no to przestaw na frezie kilka zabkow.nickczemnik pisze: bo prawa strona stoi niżej o jakieś 3cm i nie ma już co podkręcić
Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
- nickczemnik
- jestem tu nowy...
kzh pisze:no to przestaw na frezie kilka zabkow.
Myślałem o tym, tylko nie można raczej jednoznacznie stwierdzić w jakiej kondycji jest drążek i czy po przestawieniu nie pęknie na pierwszym dołku... Ale w sumie tak czy inaczej bym musiał kupić, więc pewnie spróbuję

na czym miala by polegac regeneracja drazka?
aha i nie cuduj z drazkami po tysiacu tylko kup uzywki z gallopera.
aha i nie cuduj z drazkami po tysiacu tylko kup uzywki z gallopera.
- nickczemnik
- jestem tu nowy...
Sprężyny regenerują, to może i drążki by się dało, a w techniki tajemne się nie zagłębiałemkzh pisze:na czym miala by polegac regeneracja drazka?

Zaczyna mi się tu podobaćkzh pisze:aha i nie cuduj z drazkami po tysiacu tylko kup uzywki z gallopera.

Drążki też się regeneruje, są firmy co to robią, był tu też wątek o tymnickczemnik pisze:Sprężyny regenerują, to może i drążki by się dało, a w techniki tajemne się nie zagłębiałemkzh pisze:na czym miala by polegac regeneracja drazka?![]()
Zaczyna mi się tu podobaćkzh pisze:aha i nie cuduj z drazkami po tysiacu tylko kup uzywki z gallopera.

TRIKE na garbie
Y60
K160- rozbite
Y60
K160- rozbite
Witam wszystkich! Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem pojarki Moj kredens jest z roku 1990 krotki 3.0 V6 Gazik juz zamontowany ps troche chce go zmotac Oponki juz mam 31 10,5r15 BF Goodrich MT ale nie wiem jakie sprezyny i amortyzatory i drazki kupic lift 2 cale Co myslicie o Lovellsie? Pozdrawiam
MARCIN
1.TOYOTA FZJ80 4.5PB/LPG
2.MITSUBISHI PAJERO I 3.0V6 PB/LPG
1.TOYOTA FZJ80 4.5PB/LPG
kzh kupic spręzyny,podkrecic na drązkach a co z amorkami?Moje i tak juz sa zmeczone ,wiec moze kupie 4 normalne amorki Co sadzisz o takim zestawieniu?
MARCIN
1.TOYOTA FZJ80 4.5PB/LPG
1.TOYOTA FZJ80 4.5PB/LPG
Witam ! Mam jedno z pierwszych L200 w Polsce od września 2006 roku. Muszę trochę podreperować swoje autko pod wyprawy wędkarskie
Potrzebuję zapakować oponki terenowe na dokupione felgi 16" oraz zastanawiam się nad zdjęciem fabrycznego czipa a założeniem LPG+ON. Pozdrawiam i proszę o pomoc . Jeżu Wawa

Witam
Na forum jestem już jakiś czas, ale w dziale mitsubishi to moje pierwsze kroki.
Po przerwie zamiast planowanego Jimniego pojawiło się Pajero III 3.2 3D.
Pozdrawiam
Na forum jestem już jakiś czas, ale w dziale mitsubishi to moje pierwsze kroki.
Po przerwie zamiast planowanego Jimniego pojawiło się Pajero III 3.2 3D.
Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Witam wszystkich:) Fajne forum:) więc może się czegoś nauczę 
w sumie to moze nie będę kombinować i napiszę tutaj po co tu zagladam.
Chodzi o to ,ze jestem zmuszona nabyć autko o napędzie 4x4. Pomyslałam o Pajero IV 3D, bo podobno niezłe a i po jeździe testowej dochodzę do wniosku,że może mogło by być.Niestety moja wiedza na temat awaryjności, spalania,osiągów i generalnie użytkowania owego autka jest żadna. Interesuja mnie opinie użytkowników bo teorię znam

w sumie to moze nie będę kombinować i napiszę tutaj po co tu zagladam.
Chodzi o to ,ze jestem zmuszona nabyć autko o napędzie 4x4. Pomyslałam o Pajero IV 3D, bo podobno niezłe a i po jeździe testowej dochodzę do wniosku,że może mogło by być.Niestety moja wiedza na temat awaryjności, spalania,osiągów i generalnie użytkowania owego autka jest żadna. Interesuja mnie opinie użytkowników bo teorię znam

Hej A z jakim silnikiem chcesz kupic Misia? 3.2diesel a moze 3.8 benzyna?Pozdrawiam 

MARCIN
1.TOYOTA FZJ80 4.5PB/LPG
1.TOYOTA FZJ80 4.5PB/LPG
3.2 diesel- chcę odpisać paliwo
no ok, być moze masz rację ale może jakiś konkret? uzasadnienie?
doprawdy urocze... 100/100
Witam wszystkich!
Terenówki jeszcze nie mam, ale jestem właśnie na etapie "polowania" na jakiegoś fajnego Pajero Sporta 3l v6. Mile widziana pomoc!
Pozdrawiam!
Terenówki jeszcze nie mam, ale jestem właśnie na etapie "polowania" na jakiegoś fajnego Pajero Sporta 3l v6. Mile widziana pomoc!

Pozdrawiam!
Witam wszystkich serdecznie,
Mam nadzieje, że niebawem pochwalę się długim Pajero II ... polowanie cały czas trwa
Pozdrawiam,
Mam nadzieje, że niebawem pochwalę się długim Pajero II ... polowanie cały czas trwa

Pozdrawiam,
W życiu można liczyć tylko na siebie, a i tego nie radzę 
Pajero 2.8 TD Long

Pajero 2.8 TD Long
Witam!
Miłośnikiem offroad jestem od dawna
Bo 5 letnim etapie ATV oraz UTV odstawiam w garaż Q7 i dziś jadę kupić Mitsubishi Pajero II i zacznę przerabiać by przetrwać w terenie 
Miłośnikiem offroad jestem od dawna

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
Witam, zaczynam swoją przygodę z Miśkami, wcześniej jeździłem okazjonalnie w teren ze znajomymi a teraz czas na coś swojego. Pozdrawiam 

Witam!
Zaczynam przygodę z 4x4. Przesiadłem się na Pajero II 2.8 TD long 97r. + oponki MT 32", wyciągarka, lift.
Pozdrawiam forumowiczów!
Zaczynam przygodę z 4x4. Przesiadłem się na Pajero II 2.8 TD long 97r. + oponki MT 32", wyciągarka, lift.
Pozdrawiam forumowiczów!
- alibia1112
Witamy
Pokaz Foty swojego Misia
Pokaz Foty swojego Misia
CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty