wtopa miesiąca
Moderator: Kosiarz
Re: wtopa miesiąca
typowy przykład przyczyn i mozliwości walnięcia boka
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
Dokładnie. W większości przypadków tył rozpoczyna wyprzedzanie i to bez sygnalizacji 

Dziadek 2,5TD `98
No ale jeśli atek "nie trzymie"... 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Z prędkością na 1 nawet z reduktorem napewno zostawił bym przód po uskoku z tamtego murka. Było ślisko.
Sprzedałem Pajero. Może będzie kolejne.
Tak się fajnie ocenia oglądając na ekranie....., a tak naprawdę na to jak po czymś takim zjechać wpływa wiele czynników. W zależności od podłoża na dwóch zjazdach (wyglądających na filmiku identycznie) może być tak, ze na jednym trzeba dodatkowo hamować, a na drugim trzeba dodać gazu, bo obraca od samego hamowania silnikiem...
Ja na podstawie filmiku nie potrafię ocenić jak należy zjechać z pokazywanego wzniesienia....ale ja się nie znam
Ja na podstawie filmiku nie potrafię ocenić jak należy zjechać z pokazywanego wzniesienia....ale ja się nie znam

jak dla mnie tofreebike pisze:No na ATekach można poszalećskasztanie temat moim pierwszym wyjazdem w teren "nowym" autem http://video.google.pl/videoplay?docid= ... kcji&hl=pl

Ostatnio koleżanka (żona majchera) zaufała mi w kwestii zjazdu i nie żałowała , strony zjazd tyłem pochylony na drzewo i dała radę w pięknym stylu

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
"Bo jeździć to trza umieć" ale żeby się nauczyć to trza jeździć
"Bo jeździć to trza umieć" - cytat zapożyczony

"Bo jeździć to trza umieć" - cytat zapożyczony

PII SS 2.8TD AT BFG 31/10.5/15
XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
Panowie i panie to było rok temu. Teraz jest już bardziej. 

to znaczy co, jeździsz z górki i pod górkę??freebike pisze:Panowie i panie to było rok temu. Teraz jest już bardziej.

XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
Pilot się poduczył i nie eksperymentujeMarc. pisze:to znaczy co, jeździsz z górki i pod górkę??freebike pisze:Panowie i panie to było rok temu. Teraz jest już bardziej.
![]()
![]()

Zielony Autobus 2,7TDi
albo jest już na emeryturzeBrowning pisze:Pilot się poduczył i nie eksperymentujeMarc. pisze:to znaczy co, jeździsz z górki i pod górkę??freebike pisze:Panowie i panie to było rok temu. Teraz jest już bardziej.
![]()
![]()

XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
raczej na rencieMarc. pisze:albo jest już na emeryturzeBrowning pisze: Pilot się poduczył i nie eksperymentuje

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota

nabył płaskostopieAdas pisze:raczej na rencieMarc. pisze:albo jest już na emeryturzeBrowning pisze: Pilot się poduczył i nie eksperymentuje

XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
Ktos wogóle wygrywa w tej wtopie miesiąca czy tylko sobie tak piszemy? Kiedyś czytałem od poczatku i był do wygrania hi-lift.
Pokaż ilu zarejestrowanych forumowiczów, zgłosiło swoje auta w danym miesiącu, ilu wybrało, ilu zagłosowało ilu chciało się coś ..... Jakoś idea nie przypadła forumowiczom do serca albo nie jeżdżą nie topią autfreebike pisze:Ktos wogóle wygrywa w tej wtopie miesiąca czy tylko sobie tak piszemy? Kiedyś czytałem od poczatku i był do wygrania hi-lift.

Puki co nie ma co wybierać wtopy miesiąca, za mała konkurencja

Styczeń Akash78
Luty Eskapada
Marzec Adaś
Czerwiec Igor, freebike
w międzyczasie były zdjęcia: marcyb3, dziaraxx1 ale bez opisu, bez zgłoszenia
Tak czy owak wtopa roku zostanie nagrodzona Hi Liftem

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Teraz wszystko jasne
Zostaje tylko wozić ze sobą aparat hehe 

Chciał bym zgłosić moją wtopędziaraxx1 pisze:Jak nas pierwszy raz w sobotę żony zostawiły to w niedziele o 10 rano traktor nas wyjmował .
A jak spadł snieg to przestałem uważać na kierowanie i lusterka do tej pory nie mam .
Była sobota 20godzina ze szwagrem spotkanie żony wyjechały na weekend . Po 1 piwie i stwierdzenie jedziemy na łąkę , pole szwagra 300m od domu . Przejazd po lasku w tą i z powrotem , nudy , dołki , nudy , No to może jeszcze wzdłuż strumyka . 10m wpadłem kołem w rozlewisko . Wkładam szpadel 120cm wody wiszę na ramie prubóje atakować i kończy się na tym , że wpadam ryjem po same przednie szkło , no to do tyłu i zaryty , szwagier " to ja cie szarpnę " podjechał ,raz do przodu , raz do tyłu i po imprezie . Zostaliśmy tak do rana o 10 po sąsiada 2 godziny walki 60 i o 12 po żonę

"PII 2,5td M+SS 31x10,5 Buda+120mm Ratio5,2 + lsd " RIP
Płaski teraz
Płaski teraz
Czy tylko ja nie widzę fotek Kolegi Dziaraxx1dziaraxx1 pisze:Jak nas pierwszy raz w sobotę żony zostawiły to w niedziele o 10 rano traktor nas wyjmował .
A jak spadł snieg to przestałem uważać na kierowanie i lusterka do tej pory nie mam .

Zielony Autobus 2,7TDi
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Z tego wynika, że żeby wygrać hi-lifta, musisz najpierw wygrać wtopę w którymś miesiącu. Konkurencja jest niewielka, więc dam Ci szybki przepis na sukces. Ustawiasz furę na podwórku, zamykasz wszystkie szyby i wokół auta budujesz podest z desek, na wysokości takiej, by ponad dechy wystawało ok 30-35 cm budy auta. Następnie na podeście umieszczasz błoto. Jeżeli nie ma w pobliżu jakiegoś miejsca skąd mógłbyś je wziąć, to po prostu mieszasz ziemię z wodą i odrobiną gliny. Warstwa błota na podeście nie może być za cienka, żeby wyglądało realistycznie. Następnie czekasz do nocy, wskakujesz w jakieś stare łachy coby nie było szkoda, brudzisz je błotem, tudzież ręce i twarz (koniecznie), włazisz na dach auta i udajesz, że coś tam robisz. Szwagier robi Ci kilka fotek, najlepiej komórką, żeby jakość nie była za dobra. Robicie też fotki fury szwagra, jak stoi w nocy, z ubłoconą liną podczepioną do tylnego zaczepu. Pod kołami auta szwagra koniecznie musi być widać trochę błota (pobliski lasek, albo łąka, na pewno gdzieś się znajdzie). Reszta zależy już od Twojego talentu literackiego.freebike pisze:Teraz wszystko jasneZostaje tylko wozić ze sobą aparat hehe

"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
A mnie pomineliscie...
Dobra, jak mnie ktos nauczy wklejac tu fotki to da rade zrobic.
P.S. Zakladanie nowego konta na imageshacku czy innej fotce.pl odpada.
nie tylko Ty,Browning pisze:Czy tylko ja nie widzę fotek Kolegi Dziaraxx1dziaraxx1 pisze:Jak nas pierwszy raz w sobotę żony zostawiły to w niedziele o 10 rano traktor nas wyjmował .
![]()
![]()
ale może cała Łódź tak ma

pozdr.
Pajero I 3,0 V6
Kajen z picassy idzie to zrobić takKajen pisze:A mnie pomineliscie...

"PII 2,5td M+SS 31x10,5 Buda+120mm Ratio5,2 + lsd " RIP
Płaski teraz
Płaski teraz
Popatrz, dziala 
Oj tam za glupi jestem do kompow, wole to swoje spawanie. Teraz juz bede wiedzial jak

Oj tam za glupi jestem do kompow, wole to swoje spawanie. Teraz juz bede wiedzial jak

czy to był turystyk