Kobieta mi auto dopadła......

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » wt kwie 12, 2005 10:11 pm

Moja na codzień jeżdzi dyskoteką a ja pomykam uazem we wrocku sporo kobitek widuje się w terenówkach i nikogo to nie dziwi
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
MaciekK

Kontaktowanie:

Post autor: MaciekK » wt kwie 12, 2005 11:16 pm

mnie dziwi, jak one tymi wątłymi nóżkami takie wielkie auta napędzają :)21
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif

Spiker
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Spiker » śr kwie 13, 2005 8:13 am

klucz13 pisze:Moja na codzień jeżdzi dyskoteką a ja pomykam uazem we wrocku sporo kobitek widuje się w terenówkach i nikogo to nie dziwi
Mieszkałem we Wrocku 4 lata za dobrych czasów. Fakt, nikogo nie dziwi tam ilość terenówek na ulicach, głównie ze względu na ...... stan ulic :D

Tam kierowcy plaskaczy powinni dostawać dodatek zdrowotny i remontowy na zawieszenie od słóżb miejskich.

Spiker

Awatar użytkownika
Peepuck!

Kontaktowanie:

Post autor: Peepuck! » pt kwie 22, 2005 4:19 pm

Spiker pisze:Widzę, że Forum radzi w sprawach nie tylko techniczno-samochodowych :D

Nie jestem żonaty ale do Tej Kobiety słabość mam szczególną :oops:

Sytuacja z autem pogorszyła się nieco gdy na Shellu Kobieta z Miska wysiadła i tankować zaczęła. Niestety zauważyła jak tirowcom półki zjechały do kolan i całkiem się jej to spodobało :evil:

he he ale spoko. myslę, że do stringów na siedzeniu nie będę musiał się odwoływać :D

Spiker

FORUM BRONI, FORUM RADZI, FORUM NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :)20 :)20 :)20
Mojej też się spodobało jak za kierownikiem patrolera zasiadła gdy sunny poszedł do mechaniora. I już sie martwiłem ale sypnęło troszkę śniegiem a moja połowica nie wie co to napęd dołączany i przeszło jej raz na zawsze jak przed przejazdem kolejowym tyłek ją zaczał wyprzedzać a plaskacze na chodniki spieprzały ...:D
Boszszsz... dobrze że tego nie widziałem...
Chcę być dezerterem, który ma SZANSĘ POWODZENIA
K160/260 sd33 +3" 35Bfg
Forester 2,0

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”