Jak masz tylko dwa kable i są rozwarte a blokada nie działa to zostało tylko je zewrzeć, najlepiej zamontować włącznik bo teraz będziesz blokadę mógł zapinać nawet na 2h. Nie zaglądałem tam to na pewno nie wiem, ale też tak to zamierzam przerobić i jeszcze jeden włącznik będę chciał zainstalować do odpinania przodu żeby można było włączyć reduktor i na samym tyle jechać.Eskapada pisze:pytanie do elektryków jak zmostkować
Do reduktora wchodzi wtyczka która po włączeniu 4H przekazuje napięcie do włącznika i ten umożliwia włącznie kompresora. Ja mam reduktor od Gallopera i nie mogę sobie wtyczki włożyć tak gdzie powinna. Czyli co, dwa kabelki skręcić i będzie robić
Blokada tylnego mostu - nie robi
Moderator: Kosiarz
Re: Blokada tylnego mostu - nie robi
pajero II 2.5 TD long seryjne, 3.0 V6 prawie seryjne.
witam wymienilismy caly most poloski sa takie same pasuja od disla dlugosc 56,5 cm cos takiego nie ma roznicy miedzy lewa a prawo
- LSD
-
- Kontaktowanie:
Koledzy, odświeżę trochę temat.
Potrzebuję schamat przekładni tylnego mostu Pajero II wyposażonego w fabryczną blokadę.
Próbowałem znaleźć w manualach (temat manuale) ale bez rezultatu.
Może ktoś mi podrzucić na maila? mkwp@wp.pl
Będę wdzięczny
Potrzebuję schamat przekładni tylnego mostu Pajero II wyposażonego w fabryczną blokadę.
Próbowałem znaleźć w manualach (temat manuale) ale bez rezultatu.
Może ktoś mi podrzucić na maila? mkwp@wp.pl
Będę wdzięczny
Safari "Gucio" 4,2D
Patrol "Żuber" 4,2TDI SGX
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
Zerknij moze na www.mitsubishilinks.com . Powinno cos byc.
- LSD
-
- Kontaktowanie:
Poszukam, ale sporo tam tego.Kajen pisze:Zerknij moze na http://www.mitsubishilinks.com . Powinno cos byc.
Nikt z Was nie ma pod ręką manuala do Pajero II

Safari "Gucio" 4,2D
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
Patrol L60 "Dziadek" 4,0