wtopa miesiąca
Moderator: Kosiarz
Re: wtopa miesiąca
przepraszam już nie będę 

przeprosiny nie wystarcząsaleta pisze:przepraszam już nie będę

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Tą wtopą to nie bardzo jest się czym chwalić. Sądząc po głębokości koleiny przed i po tym jak kolegę zciągnęło w niewielką "bruźnę" to naprawdę nie ma się czym chwalić. Widać że kolega jeszcze śniegu prawdziwego nie widziałKML1 pisze:Jaką drogę?Grześ K. pisze:A gdzież tam 0,5 metra śniegu?KML1 pisze:Dzisiejsza wlepka, droga była z nasypu, po bokach głębokie rowy, pod warstwą 0,5m śniegu nie widać było że droga skręca![]()
Z całym szacunkiem, ale plaskatym a6 codziennie taką drogę robię bez większych problemów
Tam nie było żadnej drogi, wszystkie ślady które tam widać zrobiliśmy my, nie było tam nikogo od początku grudnia.
Chętnie zobaczę jak robisz to swoją a6, przyjedz i pokaż, zwołam trochę ludzi to się pośmiejemy![]()
0,5 m było tam gdzie się zapadałem po kolana, wydaje mi się że większość ludzi ma kolana na wysokości 0,5m lub więcej, chyba że w Twoich rejonach jest inaczej.

I tyle w temacie
Był Samuraj na MT
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion

Ale czemu chwalić?
Podejrzewam 80% wtop tego tematu, została zamieszczona żeby podtrzymać temat i powrzucać fotki, które ja zresztą lubię bardzo oglądać, szczególnie zimą.
Nie wiem czy dla kolegi jest się czym chwalić, że nie dało się rady z przeszkodą, a no i u nas rzeczywiście pada nieprawdziwy śnieg, jakiś taki biały i mokry nie to co u Was
Chyba że chodziło koledze o ilość opadów, to się zgodzę
Lepiej wklej fotkę jak pokonujesz te śniegi a6 , chętnie popatrzę, inni również
Podejrzewam 80% wtop tego tematu, została zamieszczona żeby podtrzymać temat i powrzucać fotki, które ja zresztą lubię bardzo oglądać, szczególnie zimą.
Nie wiem czy dla kolegi jest się czym chwalić, że nie dało się rady z przeszkodą, a no i u nas rzeczywiście pada nieprawdziwy śnieg, jakiś taki biały i mokry nie to co u Was

Chyba że chodziło koledze o ilość opadów, to się zgodzę

Lepiej wklej fotkę jak pokonujesz te śniegi a6 , chętnie popatrzę, inni również

Pajero II 94r Krótki. BFG 33/10,5 R 15 , Body lift 2". - Sprzedany
Niech wkleja, ale w tematach suzuki lub ewentualnie w dziale audi jak taki na forum znajdzieKML1 pisze:Lepiej wklej fotkę jak pokonujesz te śniegi a6 , chętnie popatrzę, inni również

Zielony Autobus 2,7TDi
Wygrzebane w sieci. Z listopada 2009. Zabawy z Silesiapark4x4.
Lans pod Casto:

Aaaa, w doopie to mam...

Wsteczny widać, kierowcy nie widać.

Kaj mje ciongniesz pieronie?!

Przepraszam za wklejenie zdjęcia z Nissanem Patrolem, oraz kawałkiem Suzuki i ińszych samochodów. Nie miałem czasu na retusz
Lans pod Casto:

Aaaa, w doopie to mam...

Wsteczny widać, kierowcy nie widać.

Kaj mje ciongniesz pieronie?!

Przepraszam za wklejenie zdjęcia z Nissanem Patrolem, oraz kawałkiem Suzuki i ińszych samochodów. Nie miałem czasu na retusz

Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
a może by tak reaktywacja tematu?
fajny był