Test łosia
Moderator: Kosiarz
Co to znaczy efekty srednie. Albo się nagrywa albo nie. A daje się oglądać z kamery na kompie? Może jakieś złomstwo masz wyprodukowane wtedy co mój misiekBooBoo pisze:Jomy ja mam taką kartę telewizyjną i nawet próbowałem coś tam robić. Niestety efekty raczej takie średnie.
Ale może to wina oprogramowania?

gg: 9637404
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
kasa jest niewazna jesli sprawa dotyczy naszych smietnikowEskapada pisze:dokładnie i nie ważne że za komplet MT/R trzeba zapłacić ( iłem) 3,500 zł a do Fiata Sejczento 520 złczarny bielsko pisze:maja charakter i w dodatku dadza rade tam gdzie plaskaczem mozna tylko pomazyc

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Zgrywać zgrywa, w paru przypadkach metodą prób i błędów uzyskałem nawet niezły obraz, do internetu może by się nadawało.Gęsior pisze:Co to znaczy efekty srednie. Albo się nagrywa albo nie. A daje się oglądać z kamery na kompie? Może jakieś złomstwo masz wyprodukowane wtedy co mój misiekBooBoo pisze:Jomy ja mam taką kartę telewizyjną i nawet próbowałem coś tam robić. Niestety efekty raczej takie średnie.
Ale może to wina oprogramowania?. Na miśka to tak sobie ale na karte telewizyjną to wykopalisko już
A karta sprzed dwóch lat.
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.
-
-
eee, wszesniej auto było na 31x10,50 Teraz bedzie na 33x12,50 co sie równa komplet 5 sztuk, nie 4 ...o tym że orginale felgi sa do wyrzucenia nie wspomnę bo maja za małe odsadzenieTarpi pisze:O matkoEskapada pisze:.... za komplet MT/R trzeba zapłacić ( iłem) 3,500 zł ...To chyba jakieś 37 cali

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Jak sprzed 2 lat to nie jest źle. Więc w czym masz kłopotBooBoo pisze:Zgrywać zgrywa, w paru przypadkach metodą prób i błędów uzyskałem nawet niezły obraz, do internetu może by się nadawało.Gęsior pisze:Co to znaczy efekty srednie. Albo się nagrywa albo nie. A daje się oglądać z kamery na kompie? Może jakieś złomstwo masz wyprodukowane wtedy co mój misiekBooBoo pisze:Jomy ja mam taką kartę telewizyjną i nawet próbowałem coś tam robić. Niestety efekty raczej takie średnie.
Ale może to wina oprogramowania?. Na miśka to tak sobie ale na karte telewizyjną to wykopalisko już
A karta sprzed dwóch lat.

gg: 9637404