Moderator: Kosiarz
co Ty tu jeszcze robisz "spiepszaj dziadu "1darek1 pisze:WITAM > Po wielkich bólach udało mi sie sprzedać mojego MiśkaA co dziwne w 100 % na chodzie. Na jeździe próbnej , oczywiście udało mi się go wkleić , ale nabtywca i tak był zadowolony
Teraz mam zmotanego Parcha , ale i tak namierzam jakieś mitsu ale do lekkiej jazdy , także podsumowując , nie wyrzucajcie z forum ...
a taki ch.. , nie pojdeAdas pisze:co Ty tu jeszcze robisz "spiepszaj dziadu "1darek1 pisze:WITAM > Po wielkich bólach udało mi sie sprzedać mojego MiśkaA co dziwne w 100 % na chodzie. Na jeździe próbnej , oczywiście udało mi się go wkleić , ale nabtywca i tak był zadowolony
Teraz mam zmotanego Parcha , ale i tak namierzam jakieś mitsu ale do lekkiej jazdy , także podsumowując , nie wyrzucajcie z forum ...
won mi stąd1darek1 pisze: a taki ch.. , nie pojde
taaaa samekudlaty_bytom pisze:bo na tym zlocie były same miśkijeśli chodzi o mnie, to mze być impreza każdymi autami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość