Pali po 60 litrow gazu
Moderator: Kosiarz
Pali po 60 litrow gazu
Mam klopot z pajero.
Pali 60 litrow Lpg.Bylem juz u 2 speców-butla czyszczona,zawor ustawiony,zmieniony parownik na nowy,wszystko super ale auto nadal pali 60 gazu.Na benzynie prawidlowo.Spece nie umia znalezc winy.
Mam zwykla instalacje gazowo.Pod autem lazil gosciu i nawet szukal wycieku ale nic..
Pali 60 litrow Lpg.Bylem juz u 2 speców-butla czyszczona,zawor ustawiony,zmieniony parownik na nowy,wszystko super ale auto nadal pali 60 gazu.Na benzynie prawidlowo.Spece nie umia znalezc winy.
Mam zwykla instalacje gazowo.Pod autem lazil gosciu i nawet szukal wycieku ale nic..
Trzeba z błota na asfalt wyjechać to zacznie palić mniej
A na poważnie to napisz coś więcej, co to za Pajero, jaki silnik, czy gaźnik czy wtrysk, jest tu kilka osób które maja wiedzę, i może nawet ci pomogą, ale wróżbiarstwo nie jest ich mocną stroną
.

A na poważnie to napisz coś więcej, co to za Pajero, jaki silnik, czy gaźnik czy wtrysk, jest tu kilka osób które maja wiedzę, i może nawet ci pomogą, ale wróżbiarstwo nie jest ich mocną stroną

Pozdrawiam! mr.miron 509-627-638
Pajero II 2.8TD SS
Pajero II 2.8TD SS
No to łączę sie w bólu, Eskapada kiedyś cała prawdę wygłosił o tym gaźnikuhttp://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=57436
Ale sądzę że u ciebie gaźnik jest ok bo na benzynie działa jak trzeba, więc czekamy na jakiegoś gazownika co w temacie LPG jest obryty.
Ale sądzę że u ciebie gaźnik jest ok bo na benzynie działa jak trzeba, więc czekamy na jakiegoś gazownika co w temacie LPG jest obryty.
Pozdrawiam! mr.miron 509-627-638
Pajero II 2.8TD SS
Pajero II 2.8TD SS
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
A jak ty wyliczyłeś te 80l? jaki masz zbiornik?
Prostą instalacje można wyregulować bez problemu samemu… w sieci jest o tym dużo.
Prostą instalacje można wyregulować bez problemu samemu… w sieci jest o tym dużo.
Range Rover V8 Outsourcing IT
- kudlaty_bytom
-
- Kontaktowanie:
mam 2.6 z gazem i pali 15-20/100
nie pamiętam jaki mam parownik, ale na przełączniku bp/lpg jest napis Lovato
wygląda na to, że parownik masz cały czas otwarty i podaje maksymalną dawkę, albo po wyłączeniu zapłonu parownik nie odcina gazu
masz na wielozaworze elektrozawór do gazu? jeśli wszystko jest ok, to trochę dziwna sprawa, żeby paliło ponad 60/100
moze to wina samej elektryki do instalacji lpg i coś nie halo
kup mojego misia
pali 'normalnie' haha
nie pamiętam jaki mam parownik, ale na przełączniku bp/lpg jest napis Lovato
wygląda na to, że parownik masz cały czas otwarty i podaje maksymalną dawkę, albo po wyłączeniu zapłonu parownik nie odcina gazu
masz na wielozaworze elektrozawór do gazu? jeśli wszystko jest ok, to trochę dziwna sprawa, żeby paliło ponad 60/100
moze to wina samej elektryki do instalacji lpg i coś nie halo
kup mojego misia

był sobie misiek 2.6 Wagon '86
obecnie zaglądam towarzysko

- Kontaktowanie: