Zawieszenie pajero II
Moderator: Kosiarz
Re: Zawieszenie pajero II
No to spoko dzięki, cosik się rozjaśniło. Ale pewnie i tak założę pedalskie polibusze 

- boczek140
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam
Panowie mam następujące pytanie i byłbym wdzięczny za pomoc. Czy tylne zawieszenie od PII jest takie samo jak od PI (mam tu na myśli oczywiście wersję na sprężynach). Czy mając ramę od PI na sprężynach będę w stanie bez problemu i bez żadnych przeróbek wsadzić tylny most od P II (nadmienię tylko że nie mam żadnej części od zawieszenia tylnego). A dokładniej mam PI na resorach, kupuję ramę od PI na sprężynach i do kompletu potrzebuje tylnego mostu pod springi pytanie tylko czy jak kupię taki most od PII kompletny z zawiechą (drążki, łączniki, stabilizator itp) czy mocowania tych gratów będą pasowały.
Będę wdzięczny za info
Panowie mam następujące pytanie i byłbym wdzięczny za pomoc. Czy tylne zawieszenie od PII jest takie samo jak od PI (mam tu na myśli oczywiście wersję na sprężynach). Czy mając ramę od PI na sprężynach będę w stanie bez problemu i bez żadnych przeróbek wsadzić tylny most od P II (nadmienię tylko że nie mam żadnej części od zawieszenia tylnego). A dokładniej mam PI na resorach, kupuję ramę od PI na sprężynach i do kompletu potrzebuje tylnego mostu pod springi pytanie tylko czy jak kupię taki most od PII kompletny z zawiechą (drążki, łączniki, stabilizator itp) czy mocowania tych gratów będą pasowały.
Będę wdzięczny za info

Kup sobie sztywny wężyk (stalową rurkę).kzh pisze:(...)mnie denerwuje cos innego. brakuje trzeciej reki zeby dociskac wezyk smarownicy do kalamitki.(...)
Albo dodawaj viagry do smaru. Dwie tabletki na standardową smarownicę.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Tak, szpeje będą pasowały tj. dół od PII do ramy PI ( 1989/91 )boczek140 pisze:Witam
Będę wdzięczny za info
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- boczek140
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Dzięki wielkie za info .. nie ukrywam że ta wiadomość poprawiła mi humorEskapada pisze:
Tak, szpeje będą pasowały tj. dół od PII do ramy PI ( 1989/91 )

cieszę się tym bardziej ze cała akacja jest bezsensuboczek140 pisze:Dzięki wielkie za info .. nie ukrywam że ta wiadomość poprawiła mi humorEskapada pisze:

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- boczek140
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
jeszcze bardziej bez sensu jest kupno sztruclaEskapada pisze:cieszę się tym bardziej ze cała akacja jest bezsensuboczek140 pisze:Dzięki wielkie za info .. nie ukrywam że ta wiadomość poprawiła mi humorEskapada pisze: