Blad ss
Moderator: Kosiarz
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Re: Blad ss
Tylko że w PII, PI i Galloperze nie robi różnicy, bo napęd wajchą sterowany. PIII już jest czułe na niuanse ...
Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
-
-
U mnie się żarzyła takim przymrużonym światłem gdy było w położeniu 2H i N. Po przewaleniu na 4H i 4L żarówka świeciła pełnym światłem.
Udało mi się kupić oryginalny nowy czujnik, to po jakimś czasie zesrał się drugi i ten już czyściłem
.
Udało mi się kupić oryginalny nowy czujnik, to po jakimś czasie zesrał się drugi i ten już czyściłem

Dziekuje panowie za zainteresowanie i wszelkie informacje w sobote bede dzialal wiec dam znac jak poszlo 

A jeszcze jedno wymienia sie olej w reduktorze? Ile i jaki powinien byc? Czy to olej ze skrzyni biegow jest razem z reduktorem? Czy jest jakis korek do spuszczenia oleju i filtr? Sorki za takie glupie pytania ale jak juz pisalem jest to moj pierwszy samochod tego typu
W w P3 nie jest to tak rozwiazane jak w P2?rudypajero.koszalin pisze:Tylko że w PII, PI i Galloperze nie robi różnicy, bo napęd wajchą sterowany. PIII już jest czułe na niuanse ...
Jakies tam silniczki dzialaja? Czy pelna mechanika?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Wymienia się. Co 80Kkm, 75w90 2,2l. To jest całkiem osobny układ smarowania. Korek spustowy jest z lewej strony na wyjściu p.napędu, wlew na tylnej ścianie.robek295 pisze:A jeszcze jedno wymienia sie olej w reduktorze? Ile i jaki powinien byc? Czy to olej ze skrzyni biegow jest razem z reduktorem? Czy jest jakis korek do spuszczenia oleju i filtr? Sorki za takie glupie pytania ale jak juz pisalem jest to moj pierwszy samochod tego typu
Tak jest, wajcha to już tylko atrapa, reduktor jest sterowany silnikiem elektrycznym. Witamy w 21 wiekujradek pisze:rudypajero.koszalin pisze:Tylko że w PII, PI i Galloperze nie robi różnicy, bo napęd wajchą sterowany. PIII już jest czułe na niuanse ...
W w P3 nie jest to tak rozwiazane jak w P2?
Jakies tam silniczki dzialaja? Czy pelna mechanika?

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.