Mam pytanie, czy któryś z kolegów montował oryginalne relingi dachowe w długim Pajero?
Czy to duży problem zdjąć podsufitkę?
Czy może nie bawić się w oryginały tylko kupić uniwersalne belki i na nich montować kosz bagażnika? Bo kszty zakupu identyczne są. Jaki jest udzwig oryginalnych relingów w Pjero?
Mon taż oryginalnych relingów w pajero DID
Moderator: Kosiarz
Mon taż oryginalnych relingów w pajero DID
Nivką też można
Re: Mon taż oryginalnych relingów w pajero DID
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Ale jest problem bo mimo szczerych chęci nie jestem członkiem klubu Pajero, bo nie mogę znaleźć takich co by mnie zarekomendowali, więc nie mogę się zarejestrować więc nie mogę wejść w dział technika. A tak na marginesie, może by któryś z kolegow we spół w zespół by móc moc przepisów klubowych móc zmóc i mnie zarekomendowali jako kandydata na kadydata na członka Pajero OWner's Club, w zamian mogę np. udzielić porad z akresu........stomatologii
i dobrą flaszke postawić 

Nivką też można
- Mikrusek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Gdzieś to zdanie już czytałem
Odpisałem Ci na MM- wpadnij na zlot i będzie załatwione 

ów temat jest dostępny dla nie zalogowanych: forum/ pajero wagon III / [V78] Dokładane Relingi by Zdzisiu
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Ja wchodzę na ten temat "Relingi by Zdzisiu" , ale tam brak jakiś konkretnych informacji, a pisze że konkrety w dziale technika gdzie już nie wchodzę. Chyba że coś żle robię bo ja niestety z komputerem jestem na bakier.
A propo członkostwa, to jaki zlot masz na myśli, bo ten Zamki Dolnego Śląska to się już wpisałem. A spotkanie w Krakowie ale w jakiejś tam gospodzie też spróbóję zaliczyć.
A propo członkostwa, to jaki zlot masz na myśli, bo ten Zamki Dolnego Śląska to się już wpisałem. A spotkanie w Krakowie ale w jakiejś tam gospodzie też spróbóję zaliczyć.
Nivką też można