motanie mojego miska

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » pn sie 27, 2007 8:28 pm

Czytam to i czytam i jak na kolegę z Whitestoka to i tak świetnie mówi po polsku :)23 Wiem, bo bywam tam dwa razy w miesiącu :)21 Tyle tylko, że głównie w takiej niemieckiej i włoskiej knajpie no czasami w planecie na Zamenhofa :)21 - mam nadzieję, Kamil, że wiesz o czym mówię.

Kamil złóż wreszcie to cudo pierdyknij na niego perełkę i dawaj w teren a powiem Ci co wart jest Twój lakier i autko :)21 - ja już mam to za sobą i z chęcią popatrzę jeszcze raz :)21

A piszesz faktycznie jak ćwiartak jakiś z otoczenia wierzejskiego czy tez tego krzysia spod whitestoka co to sweterek kurde na aukcji wystawił i nie przymierzając jest niezłym autochtonem i nawet jestem sklonny powiedziec ze mi szkoda czlowieka kurde bo fajny jest chlopak i mial duzo odwagi nie to co my :wink:

No tak właśnie wygląda Twoje pisanie - nie przymierzając jak ćwiartaka jakiegoś a nie człowieka z wykształceniem !!
Zbowid

Awatar użytkownika
Piernik

Post autor: Piernik » pn sie 27, 2007 10:22 pm

eeee...
Miałem wiecej komentować, acz nie będę.
Powiem jeno - gratuluję zapału.

a jednak refleksja:
Pisanie totalnie niegramatyczne, w mojej ocenie jest cokolwiek lekceważące dla adwersarzy. Nie to tu jednak istotne - było już na tym forum po wielokroć wałkowane.

Życzę Ci Chłopie, by Twój zapał w dobrym kierunku i z pożytkiem dla auta był wykorzystany!

Choć czasem nachodzi mnie trochę wrażenie, że spora część pary w gwizdek idzie ;)

Nie przejmuj się też chłopie odrobinę mentorskim niektórych tonem. Wiedz jednak, że wielu z nich bez wątpienia ma niemałe doświadczenie i wiedzę w temacie. Zaś swoim ważeniem lekce wielu zniechęcasz do rad Ci udzielania ;)

Tymczasem motaj syfa i, tu dołączę do wielu głosów, pokaż co Ty i Twoje auto w boju zdolni jesteście osiągnąć!
Ja Wam mówię jest dobrze, jest dobrze, jest dobrze
ale nie najgorzej jest
13-13
OffPoje TEAM

Awatar użytkownika
Harry
Kontaktowanie:

Post autor: Harry » pn sie 27, 2007 11:07 pm

Nie masz racji Piernik - to Jego "motanie" ; to porazka . Chlopak nie wie co to teren a "mota" - To jest bez sesu :)3 :(

kozioU

Post autor: kozioU » wt sie 28, 2007 12:05 am

Zbowid pisze:Czytam to i czytam i jak na kolegę z Whitestoka to i tak świetnie mówi po polsku :)23 Wiem, bo bywam tam dwa razy w miesiącu :)21 Tyle tylko, że głównie w takiej niemieckiej i włoskiej knajpie no czasami w planecie na Zamenhofa :)21
Mało Ty jeszcze widział chyba w Biełastoku :)23

U nas na Podljasiu to są takie cuda, jakie sie nietutejszym ludziom nie śnili nawet :)21

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » wt sie 28, 2007 7:54 am

Żartowałem oczywiście żeby trochę atmosferę rozładować. Białystok jest fajny i ludzie normalni i bardzo serdecznie - nie to co w Poznaniu na ten przykład :)21
Zbowid

Awatar użytkownika
lookamil
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: lookamil » wt sie 28, 2007 8:24 am

powiedzial harry co wiedzial i chyba nigdy na podlasiu nie byl , bo terenu to ci u nas dostatek ... lasy, pola, bagna, pagorki, gorki i co sobie tylko chcesz(trzeba wiedziec gdzie co i jak ) . Moze i ta moja mota nie ma sesu, moze i ta moja mota z mota nie ma nic wspolnego , ja i tak bede robil swoje i nie zrazi mnie Wasze szczere gadanie , a i w terenie moj misio bedzie sobie radzil jak trzeba !!!
pojarka'87-2,5td

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » wt sie 28, 2007 8:50 am

lookamil pisze: a i w terenie moj misio bedzie sobie radzil jak trzeba !!!
nie będzie 8) pisałeś wczoraj że zamontowałeś nowe śliczne amortyzatory - zapewne seryjne z JC. Tak wiec nie poprawiłeś i tak kiepskich właściwości terenowych auta :)21

Tak poważniej to nikt baranie jeden :wink: nie chce Ci zarazić zrozum to wreszcie. Sami pasjonaci w tym temacie piszą ,miłośnicy którzy uwielbiają swoje auta gdyby było inaczej to każdy by już miał Patrola lub Land Cruisera - no wyjątkiem jest zdrajca Ernil - Ci wszyscy ludzie chcą Ci pewne rzeczy uświadomić ...
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » wt sie 28, 2007 2:24 pm

to co ten chłopak wyczynia to powinno być opisane w innym temacie :
"Skupuję złom i zamienię go w co chcesz. PS kładę dobry lakier" :)21

Awatar użytkownika
szyman
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: szyman » wt sie 28, 2007 2:54 pm

zapomniałeś dodać "perłowy lakier" załatwiony po znajomści w bardzo korzystnej cenie:D
Pajero 3.0 V6 (LPG)

Awatar użytkownika
lookamil
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: lookamil » wt sie 28, 2007 5:36 pm

...nie chce Ci zarazić zrozum to wreszcie... eska co mialeś na myśli pisząc to, bo chyba polszczyzna nie blysnoles :P,
zlomu nie skupuje bo skupu nie prowadze , ale kupiłem troche złomu i zrobie z tego coś całkiem odnowionego , wlaściwości jezdne porawie w swoim czasie jak zobacze dokladnie co misiowi trzeba porawic ,poprawilem natomiast wlasciwosci silniczka(zostalo mi tylko dwie srubeczki pod misą olejową przykręcic , nerwy mi puścily juz żeby to skoczyć przez durną uszczelke ) , ale nie bede wypisywał co i jak bo i tak zostane pojechany przez Szanownych pasjonatow :P, a lakierek to macie racje :"jest wypasik" ! po prostu zazdroscicie bo zwyklego akryla czy poliuretana nie kupicie za tyle :P[/b]
pojarka'87-2,5td

Awatar użytkownika
jpi

Kontaktowanie:

Post autor: jpi » wt sie 28, 2007 6:05 pm

lookamil pisze:...nie chce Ci zarazić zrozum to wreszcie... eska co mialeś na myśli pisząc to, bo chyba polszczyzna nie blysnoles :P,
zlomu nie skupuje bo skupu nie prowadze , ale kupiłem troche złomu i zrobie z tego coś całkiem odnowionego , wlaściwości jezdne porawie w swoim czasie jak zobacze dokladnie co misiowi trzeba porawic ,poprawilem natomiast wlasciwosci silniczka(zostalo mi tylko dwie srubeczki pod misą olejową przykręcic , nerwy mi puścily juz żeby to skoczyć przez durną uszczelke ) , ale nie bede wypisywał co i jak bo i tak zostane pojechany przez Szanownych pasjonatow :P, a lakierek to macie racje :"jest wypasik" ! po prostu zazdroscicie bo zwyklego akryla czy poliuretana nie kupicie za tyle :P[/b]
się nie przejmuj - część Kolegów ma za cel chyba uprzykrzanie życia innym swoimi komentarzami, część to pewnie właściciele warsztatów którym brak klientów :D :D
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » wt sie 28, 2007 6:44 pm

o zesz ku .... ale gosc :)2

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » wt sie 28, 2007 6:50 pm

LR_Olek pisze:o zesz ku .... ale gosc :)2
cholera oplułem się :)21

Awatar użytkownika
lookamil
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: lookamil » wt sie 28, 2007 7:14 pm

adasiowu śliniaczek by sie przydal ,musi :)
pojarka'87-2,5td

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » wt sie 28, 2007 7:34 pm

lookamil pisze:adasiowu śliniaczek by sie przydal ,musi :)

jakby ci to lukamilu powiedziec...

hmm...

delikatnie...

albo dobra, juz nic.... :roll:

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » wt sie 28, 2007 7:44 pm

lookamil pisze:adasiowu śliniaczek by sie przydal ,musi :)
musi... dokończ myśl, bo nie dokończyłeś , czyżby mamusia dała klapsa ,że tak długo przy komputerze ?

Awatar użytkownika
lookamil
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: lookamil » wt sie 28, 2007 8:33 pm

musi... musi ... tak unas na rusi hehe, po ile wy lat macie dziewczyny, ze nie potraficie zrozumiec polskiego ??? bo to ciagiem pisane , bo to bez znakow interpunkcyjnuch , bo to błedy ortograficzne ... przepraszam ale mamy 21 wiek, masowy przekaz informacji , ludzie korzystaja z komunikatorow roznego typu , i jakos sie dogaduja , a tu dziewczyny płaczą bo polskiego tekstu nie czają , sorry ale czlowiek inteligentny potrafi zrozumiec przekaz ,a mniej inteligentny bedzie zawsze bledy zauważał bo nie potrafi sie wypowiedziec na dany temat ...koniec myśli .
pojarka'87-2,5td

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » wt sie 28, 2007 8:56 pm

Słuchając Ciebie to zupełnie jak w tym dowcipie kiedy Warszawiak wyrywa Krakowiankę i idzie z nią do parku na ławkę. Dochodzi do zbliżenia ale dziewczyna widzi, że coś nie tak i informuje: "Walisz w dechę!" Warszawiak dumny odpowiada:" Sie wie!"
No a propos tych dziewczynek to ja bym na Twoim miejscu uważał - co prawda late już nie te, ale do każdego miejsca w Polsce jest blisko i da się dojechać na randkę, tylko nie wiem czy by Ci się spodobało - no chyba że lubisz :)23
:)21
Zbowid

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » wt sie 28, 2007 8:59 pm

lookamil pisze:czlowiek inteligentny potrafi zrozumiec przekaz ,a mniej inteligentny bedzie zawsze bledy zauważał bo nie potrafi sie wypowiedziec na dany temat ...koniec myśli .
srutudrutu, myslezejestesmalymdzieciaczkiemcosiedorwaldoklawiatuRYiFotoGRafujESamohodyzardzewialeipognileorazsiepodniecatymzewypiSUjepsturyifarmazonyorazniemyslicopoiszebopiszeconiewieamalowiebohocidoszkolypisaniebezpszczecinkufikroPkuforasbeszazadintrebungcjitojezDbrymitywizmdopotegięTej...*

*-bledy byly zamierzone

Awatar użytkownika
lookamil
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: lookamil » wt sie 28, 2007 10:11 pm

dobrenaprawdedobre
alemuglbys
stosowac
pewnegorodzaju
urozmaiceniapisownii
dlausprawnieniategorodzajupisowni
pisanieWjednymCiaguJednejfrazyslownejmimozejestnapisanaw
jednym
ciagu
.moznanapisaczpomyslem
...wygodniejsieczytakolumnyznakow*

*nikogo nie chcem obrazac itp.
kazdy ma swoje zycie swoj
swiat w ktorym dorastal ,
rodzine, dzieci, zony, prace,
zainteresowania, pasje,
marzenia, milosc i wiele,
wiele innych, zyje sie raz
i trzeba korzystac.
Myślałem , że ktos czymś się
tu pochwali, opowie, pokaże jak
sam przez to przechodzil, da linki
fotki , cos pokaże , jak to działa.
rozmawiajmy
jak ludzie .
pojarka'87-2,5td

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » śr sie 29, 2007 5:22 am

lookamil pisze:

*nikogo nie chcem obrazac itp.
kazdy ma swoje zycie swoj
swiat w ktorym dorastal ,
rodzine, dzieci, zony, prace,
zainteresowania, pasje,
marzenia, milosc i wiele,
wiele innych, zyje sie raz
i trzeba korzystac.
Myślałem , że ktos czymś się
tu pochwali, opowie, pokaże jak
sam przez to przechodzil, da linki
fotki , cos pokaże , jak to działa.
rozmawiajmy
jak ludzie .
ten gość to ma jaja, wzruszył mnie :cry:

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » śr sie 29, 2007 7:08 am

mozezrobmyskladkedlaniegojakas :lol:

Awatar użytkownika
Bartek:-)
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Bartek:-) » śr sie 29, 2007 9:51 am

A mi sie podoba ten Gość, Jest szczery i nie zblazowny i ma zajęcie.
Szacun kolego. Fajnie że sam robisz sobie sprżeta. Jak byś czegoś potrzebował to dawaj na prywatnego e-maila.
ganiam Pajero z 87r.

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » śr sie 29, 2007 6:27 pm

Bartek:-) pisze:A mi sie podoba ten Gość, Jest szczery i nie zblazowny i ma zajęcie.
Szacun kolego. Fajnie że sam robisz sobie sprżeta. Jak byś czegoś potrzebował to dawaj na prywatnego e-maila.
a co ty tu zapodajesz , przecież ten Gość to u nas szacuneczek ma , dzięki niemu nie sposób zaaaaaaaaaaaasną przed kompem .

Awatar użytkownika
Harry
Kontaktowanie:

Post autor: Harry » śr sie 29, 2007 7:49 pm

lookamil pisze:...,poprawilem natomiast wlasciwosci silniczka(zostalo mi tylko dwie srubeczki pod misą olejową przykręcic , nerwy mi puścily juz żeby to skoczyć przez durną uszczelke ) , ale nie bede wypisywał co i jak bo i tak zostane pojechany przez Szanownych pasjonatow
To jest forum; wiec wypada podzielic sie z kolegami, co takiego w silniku poprawiles ? moze i u siebie cos zmienie .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”