Zamienniki do Miśków
Moderator: Kosiarz
Re: Zamienniki do Miśków
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 19, 2014 4:45 pm przez қzh, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie siedzę na forum i NIE KORZYSTAM Z ŻADNEGO INNEGO NICKA
NIE PISAĆ DO MNIE PW
NIE PISAĆ DO MNIE PW
Witam,
Orientuje się ktoś czy do Pajero II (1994) można kupić klosze przednich lamp?
Szukałem w sklepach i jak narazie zostaje zakup używki..
Pozdrawiam PH
Orientuje się ktoś czy do Pajero II (1994) można kupić klosze przednich lamp?
Szukałem w sklepach i jak narazie zostaje zakup używki..
Pozdrawiam PH
jest taki dział... zamienniki do miśków tam szukaj.
albo masz słowo klucz : ikarus, golf1 ... motopompa
albo masz słowo klucz : ikarus, golf1 ... motopompa

U siebie nie mam okrągłych lamp więc opcja golf, ikarus odpada.
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Kupisz w firmie Polcar. Nowe firmy Depo.
http://www.catalog.polcar.com/Catalog
http://www.catalog.polcar.com/Catalog
Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
Ktoś orientuje się gdzie zdobyć, ewentualnie ma na zbyciu metalową nakładkę z gwintem na kawałek plastiku zderzaka do przykręcania kierunkowskazu?
Do L200 97-04. Takie cuś, co tu siedzi na wcisk: http://www.tinypic.pl/eaten9q4mixk
Ciągle mi kierunkowskaz wylata ze zderzaka, już śruby z nakrętkami montowałem, chyba ze 3 razy, ale pogubione.
Do L200 97-04. Takie cuś, co tu siedzi na wcisk: http://www.tinypic.pl/eaten9q4mixk
Ciągle mi kierunkowskaz wylata ze zderzaka, już śruby z nakrętkami montowałem, chyba ze 3 razy, ale pogubione.
_Bart pisze:Ktoś orientuje się gdzie zdobyć, ewentualnie ma na zbyciu metalową nakładkę z gwintem na kawałek plastiku zderzaka do przykręcania kierunkowskazu?
jak taka jak w linku .... to nie wiem gdzie... wybacz
http://www.autospinki.sklepy24h.pl/?pag ... a_id=12014
- lisisko
-
- Kontaktowanie:
Jakby ktoś szukał osłon przednich tarcz do PII, to Hyundai ma w normalnych pieniądzach (70zl), ale konieczna mała przeróbka.

Pajero II 2,5 TD '94r
bo kawałek blachy nie powinien kosztować więcej 

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
dla potomnych elastyczny przewód siłownika sprzęgła pasuje z kompletu przewodów hamulcowych od samuraja

np. C80661ABE koszt 20 zł
różnice to zamiennik jest dłuższy o 2 cm od oryginału i trzeba opiłować lekko górę na około 1,5 mm inaczej nie wejdzie w oryginalny uchwyt

np. C80661ABE koszt 20 zł
różnice to zamiennik jest dłuższy o 2 cm od oryginału i trzeba opiłować lekko górę na około 1,5 mm inaczej nie wejdzie w oryginalny uchwyt
2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Cześć
Czy silnik D4BA to to samo co 4D56, chodzi o docisk i tarczę sprzęgła, ceny h100 a pajero są dośc różne...
Czy silnik D4BA to to samo co 4D56, chodzi o docisk i tarczę sprzęgła, ceny h100 a pajero są dośc różne...
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Może i głupie pytanie , ale że dwa razy już wtopiłem to wolę zapytać. Czy przekładnia kierownicza od Gallopera pasuje do Pajero 1 

-
-
Poszukuje osłon tarcz hamulcowych na oś tylną i *nie mogę znaleźć. Jakieś propozycje?
*ASO ponad 700 zł sztuka
*ASO ponad 700 zł sztuka
- lisisko
-
- Kontaktowanie:
Spróbuj w serwisie Hyundai.krzysiek_92 pisze:Poszukuje osłon tarcz hamulcowych na oś tylną i *nie mogę znaleźć. Jakieś propozycje?
*ASO ponad 700 zł sztuka
Pajero II 2,5 TD '94r
Czy ktoś wie o zamienniku ramion wycieraczek do p II ? W serwisie prawie 3 stówki za szt...
-
-
Jakiej firmy polecacie sworznie do pajero II?? Potrzebuje wszystkie 4szt.
-
-
- 555stefan1989 pisze:Jakiej firmy polecacie sworznie do pajero II?? Potrzebuje wszystkie 4szt.
- Oryginał/o ile się zamienia możesz popatrzeć za Hyundaiowymi kosztują grosze

- CTR lub Yamato
Na inne raczej nie patrz. Po wymianie często smaruj

-
-
555 to cena spora. Myslalem nad ruville. Wlasnie wymieniam je bo tak skrzypia ze juz siara jezdzic.
-
-
stefan1989 pisze:555 to cena spora. Myslalem nad ruville. Wlasnie wymieniam je bo tak skrzypia ze juz siara jezdzic.
Jak na kasie zależy to tylko i wyłącznie CTR/Yamato, kosztuje drobne a jakość bardzo dobra.
-
-
Zajrzyj w temat "Oddam....." tam masz pewną ofertę z częściami CTR kolegium Mikistefan1989 pisze:555 to cena spora. Myslalem nad ruville. Wlasnie wymieniam je bo tak skrzypia ze juz siara jezdzic.

Jeżeli ktoś wie o zamienniku amortyzatora skrętu do PII proszę o podpowiedź , z góry dziękuję ...
Pajero 2 „Dupka reduktora”
Na e-Pajero jest za 475 zł o ile pamietam. W zasadzie nie wiem czym się różni od oryginału poza minimalną różnicą rowkowania tulei.
W każdym razie robi bardzo dobrze. Montaż bezproblemowy i skasowałem do zera luz na wyjściu z reduktora.
Na e-Pajero jest za 475 zł o ile pamietam. W zasadzie nie wiem czym się różni od oryginału poza minimalną różnicą rowkowania tulei.
W każdym razie robi bardzo dobrze. Montaż bezproblemowy i skasowałem do zera luz na wyjściu z reduktora.
Dziadek 2,5TD `98