Z góry dzieki za pomoć
Pzdr

Moderator: Kosiarz
witam wentylator od klikmy powinien sie zalaczas tylko wtedy kiedy wlaczona jest klima i zalaczy sie sprerzarka,a w momecie wylaczenia sie sprerzarki wylacza sie wentylator. Mozesz miec problem z elektryka,moze walna ktorys przekaznik, jedyne wyjscie jakis dobry elektryk ja mailem tak samo ale w osobowce, problemem okazal sie orzekaznikbakus1000 pisze:Byłem w serwisie 150 za samą diagnostyke chcąpojade do jakiegos elektryka niech zrobi może żeby załączał sie tylko jak klima właczona?
No to wszystko OK. na pompie masz urządzenie na boku, które podciąga potecjometr przyspieszenia po włączeniu klimyshamanus pisze:Ja przekręcam pokrętło na ecoA/C lub A/C i muszę włączyć dmuchawę na 1 bieg (dopiero z dmuchawą rusza kompresor), obroty silnika na 'luzie' wzrastają w granice tysiąca (tak jak przy zimnym starcie silnika).
Jak juz sie licytujemy - mialem takowych 5Mam drugie auto z klima
Zmien wiec serwis.robiłem przeglądy w fachowym serwisie
Mylil sie. Albo go nie zrozumiales.że gość sie nie mylił
Pewne jest to, ze punkt 4) jest bzdura.Sprężarka jest smarowana czynnikiem między innymi chłodzącym to pewne .
Wspolczuje wiec Twojej sekretarce.Apropos interpunkcji to sekretarka jest na urlopie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość