Moderator: Kosiarz
Właściciel przedstawił swoje wymagania a ja je realizuje. Projekt jest oczywiście mój.CrOOchy pisze:to koncepcja właściciela?
W planach ma być wyciągarka.Blues_M07 pisze:No,mnie też się bardzo podoba,kawał dobrze zrobionej roboty.A wyciągarka będzie?
Czy aby na pewno to zdjęcie chciałeś Romuś wkleić w kwestii tantiemPiRoman pisze:Właściwie, to o jakieś tantiemy powinienem się upomnieć...![]()
no to żeście profi pojechaliKaszi pisze: konserwacji podwozia (baranek czarny).
ech... i taki był ładny a tu taka d...pa. Pewnie, że to lepiej niż pognita seria, ale mogło być niewiele drożej, a duuuuużo lepiej. Szkoda, ale ja się w sumie nie znam...majkii pisze:Posypią się "słowa uznania" za tego baranka
Przecież nie będę robił co chwilę zdjęć z doczyszczania i mycia elementów które maluje, jakoś nie pamiętam żebyś był przy malowaniu a piszesz glupoty i chcesz zrobić ze mnie idiote i partacza.Mroczny pisze:zważywszy, ze malowali nie do końca umyte nadwozie to i tak nieźle
Ja dostrzegłem ciekawą konstrukcję wlotu powietrza dokładnie rzecz biorąc konstrukcję końcówkiMroczny pisze:dostrzegłeś charakterystyczną ikonę na końcu?
fullhydraulic system...Eskapada pisze:... dostarczenie jak największej ilości wody ...
Eskapada pisze:
Ja dostrzegłem ciekawą konstrukcję wlotu powietrza dokładnie rzecz biorąc konstrukcję końcówki
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości