwa niż zużyte ale KONI są XL razy lepsze.
No jeśli wydatek rzędu 330 zł / sztuka za KONI to bariera nie do przeskoczenia dla Ciebie to kup KYB - zawsze nowy amortyzator jest lepszy niz stary.
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
http://moto.allegro.pl/item267280604_am ... stein.html
cena- jest bardzo dobra
-tylko ciekaw jestem , co będzie pisać pod tą naklejką ?
bo w tych b4 , to różnie bywa
cena- jest bardzo dobra
-tylko ciekaw jestem , co będzie pisać pod tą naklejką ?
bo w tych b4 , to różnie bywa