Wyrazy współczucia ...

Moderator: Kosiarz
A także zaawansowanych technik antykorozyjnych i blacharki samochodowej.
Nie zauważyłem że o 3 pyta. Tym bardziej szukałbym przejściówek
Jak ci się sprawuje 4? jezdzisz w terenie? awaryjnosc klekota?
Jest taka blokada, handlarz się nie zna. Sam mam most z tym przełożeniem i blokadą. Nie tylko w pajero był, ale też w I200. Od Lki most cały nie będzie pasował, ale główka już tak.ROOK93 pisze: ↑pt lut 08, 2019 10:06 amCześć,
Mam problem ze swoim miskiem, a dla ścisłości z blokadą tylnego mostu. Mosty mają przełożenie 4,625 (pajero II 2.5 td), w samochodzie jest zamontowany kompresor, sterownik i przycisk blokady R/D, rzecz w tym ,że samej blokady nie mam. Próbując ją zdobyć usłyszałem od handlarza, że nie ma blokad z tym przełożeniem. Teraz pytanie do bardziej obeznanych z tematem kolegów, czy rzeczywiście nie ma blokady do tego przełożenia (pominno całego osprzętu zamontowanego w samochodzie) czy po prostu handlarz nie wie o czym mówi i trzeba szukać dalej
![]()
Poszukaj serwisówki. W PII to sworznie wahaczy, cały układ kierowniczy i krzyżaki. U Ciebie może jeszcze być tylne zawieszenie. Albo bierz smarownicę i szukaj kalamitek. Nic nie powinno wymagać rozbiórki.
W PIII tosobie możesz zawiasy WD40 popsikać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość