Mamy z kumplem zmotanego samouraja do extream gdzie jestem pilotem i to mi bardzo pasuje, pare razy było pudło więc auto i zaloga zgrana. Brakuje mi kierowania na rajdach dla tego padła propozycja Pajero na wyczyn.
Z zawodu jestem inżynierem więc taka przebudowa to przyjemność dla mnie i kolejne wyzwanie.
Wywalenie z auta tego co niepotrzebne będzie jako pierwsze bo nie wiele kosztuje
33 cale
laminaty bedą i to weglowe robione w próżni bo tym sie zajmuje ( maska 3 kg a można po niej skakać )
Opcja - przedni most sztywny
i w teren.
Żona bedzie sie cieszyła bo dostanie osobówke i czasami jeździ ze mną samurajem.
PII parę pytań
Moderator: Kosiarz
-
- Kontaktowanie:
Re: PII parę pytań
wildcat F50 w wersji rurka z IS
nie podlizuj siębobon pisze:kumata załoga w porządnie zrobionym misiu może wielu zaskoczyć

aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
To już wiesz że mój nogę złamał
No ale nie popadaj w samozachwyt , Adaś Cię bierze nie dla Twojego "kumania" ,tylko po prostu potrzebuje silnego ciśnieniowca do machania tirforem

No ale nie popadaj w samozachwyt , Adaś Cię bierze nie dla Twojego "kumania" ,tylko po prostu potrzebuje silnego ciśnieniowca do machania tirforem

Nie ważne czym, byle MKNĄĆ