Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
jestem nowy witam się
witam wszystkich.
Jetstem ze szczecina i mam zamiar kupić pajeroII.
Jetstem ze szczecina i mam zamiar kupić pajeroII.
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witajcie,
w sumie nowi, ale czytamy juz długo, a jeździmy naszym "terenowcem", "brum brum", już ponad 2 lata z małą przerwą na odrestaurowanie ramy i zawieszenia, jest nas czwórka, mama, tata, córka 3r/7mieś i syn 1r/9mieś. Jeździmy sami
po okolicach puszczy Kampinoskiej, wideł Narwi i Wisły.
Czy jest tu ktoś, z Miśkiem niekoniecznie, z naszej okolicy (Warszawa, powiat warszawski-zachodni, powiat nowodworski), co chciałby pobawić się w rodzinne wyprawy ofrołdowe
po okolicy?
w sumie nowi, ale czytamy juz długo, a jeździmy naszym "terenowcem", "brum brum", już ponad 2 lata z małą przerwą na odrestaurowanie ramy i zawieszenia, jest nas czwórka, mama, tata, córka 3r/7mieś i syn 1r/9mieś. Jeździmy sami

Czy jest tu ktoś, z Miśkiem niekoniecznie, z naszej okolicy (Warszawa, powiat warszawski-zachodni, powiat nowodworski), co chciałby pobawić się w rodzinne wyprawy ofrołdowe

Monika Julia Jaś Jarek
Terenowiec Brum Brum
Mitsubishi Pajero 2.5TD 87' 3dr
31x10,5x15 MT
Terenowiec Brum Brum
Mitsubishi Pajero 2.5TD 87' 3dr
31x10,5x15 MT
Witam wszystkich,
Nazywam się Damian i właśnie kupiłem Pajero I 2.5TD 3dr z 1987 roku.
Dotychczas bawiłem się starymi Mercedesami, lecz ich trakcja (tył napęd, brak ESP) ogranicza mi bardzo poruszanie się tymi samochodami w zimę.
Wybór padł na PAJERO I
Dzięki za wszystkie posty, bo dzięki nim sprawdziłem najbardziej newralgiczne rzeczy w moim Miśku. Zobaczymy co będzie dalej...
Na razie do wymiany rozrząd i sprzęgło
Pozdrawiam
Nazywam się Damian i właśnie kupiłem Pajero I 2.5TD 3dr z 1987 roku.
Dotychczas bawiłem się starymi Mercedesami, lecz ich trakcja (tył napęd, brak ESP) ogranicza mi bardzo poruszanie się tymi samochodami w zimę.
Wybór padł na PAJERO I

Dzięki za wszystkie posty, bo dzięki nim sprawdziłem najbardziej newralgiczne rzeczy w moim Miśku. Zobaczymy co będzie dalej...
Na razie do wymiany rozrząd i sprzęgło

Pozdrawiam
Pathfinder R50 3.3 V6 96’
EX:Pajero II 3.0 V6 Long 98'
EX: MB W123 280CE 84'
EX: Pajero 2.5TD 87'
EX:Pajero II 3.0 V6 Long 98'
EX: MB W123 280CE 84'
EX: Pajero 2.5TD 87'
Witam, jestem Piotrek i zamieszkuje sobie w Gdańsku 
Jak narazie posiadam plaskacza Polo Euro NCAP Style, ale jak sie drugie auto zrobi i sprzeda to kupie cos do offu, pewnie to bedzie misiek albo samuraj, wyjdzie w praniu.
Za głupie pytania z góry przepraszam

Jak narazie posiadam plaskacza Polo Euro NCAP Style, ale jak sie drugie auto zrobi i sprzeda to kupie cos do offu, pewnie to bedzie misiek albo samuraj, wyjdzie w praniu.

Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
czy twoje polo stoi czasami na zapleczu sklepów przu ul.Studzienki ?, z taką zółto czarna szachownicą ?PI7er pisze:Witam, jestem Piotrek i zamieszkuje sobie w Gdańsku
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
NaturalnieAdas pisze:czy twoje polo stoi czasami na zapleczu sklepów przu ul.Studzienki ?, z taką zółto czarna szachownicą ?PI7er pisze:Witam, jestem Piotrek i zamieszkuje sobie w Gdańsku

A do Ciebie Adas bede pewnie mial troche pytan odnosnie pajero bo zachorowałem na to auto i chyba sobie kupie tylko plaskacz drugi musi sie zrobic i sprzedac

Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
PI7er pisze: Jak narazie posiadam plaskacza Polo Euro NCAP Style, ale jak sie drugie
A do Ciebie Adas bede pewnie mial troche pytan odnosnie pajero bo zachorowałem na to auto i chyba sobie kupie tylko plaskacz drugi musi sie zrobic i sprzedacJak zobaczylem twoje Pajero na rajdzie to juz chcialem isc do mojego kierowcy i powiedziec mu dzis startujesz sam bez pilota a ja bede ogladał miska w akcji

PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Witam wszystkich
Mam na imię Piotr jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich , przez przypadek kupiłem Pajero 2.5 TDi 89r
Troche o mnie Mam 38 lat mieszkam poza Polską mam rodzinę interesuje się : survivalem , żeglarstwem i nurkowaniem uwielbiam jeździć terenówką trudno to nazwać narazie off road bo jestem poczotkujący dopiero się ucze.
Pozdrawiam wszystkich
Piotr
Mam na imię Piotr jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich , przez przypadek kupiłem Pajero 2.5 TDi 89r
Troche o mnie Mam 38 lat mieszkam poza Polską mam rodzinę interesuje się : survivalem , żeglarstwem i nurkowaniem uwielbiam jeździć terenówką trudno to nazwać narazie off road bo jestem poczotkujący dopiero się ucze.
Pozdrawiam wszystkich
Piotr
- damian.maruszczak
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich
Mam na imię Damian, od lipca szczęśliwy posiadacz krótkiego miśka 90r., 2,5tdi. Na razie zmienione opony na MT 31x10,5 i zamonotowane progi pod hi lifta. Sercem z Kielc, obecnie Warszawa.
pozdrawiam
pozdrawiam
Pajero 2,5 Tdi
Witam.
Wlasnie przymierzam sie do zakupu terenowki, od wielu jezdze motocyklem enduro/cross.
Ostatnio przejechalem sie ze znajomym po lesie dziwacznym pojazdem rosyjskiej produkcji Luaz, potem Cherokee i mi sie spodobalo. Szczegolnie zjazdy ze stromych skarp.
prosilbym o rade co zakupic, bedzie to dodatkowa zabawka i nie mam zamiaru inwestowac w nia za duzo.
mam zamiar zakupic auto w Anglii i katowac go tylko w terenie w Polsce. Marzyl mi sie zawsze Hilux w ktorego moglbym rzeczywiscie inwestowac. mam okazje kupic Shoguna 1992 2,5 manual za extremalnie smieszne pieniadze.
Co lepiej kupic Shoguna za 800 czy Hiluxa(surf) za 2500(automat 2,4) ?
mam dosw z motocykli ze czasem od razu lepiej kupic cos konkretnego bo potem i tak sie zmienia na odp sprzet.
na autach sie nei znam.
Pozdrawiam
Maro
UK/Wrock i okolice
Wlasnie przymierzam sie do zakupu terenowki, od wielu jezdze motocyklem enduro/cross.
Ostatnio przejechalem sie ze znajomym po lesie dziwacznym pojazdem rosyjskiej produkcji Luaz, potem Cherokee i mi sie spodobalo. Szczegolnie zjazdy ze stromych skarp.
prosilbym o rade co zakupic, bedzie to dodatkowa zabawka i nie mam zamiaru inwestowac w nia za duzo.
mam zamiar zakupic auto w Anglii i katowac go tylko w terenie w Polsce. Marzyl mi sie zawsze Hilux w ktorego moglbym rzeczywiscie inwestowac. mam okazje kupic Shoguna 1992 2,5 manual za extremalnie smieszne pieniadze.
Co lepiej kupic Shoguna za 800 czy Hiluxa(surf) za 2500(automat 2,4) ?
mam dosw z motocykli ze czasem od razu lepiej kupic cos konkretnego bo potem i tak sie zmienia na odp sprzet.
na autach sie nei znam.
Pozdrawiam
Maro
UK/Wrock i okolice
homer pisze:Nie jestem tu za bardzo nowy - poprzednie konto: @powa. Misiek jest.

PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota