Kobieta mi auto dopadła......
Moderator: Kosiarz
mnie dziwi, jak one tymi wątłymi nóżkami takie wielkie auta napędzają 

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
Mieszkałem we Wrocku 4 lata za dobrych czasów. Fakt, nikogo nie dziwi tam ilość terenówek na ulicach, głównie ze względu na ...... stan ulicklucz13 pisze:Moja na codzień jeżdzi dyskoteką a ja pomykam uazem we wrocku sporo kobitek widuje się w terenówkach i nikogo to nie dziwi

Tam kierowcy plaskaczy powinni dostawać dodatek zdrowotny i remontowy na zawieszenie od słóżb miejskich.
Spiker
- Peepuck!
-
- Kontaktowanie:
Mojej też się spodobało jak za kierownikiem patrolera zasiadła gdy sunny poszedł do mechaniora. I już sie martwiłem ale sypnęło troszkę śniegiem a moja połowica nie wie co to napęd dołączany i przeszło jej raz na zawsze jak przed przejazdem kolejowym tyłek ją zaczał wyprzedzać a plaskacze na chodniki spieprzały ...Spiker pisze:Widzę, że Forum radzi w sprawach nie tylko techniczno-samochodowych![]()
Nie jestem żonaty ale do Tej Kobiety słabość mam szczególną![]()
Sytuacja z autem pogorszyła się nieco gdy na Shellu Kobieta z Miska wysiadła i tankować zaczęła. Niestety zauważyła jak tirowcom półki zjechały do kolan i całkiem się jej to spodobało![]()
he he ale spoko. myslę, że do stringów na siedzeniu nie będę musiał się odwoływać![]()
Spiker
FORUM BRONI, FORUM RADZI, FORUM NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI...![]()
![]()

Boszszsz... dobrze że tego nie widziałem...
Chcę być dezerterem, który ma SZANSĘ POWODZENIA
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0