Pomocy - Miś dzisiaj nawalił!!!
Moderator: Kosiarz
Pomocy - Miś dzisiaj nawalił!!!
Dlaczego pisze tak rozpaczliwie, bo autem dojeżdżam do pracy i nie wiem co mu dzisiaj odwaliło. Spróbuje to opisać ale będzie trudno. Zaczynę może od tego, że na podkarpaciu leje już dobry tydzień - może mieć to jakiś wpływ ale nie wiem.
Wczoraj zatankowałem sobie auto na słabej stacji Watkem i pojechałem trochę w leśne drogi. Kałuże nie były wysokie takie do połowy koło więc nie zalało nic i normalnie wróciłem do domu.
Dziś koło 18 odpaliłem, chwile sobie popykał i zgasł, to już dla mnie było podejrzane, odpaliłem jeszcze raz już z trudem i jadę. Zbliżałem się do świateł i znowu zgasł i tu się zaczęło!!!! Musiałem kręcić z min aby go odpalić, jak odpalił nie reagował na pedał gazu, kilka razy pocisnałem i załapał ale jak puściłem to zgasł i znowu męczarnia z odpaleniem i już nie chodzi jak dotychczas.
Co się mogło usrać??? Dlaczego gaśnie i jest go ciężko odpalić???
Dlaczego nie reaguje na pedał gazu??? Jak zacznie reagować to na bardzo wysokich obrotach ale w trakcie jazdy gaśnie.
Bardzo proszę o pomoc:(
Wczoraj zatankowałem sobie auto na słabej stacji Watkem i pojechałem trochę w leśne drogi. Kałuże nie były wysokie takie do połowy koło więc nie zalało nic i normalnie wróciłem do domu.
Dziś koło 18 odpaliłem, chwile sobie popykał i zgasł, to już dla mnie było podejrzane, odpaliłem jeszcze raz już z trudem i jadę. Zbliżałem się do świateł i znowu zgasł i tu się zaczęło!!!! Musiałem kręcić z min aby go odpalić, jak odpalił nie reagował na pedał gazu, kilka razy pocisnałem i załapał ale jak puściłem to zgasł i znowu męczarnia z odpaleniem i już nie chodzi jak dotychczas.
Co się mogło usrać??? Dlaczego gaśnie i jest go ciężko odpalić???
Dlaczego nie reaguje na pedał gazu??? Jak zacznie reagować to na bardzo wysokich obrotach ale w trakcie jazdy gaśnie.
Bardzo proszę o pomoc:(
Pajero II, 2.5 TD, SS
tego to ja nie wiemkeszus pisze:Kopci ale mam ten czujnik. To on by nie pokazał czy uwalony??

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
sprawdź filtry powietrza i paliwa , może podczas jazdy gdzieś zgniotłeś przewód paliwowy . Test z bańką Ci na to odpowiekeszus pisze:Kopci ale mam ten czujnik. To on by nie pokazał czy uwalony??
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
ale mła nie napisała, że ma tylko wodę w układzie paliwowymEskapada pisze:jakby miał tylko wode w ukladzie paliwowym to prychał, dychał, jechac nie chcial ale jak już kopci to moze byc gorzej ....TRAWOLT pisze:jak nie ma mocy, gaśnie i kopci na biało
to ma wodę w układzie paliwowym
tak se pisze, bo ja się nie znam![]()
ino, że ma i to i to, wówczas traci moc "chwilowo", na niskich obrotach lubi gasnąć, kopci na biało i takie tam pierdy
o których nie mam zielonego pojęcia

LR Rendzi stajla 

- piotr_popiel
- jestem tu nowy...
a ja tez tak mialem,jak tankowalem na takiej zapizdzialej stacji nie daleko domu,i wlewalem różne plyny co by mialy wode rozpuszczac w ukladzie paliwowym i dupa zimna.jak wykrecilem filtr to spuscilem z niego dobra piecdziesiatke wody a syfu bylo co nie miara.i teraz juz omijam nikomu nie znane wiejskie stacyjki
- Qpa_z_polski
-
- Kontaktowanie: