Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
Witam wszystkich.
Po ponad półtora roku od rejestracji i czytania forum czas się odezwać. Pozdrowienia i mam nadzieję, że jakoś się wpasuję w towarzystwo.
Po ponad półtora roku od rejestracji i czytania forum czas się odezwać. Pozdrowienia i mam nadzieję, że jakoś się wpasuję w towarzystwo.
Witam wszystkich serdecznie
Jestem totalnie zielony w kwestii 4x4 ale jakiś czas temu zapadła decyzja i będę odrabiał zaległości, mam nadzieję że czegoś się od was nauczę
pozdrawiam

Jestem totalnie zielony w kwestii 4x4 ale jakiś czas temu zapadła decyzja i będę odrabiał zaległości, mam nadzieję że czegoś się od was nauczę

pozdrawiam
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Heilsberg pisze:Witam wszystkich.
witaj Bestio
Czwarte serce 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Witam wszystkich Miało być suzuki a jest P1
POZDRAWIAM

witam
Zgodnie z procedurą witam się z wszystkimi użytkownikami forum. Na razie nie posiadam samochodu 4x4 ale sądzę,że niedługo stan ten ulegnie zmianie! Pozdrawiam wszystkich.
Zgodnie z procedurą witam się z wszystkimi użytkownikami forum. Na razie nie posiadam samochodu 4x4 ale sądzę,że niedługo stan ten ulegnie zmianie! Pozdrawiam wszystkich.
Jesteśmy z Tobą Mateus... 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
erpe_roman
-
-
- Kontaktowanie:
Dzień dobry
Pół amator 4x4 szuka drugiej terenówki i może będzie to właśnie pajero.
Myśle więc , że dobrze zrobię jak się tu przywitam ładnie

Pół amator 4x4 szuka drugiej terenówki i może będzie to właśnie pajero.
Myśle więc , że dobrze zrobię jak się tu przywitam ładnie

k260
Witojcie obywatele!!
Stałem się szczęsliwym posiadaczem pajero II z 94 roku 3.0 V6 a co się z tym wiąże mogę simiało powiedzieć że miło stać się członkiem elity. Jestem z okolic Łasku przygodę z 4x4 zaczołem juz dawno ale dopiero teraz kupiłem furaka. Oczywiście zdąrzyłem się już zakopać w pojedynkę w ciemnym lesie i gdyby nie pomoc to pewnie bym tam koczował ale cóż człowiek uczy sę na błedach. Chetnie przyłacze sie do osób z mojego rejonu, w grupie zawsze razniej.
Bywajcie w zdrowiu wy i Wasze miski
Mam nadzieje że się zobaczymy na jakimś zlocie
Stałem się szczęsliwym posiadaczem pajero II z 94 roku 3.0 V6 a co się z tym wiąże mogę simiało powiedzieć że miło stać się członkiem elity. Jestem z okolic Łasku przygodę z 4x4 zaczołem juz dawno ale dopiero teraz kupiłem furaka. Oczywiście zdąrzyłem się już zakopać w pojedynkę w ciemnym lesie i gdyby nie pomoc to pewnie bym tam koczował ale cóż człowiek uczy sę na błedach. Chetnie przyłacze sie do osób z mojego rejonu, w grupie zawsze razniej.
Bywajcie w zdrowiu wy i Wasze miski
Mam nadzieje że się zobaczymy na jakimś zlocie
Qbala
Misiek 94, 3.0 v6 zagazowany krótki
Misiek 94, 3.0 v6 zagazowany krótki
Witam wszystkich kolegów - i zapewne koleżanki bo nie wątpię że i takie tutaj są
Od dawna chodzi mi po głowie kupno samochodu, którym można się pobawić w błocie, a po ujeżażaniu pseudo terenowego samochodu teściowej (Suzuki Jimny) podczas ostatniej powodzi nie ma dnia abym nie zaglądał na Wasze forum i nie przeglądał ogłoszeń w sieci. Mój wybór padł na krótkie Pajero II więc zapewne niebawem stanę się właścicielem takowego.
Pozdrawiam serdecznie i niebawem zapewne poproszę o Waszą pomoc.
SlyWhite - Kraków

Od dawna chodzi mi po głowie kupno samochodu, którym można się pobawić w błocie, a po ujeżażaniu pseudo terenowego samochodu teściowej (Suzuki Jimny) podczas ostatniej powodzi nie ma dnia abym nie zaglądał na Wasze forum i nie przeglądał ogłoszeń w sieci. Mój wybór padł na krótkie Pajero II więc zapewne niebawem stanę się właścicielem takowego.
Pozdrawiam serdecznie i niebawem zapewne poproszę o Waszą pomoc.
SlyWhite - Kraków
Witajcie
Jeszcze nie jest dla wielu was za późno i może kupić Fiata Pande 4x4. Zaoszczędzicie sobie i rodzinom nie potrzebnych wydatków

Jeszcze nie jest dla wielu was za późno i może kupić Fiata Pande 4x4. Zaoszczędzicie sobie i rodzinom nie potrzebnych wydatków

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Witam!
Ja juz ogolnie na tym forum istnieje ale wsrod kolegow z pod znaku 3 diamentow chcialbym sie przywitac bo pytan bede mial kilka. Witam zatem!
Ja juz ogolnie na tym forum istnieje ale wsrod kolegow z pod znaku 3 diamentow chcialbym sie przywitac bo pytan bede mial kilka. Witam zatem!
transgranica4x4.pl
- Damian
-
- Kontaktowanie:
kupiłeś misiufisiu?sochoW pisze:Witam!

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Gdzie tam, jestem staly w uczuciach motoryzacyjnych. Kolega ma problemy a jest kompletnie niekumaty komputerowo, ma autozlom i tylko siedzi i pije piwo. Dal niego to poswiecenie! Kilka razy przyjechal po mnie swoim Krazem i chcialbym sie odwdzieczyc.Damian pisze:kupiłeś misiufisiu?sochoW pisze:Witam!
transgranica4x4.pl
Witojcie koledzy
Na podforum miśków jestem nowy, do tej pory szukałem parcha, ale w zgodzie z moimi oczekiwaniami nie sposób coś znaleźć
A otóż szukam wozidla w automacie, diesla i koniecznie z klimą. Aktualnie wybór pada na pajero od 2000, najchętniej krótkie. Spokojnie sobie poszukam, pomyślę, poczytam. A jeżeli któryś z kolegów ma "od ręki" jakieś rady to proszę skierować mnie do odpowiedniego działu. Znalazłem też dwa egzemplarze na alledrogo, w miarę ok; poproszę o ich ocenę w odpowiednim dziale. Dodam, że auto ma służyć do codziennej jazdy, ale założę AT, może MUD, zdeżak i wyciągarkę - wby cieszyć wożenie tyłka w lekkim terenie, bez katowania, topienia itp.
Raz jeszcze witam życząc miłego łyk-endu

Na podforum miśków jestem nowy, do tej pory szukałem parcha, ale w zgodzie z moimi oczekiwaniami nie sposób coś znaleźć

A otóż szukam wozidla w automacie, diesla i koniecznie z klimą. Aktualnie wybór pada na pajero od 2000, najchętniej krótkie. Spokojnie sobie poszukam, pomyślę, poczytam. A jeżeli któryś z kolegów ma "od ręki" jakieś rady to proszę skierować mnie do odpowiedniego działu. Znalazłem też dwa egzemplarze na alledrogo, w miarę ok; poproszę o ich ocenę w odpowiednim dziale. Dodam, że auto ma służyć do codziennej jazdy, ale założę AT, może MUD, zdeżak i wyciągarkę - wby cieszyć wożenie tyłka w lekkim terenie, bez katowania, topienia itp.

...a pozdrówcie mi tam!
Serdecznie witam wszystkich fanów blotka
Mam na imię Łukasz,jestem ze Śląska i od niedawna posiadam Pajero 2,5TDI z 1990roku.
Jest to moje pierwsze auto 4x4 więc proszę o wyrozumiałość
Pozdrawiam

Mam na imię Łukasz,jestem ze Śląska i od niedawna posiadam Pajero 2,5TDI z 1990roku.
Jest to moje pierwsze auto 4x4 więc proszę o wyrozumiałość

Pozdrawiam
Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA

babolek ty potrafisz byc miłyWitaj , przyjemnej zabawy![]()
![]()

Ostatnio zmieniony śr wrz 29, 2010 8:13 am przez wołynka, łącznie zmieniany 1 raz.
emeryt off
Oj czekają cie wydatkiwojt_ pisze:Witojcie koledzy![]()
Na podforum miśków jestem nowy, do tej pory szukałem parcha, ale w zgodzie z moimi oczekiwaniami nie sposób coś znaleźć![]()

Pompa wtryskowa, łożyska z piastami kolo dwumasowe, rozrząd...
Szybko podwoisz wartość auta ..
Może lepiej od razu kupić Pajero 3 letnie

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Eskapada pisze:Oj czekają cie wydatkiwojt_ pisze:Witojcie koledzy![]()
Na podforum miśków jestem nowy, do tej pory szukałem parcha, ale w zgodzie z moimi oczekiwaniami nie sposób coś znaleźć![]()
![]()
Pompa wtryskowa, łożyska z piastami kolo dwumasowe, rozrząd...
Szybko podwoisz wartość auta ..
Może lepiej od razu kupić Pajero 3 letnie
Cholera, aż tak poważnie? Niedobrze Panowie, niedobrze

...a pozdrówcie mi tam!
bo 4x4 to nie rurka z krememCholera, aż tak poważnie? Niedobrze Panowie, niedobrze![]()

emeryt off
Wołek ,to nie jest dział dla Ciebie-chociaż tu daj mi chwilę spokoju

Nie ważne czym, byle MKNĄĆ