Tak czy tak, trzeba przyznać że to dość oryginalnyQpa_z_polski pisze:dobra fakt rzeczywiście nie zauwazyłem ze reduktor jest od kierowcy.... smiesznie bo cała reszta wskazuje na EU !

Moderator: Kosiarz
Tak czy tak, trzeba przyznać że to dość oryginalnyQpa_z_polski pisze:dobra fakt rzeczywiście nie zauwazyłem ze reduktor jest od kierowcy.... smiesznie bo cała reszta wskazuje na EU !
Oczywiście, że to jest angol ( albo półna pół po dużym dzwonie ) ... koledzy zobaczcie sobie co macie u siebie napisane na tylnych klapach nad rejestracją a co jest na tym złotym oblesiu. Wszyscy mamy "Misiubuzi" a tu jest "Pajero" .Qpa_z_polski pisze:daro czemus adzisz ze to angol? tak na szybko to wajchy ma dobrze, wycieraczki i silniczek do nich w miejscu EU nawet po srugiej stornie tabliczka tak jak u mnie w EU, do tego normalne tylne szyby i na koniec brak chromowanych dodatków a wiec co z tym idzie normalne tylne lampy i kierunki w zderzaku.,... obleśny jest z tym złotym ale wydaje mi sie ze z tym anglikiem nie masz racji
J - Japonia;BigYeti pisze:Witam,
czy ktoś pomoże mi rozszyfrować poniższy nr VIN. Przekopałem cały net i niestety tylko informacje szczątkowe udało mi się znaleźć.
JMB0N0460XJ004407
z góry dziękuję za pomoc
o gustach sie nie rozmawia - nie mniej jednak ja bym sobie go nie kupił.gdsm pisze:czy ktoś oglądał może ten egzemplarz?
http://www.allegro.pl/item575633936_mit ... ojone.html
właściciel twierdzi że zadbany, ale ma jakiś wyciek z silnika, którego nie zdiagnozował.
dzieki za opinie
dokładnie takie powinno być umiejscowienie dziwgni w wersji EU w automacie.paranoic_killer pisze:Czy to nie jest angol? Sądząc po umiejscowieniu wajchy automatu to wajcha reduktora jest od kierowcy. Chyba powinno być na odwrót w wersjach EU.
weź VIN od sprzedawcy i daj tutaj. Dla świętego spokoju bez 6 ostatnich cyfr. Wszystko się wyjaśni bez żadnej "sztuki dedukcji".selim pisze:Właśnie sobie wyallegrowałem - ze jednak takie powinno być te położenie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość