kabbbatunio pisze:wachacz lewy przedni potrzebuje do siebie :/ ma ktos moze poratowac
a właśnie. ktoś już demontował dolny wahacz? jak jest z odpięciem drążka skrętnego? Czy trzeba jakoś pamiętać jego ustawienie?
Moderator: Kosiarz
nie wiem jak jest rozwiazany w patrou zbiornik ale a pojarce jest od na samym koncu ramy zatem jesli chcialbys cos motac to trzeba przerobic zderzakiskra69 pisze:Witam, czy ktoś w Pajero Long II podcinał zwis tylny, i czy ma to sens jak w przypadku Nissana Patrola Long , czy może jest to zabieg zbędny ?.Paweł Pozdrawiam.
Wymieniałem na kupione w IC i wszystko pasowało jak ta lala. Kupiłem co tylko się dało do przodu i mam nówkę sztukę poza wachaczami.wezu pisze:
Może ktoś miał podobne doświadczenia, albo wie co może być nie tak. Na wszelki wypadek zamówiłem inne i zobaczymy o co biega.
W Pajero 2 są najzwyklejsze 1,2 w lub 5w ( nie pamiętam) ale raczej te pierwsze dostępne wszędzieporeb pisze:dzisiaj rozebralem moja deske rozdzielcza celem wymiany zarowki (kontrolki napedow)
moje pytanie jest takie jakie tam sa zarowki?
bo nie moge sie nigdzie doczytac na obudowie a nie chce jej rozwalac bo nie dobiore niczego podobnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość