Moderator: Kosiarz
niedługo pewnie bez wiedzy użytkowników zawartość tego co nazywamy "ON" będzie identyczna jak BIO więc nie masz się co martwić...banderas40 pisze:Ja kiedyś stwierdziłem że gdyby BIO było o 1 zł tańsze od zwykłego ON to by się na nim jeździło a skoro powoli cena zaczyna być taka sama to po co na tym wynalazku jeździć.
to nie taka prosta sprawapolaff pisze:niedługo pewnie bez wiedzy użytkowników zawartość tego co nazywamy "ON" będzie identyczna jak BIO więc nie masz się co martwić...banderas40 pisze:Ja kiedyś stwierdziłem że gdyby BIO było o 1 zł tańsze od zwykłego ON to by się na nim jeździło a skoro powoli cena zaczyna być taka sama to po co na tym wynalazku jeździć.
zagaj1 pisze:Jak drastycznie podniosą zwartość BIO w ON to zacznie pachnieć fryturą i wtedy się zorientujemy
ty się nie śmiej, wacha droga, jak ktoś ma diesla bez elektroniki to se zmiesza takiego z wachą i będzie jeździłlukas 78 pisze:a i do smażenia mozna wykorzystać same plusy
nie, CR ponoć nie lubi,zagaj1 pisze:Czyli tak naprawdę olej opałowy czy olej roślinny można ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości