Moderator: Kosiarz
Gebelsie no to zes chlopa pocieszylgebels pisze:Nie do dajmy chłopowi spokój, ale widzę że czeka go duuuuuuuużoooooo pracy
na początek proponuję
1. zakupić parę arkuszy blachy
2. zakupić trochę profili stalowych
3. zakupić dobry migomat
4. iść na kurs posługiwania się migomatem
5. załatwić sobie zniżkę w browarze, bo dużo piwa pójdzie przy rekonstrostrukcji "motaniu" tego wspaniałego pojazdu
6. załatwić w zisie przekierowanie merytór babci i dziadka na swoje konto bo szelestów też tu widzę dużo do wydania
ps. niecierpliwie czekam na dalsze fotki z motania Miśka, będę pilnie studiował postęp prac
pozdrawiam Gebels
weź sobie poszukaj tutaj http://www.sferamydlo.com.pl/Zbyszek/Pajerko/ manuala oraz innej dokumentacji do Twojego miśka. O spryskiwaczach też jestlookamil pisze:witam
mam pytanie pewnie banalne ale podczas rozkrecania mego misia zauwarzylem ze nie mam podczepionych przewodow do spryskiwaczyba nawet nie mam zbiornika na plyn do spryskiwania szyb i sie wogle zastanawiam czy mam silniczek czy pompke nie wiem jak to sie fachowo nazywa
i moja prosba jest nastepujaca czy moglby ktos zrobic fotke owego urzadzenia lub nakierowac gdzie tego szukac dzieki
Mariobros pisze:no właśnie - "weź się Gebels odczep"![]()
jakby nie patrzył u mnie są trzy zbiorniki, bo trzeci z tyłu..... ale coś zaczynam przeczuwać problemy z uzyskaniem nowych porcji wiedzy niezbędnych w doprowadzaniu ruinki do stanu jezdnego
Kurna nie strasz pan i nie wyłączaj, skąd tyle gratisowej literatury do mojego padła wezmę? Z ruskiej strony ciężko idzie, tam tylko obrazki rozumiemgebels pisze:Mariobros pisze:no właśnie - "weź się Gebels odczep"![]()
jakby nie patrzył u mnie są trzy zbiorniki, bo trzeci z tyłu..... ale coś zaczynam przeczuwać problemy z uzyskaniem nowych porcji wiedzy niezbędnych w doprowadzaniu ruinki do stanu jezdnego
Macie rację nie będę już zabierał głosu w temacie, nawet co by nie mieszać ludiom w głowie to se strone wyłącze
AveCezar pisze:Kurna nie strasz pan i nie wyłączaj, skąd tyle gratisowej literatury do mojego padła wezmę? Z ruskiej strony ciężko idzie, tam tylko obrazki rozumiemgebels pisze:Mariobros pisze:no właśnie - "weź się Gebels odczep"![]()
Macie rację nie będę już zabierał głosu w temacie, nawet co by nie mieszać ludiom w głowie to se strone wyłącze
ci co wk..ją najbardziej już wszystko wyssaligebels pisze:AveCezar pisze:Kurna nie strasz pan i nie wyłączaj, skąd tyle gratisowej literatury do mojego padła wezmę? Z ruskiej strony ciężko idzie, tam tylko obrazki rozumiemgebels pisze:
Spoko spoko, ja nie zachowuję się jak gówniarz, bo w przeciwnym razie juz dawno bym zablokował IP tym co mnie wk.....ją
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości