dwidt pisze:panowie potrzebuje szybkiej odpowiedzi czy pajero II 2,5tdi rok 99 ma katalizator ?
ja w 95 nie mam
Moderator: Kosiarz
dwidt pisze:panowie potrzebuje szybkiej odpowiedzi czy pajero II 2,5tdi rok 99 ma katalizator ?
nawet jak by miało, to trzeba go wywalićdwidt pisze:panowie potrzebuje szybkiej odpowiedzi czy pajero II 2,5tdi rok 99 ma katalizator ?
maciek ttl pisze:Aalecki pisze:...,
co ty gadasz?
powinno wszystko banglać chyba że inne koło pasowe masz na nowym altku.
koło można zmienić i będzie ok ale nie wiem czy potrzeba.
Pomierz sobie dłudości jakims kablem jak go przeciągniesz po układzie kółek i zakupisz właściwej długości.
Robi Ci to bezproblemowo ?bilans pisze:rok temu wstawiłem od jakiejś starej szlifierki ...![]()
coś tam podszlifowałem i działa ..... popelina jak ..
Słaba masa.sz4kal pisze:I już ostatnie pytanie, gdzie szukać przyczyny jak włączę lewy kierunkowskaz to z tyłu miga mi czasami postojówka razem z kierunkowskazem.
suzi4WD pisze:Słaba masa.sz4kal pisze:I już ostatnie pytanie, gdzie szukać przyczyny jak włączę lewy kierunkowskaz to z tyłu miga mi czasami postojówka razem z kierunkowskazem.
Może dać nową?sz4kal pisze:Gdzie się "wszukać" w kabel od masy
Zacznij od dokładnego sprawdzenia kostek przy lampie, bo tam najczęściej styki od masy śniedzieją i robi się choinka. Masę można złapać gdzieś bezpośrednio do budy na nowym kablu, ale nie powinno być potrzeby, bo zwykle jak się wszystko oczyści to śmiga jak nowe.sz4kal pisze: Gdzie się "wszukać" w kabel od masy, mam jechać po kolei od tylnej lampy czy sprawdzić masę na akumulatorze ? Wybaczcie za laictwo ale jestem laikiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość