p.s. Eska koniecznie sie odezwij.

Moderator: Kosiarz
To jest zlot i taki charakter ma mieć ta impreza - Magam za rok w Miastku się odbędziegebels pisze:na taki teren to szosówki albo ateki
Eska a będzie gdzieś jakiś kawałek terenu żeby moje ziemiogrzeby potestować![]()
Eskapada pisze:Listy jeszcze nie, ma wiele osób się deklaruje ale 11 Września to zbyt odległa czasoprzestrzeń. Nie mniej jednak jest już zgłoszonych kilka załóg z tego jedna aż z Olsztyna.
według http://map24.interia.pl/ Radka czeka 699 km i 12:39 godzin jazdy. To zdecydowanie dłuższa droga niż tą którą zrobił Majcher z Nataszą na I Zlot do Srebrnej Góry. Majki rok temu się nie czyli bo przyleciał samolotem
Browning pisze:Żeby ten zlot był tydzień później...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdyby się człowiek wcześniej uczył a nie na forum siedział to już miejsce miałbym zaklepane...KML1 pisze:Browning pisze:Żeby ten zlot był tydzień później...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szkoła nie zając, może dasz radę
Znaczna cześć będzie dopiero w SobotęBrowning pisze:Żeby ten zlot był tydzień później...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdyby jednak udało mi się dotrzeć to nie byłbyś samKajen pisze:Mimo wszystko nie chciałbym robic wiochy dziurami w błotnikach. I lejącym olejem. Szanujmy się
Ja mam pęknięta nagrzewnice ( zbyt czasochłonne jest wymiana ). Ogrzewanie mam zamknięte, szyby parują, parę innych nie domagań też się znajdzieanimaldziobak pisze:Co wy panowie?
Ja mam lampy na taśmę pakową, dziury gdzie nie popatrzysz, lekkie zapocenie mostu, skrzyni i reduktora.
Co wy się łamiecie:) trza twardym być a nie mietkim. komplet osłon bebechów załatwia sprawe kapania na grunt![]()
To było dobre - dzieciom się podobało. No szkoda, że nie dasz rady i że, wuja nie będzie -przesympatyczny człowiekanimaldziobak pisze:Majkii - moje ryjki juz się nie moga doczekać spotkania z tobą a w szczególności : piątka, dzisiątka piętnacha czacha![]()
nieGene pisze:Dzien dobry,
czy ktos z Warszawy bedzie jechal na zlot?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość