Jak kiedyś Bordowy, Rude Boy i kilku innych...polaff pisze:nie podejmą się, to rzadki gatunekAjwen pisze:mam kolegę myśliwego... odstrzał sanitarnypolaff pisze: psychiatra sie poddał weterynarz teżOne są na wymarciu - mało takich na naszym forum się pojawia, może lepiej w klatce zamknąć by był przestrogą dla innych
pytania różne, problemy bieżące nie wiesz gdzie pytaj tutaj.
Moderator: Kosiarz
- fourup
- Kontaktowanie:
Re: pytania różne, problemy bieżące nie wiesz gdzie pytaj tutaj.
~fourup/zupka
Troopek był
Opuzu Frontper się już nie buduje...
GG:7509837
GSM:660264573
Troopek był

ręce i nogi opadająAjwen pisze:mówisz o Druciassic Park ? calkiem niezły pomysł

Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
fourup pisze:Poczytaj, jeśli chcesz ze mną polemizować, to naucz się najpierw pisać tak, żebym wiedział, co chcesz napisać.druciarz pisze:aha czyli jestes. tak podejrzewalem widzac cie kiedys w realu.
Używaj polskich znaków, wielkich liter, znaków przestankowych oraz całej reszty "narzędzi" polskiej mowy. Inaczej - po raz kolejny - zasugeruję Ci: stać Cię tylko na sweetbrokacik.pl...
na fajnych forach bywasz. teraz juz nie mam watpliwosci.
kolego 4up zapisz to dla potomności!!
takiego ubawu już dawno nie miałem ... masakraaaaaa

takiego ubawu już dawno nie miałem ... masakraaaaaa

Jeszcze tak poszczekasz, a sam Ci załatwię bana na IP, albo nawet sysID...[/quote]fourup pisze:z milicji a raczej z zomo to ty jestes bo juz pewnie zglosiles modowi ze ci pojechalem, co ? hehe ciekawe czy mi zbanuja twoi przyjaciele to kontodruciarz pisze:mówiłem ci juz że skonczyłem z toba rozmowe? umiesz tylko pisac czy czytac też? To może z milicji jesteś?polaff pisze: dlatego jestes na wolnosci he he he
doprawdy zabawne... zwlaszcza to sysID. opowiedz o tym. buahahahahaha
- fourup
- Kontaktowanie:
Tak się pocieszaj...druciarz pisze:fourup pisze:Poczytaj, jeśli chcesz ze mną polemizować, to naucz się najpierw pisać tak, żebym wiedział, co chcesz napisać.druciarz pisze:aha czyli jestes. tak podejrzewalem widzac cie kiedys w realu.
Używaj polskich znaków, wielkich liter, znaków przestankowych oraz całej reszty "narzędzi" polskiej mowy. Inaczej - po raz kolejny - zasugeruję Ci: stać Cię tylko na sweetbrokacik.pl...
na fajnych forach bywasz. teraz juz nie mam watpliwosci.

Już niedługo skończą Ci się prochy i w tym cała nadzieja na Twoje ozdrowienie...
Chociaż, z kompleksów pewnie nie wyleczysz się już nigdy. Współczuję.
~fourup/zupka
Troopek był
Troopek był

o dwóch próbach leczenia kompleksów wiemy - dwa zidentyfikowane wcielenia na tym forum...fourup pisze: Tak się pocieszaj...
Już niedługo skończą Ci się prochy i w tym cała nadzieja na Twoje ozdrowienie...
Pozostałe są chyba tylko w archiwum X zapisane
nie ważne ile, wszystkie były bezskuteczne jak widać

Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
no ale sysID bede mial zbanowane
juz sie doczekac nie moge he he he

zacytuję naszego byłego prezydenta Lecha W. "On się powinien leczyć! przecież na to piguły są"
- fourup
- Kontaktowanie:
Nie stać Cię - moja wiedza i doświadczenie drogo kosztują...druciarz pisze:doprawdy zabawne... zwlaszcza to sysID. opowiedz o tym. buahahahahahafourup pisze:Jeszcze tak poszczekasz, a sam Ci załatwię bana na IP, albo nawet sysID...druciarz pisze:
z milicji a raczej z zomo to ty jestes bo juz pewnie zglosiles modowi ze ci pojechalem, co ? hehe ciekawe czy mi zbanuja twoi przyjaciele to konto
Ostatnio zmieniony pn paź 18, 2010 12:13 am przez fourup, łącznie zmieniany 1 raz.
~fourup/zupka
Troopek był
Troopek był

na to nie maAjwen pisze:zacytuję naszego byłego prezydenta Lecha W. "On się powinien leczyć! przecież na to piguły są"

Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
dwa? chlopie ja sam nie pamietam ile nickow juz mialem. moj firefox pamieta ostatnie 7 a jestem tu gdzies od 2004 czy 5polaff pisze:o dwóch próbach leczenia kompleksów wiemy - dwa zidentyfikowane wcielenia na tym forum...fourup pisze: Tak się pocieszaj...
nie ważne ile, wszystkie były bezskuteczne jak widać

tylko jakie ja niby mam kompleksy ? ciekawe... no panowie psychologowie wykazcie sie

no ale teraz lipa bo forfiter mi sysid zbanuje. he he he.
Ostatnio zmieniony pn paź 18, 2010 12:14 am przez druciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
odrobina ambicji ?druciarz pisze:dwa? chlopie ja sam nie pamietam ile nickow juz mialem. moj firefox pamieta ostatnie 7 a jestem tu gdzies od 2004 czy 5polaff pisze:o dwóch próbach leczenia kompleksów wiemy - dwa zidentyfikowane wcielenia na tym forum...fourup pisze: Tak się pocieszaj...
nie ważne ile, wszystkie były bezskuteczne jak widać![]()
tylko jakie ja niby mam kompleksy ? ciekawe... no panowie psychologowie wykazcie sie
nie?
zakumałeś?
Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
odrobina ambicji ?polaff pisze:
nie?
zakumałeś?[/quote]
jakiej ambicji? nie zauwazyles ze zadymy rozpoczynaja zlomiarze, druciarze i niskobudrzetowcy w furach za cwierc wyplaty? tak jak ty dzisiaj bo wziales sobie do serca ze napisalem o szrocie a wcale nie mialem na mysli twojego auta? i kto tu leczy kompleksy ? chlopie nie pisalem o tobie ani o twoim zlomie a ty zaczales chamsko odpowiadac. ot i cala filofozia. i co liczyles na to ze znajdzie sie kilku przydupasow i bedziecie mi dosrywac? w rzeczy samej tak sie stalo i tak wlasnie dziala towarzycho wzajemnej adoracji a ze ja z zasady do takich nie naleze to bedzie jak wyzej. otoz ja w przeciwienstwie do takich jak ty nie szukam kolegow na forum. szukam natomiast informacji technicznych, sam tez je podaje innym i krew mnie zalewa jak musze czytac brednie, czesto narazajace laikow na straty finansowe. sam kilka razy dalem sie nabrac na druciarskie porady i wtopilem. a taka byla twoja informacja na temat wydechu. zapytal ktos czy pasuje z tego i tego, dostal odpowiedz i na tym powinien byc koniec a nie jakies wywody "po co tlumik". wiele tematow jest spiedrolonych takim belkotem niestety.
Ostatnio zmieniony pn paź 18, 2010 12:24 am przez druciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
jakiej ambicji? nie zauwazyles ze zadymy rozpoczynaja zlomiarze, druciarze i niskobudrzetowcy w furach za cwierc wyplaty? tak jak ty dzisiaj bo wziales sobie do serca ze napisalem o szrocie a wcale nie mialem na mysli twojego auta? i kto tu leczy kompleksy ? chlopie nie pisalem o tobie ani o twoim zlomie a ty zaczales chamsko odpowiadac. ot i cala filofozia. i co liczyles na to ze znajdzie sie kilku przydupasow i bedziecie mi dosrywac? w rzeczy samej tak sie stalo i tak wlasnie dziala towarzycho wzajemnej adoracji a ze ja z zasady do takich nie naleze to bedzie jak wyzej.[/quote]druciarz pisze:odrobina ambicji ?polaff pisze:
nie?
zakumałeś?
bo na tym forum wszyscy szrotami jeżdżą a ja jestem jego bosem i wszyscy są moimi przydupasami choć jestem jednym z później zarejestrowanych bynajmniej po ilości postów sądząc (po dacie też). A co do chamskich odzywek to ja nie mam żadnych wątpliwości przydupasy chyba tez nie?
A z tobą już w poprzednim wcieleniu nikt nie chciał rozmawiać i brak przydupasów jak ich nazwałeś chyba o tym świadczy...
odrobinę kultury synku by się zdało
Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
juz ci napisalem ze nie jestem tu po to zeby inni ze mna gadali bo takie rzeczy to ja mam w dupie i nie szukam tu towarzystwa. dla mnie forum to wiedza techniczna o aucie a nie sranie w banie i pogaduchy. ciekawe ze ci wszyscy co nie chciali rozmawiac to jednak czytali moje posty. i wcale sie nie dziwie bo nie ma w nich druciarsko szczypiorskiego belkotu.polaff pisze:
A z tobą już w poprzednim wcieleniu nikt nie chciał rozmawiać i brak przydupasów jak ich nazwałeś chyba o tym świadczy...
odrobina ambicji ?druciarz pisze:
nie?
zakumałeś?[/quote]
jakiej ambicji? nie zauwazyles ze zadymy rozpoczynaja zlomiarze, druciarze i niskobudrzetowcy w furach za cwierc wyplaty? tak jak ty dzisiaj bo wziales sobie do serca ze napisalem o szrocie a wcale nie mialem na mysli twojego auta? i kto tu leczy kompleksy ? chlopie nie pisalem o tobie ani o twoim zlomie a ty zaczales chamsko odpowiadac. ot i cala filofozia. i co liczyles na to ze znajdzie sie kilku przydupasow i bedziecie mi dosrywac? w rzeczy samej tak sie stalo i tak wlasnie dziala towarzycho wzajemnej adoracji a ze ja z zasady do takich nie naleze to bedzie jak wyzej. otoz ja w przeciwienstwie do takich jak ty nie szukam kolegow na forum. szukam natomiast informacji technicznych, sam tez je podaje innym i krew mnie zalewa jak musze czytac brednie, czesto narazajace laikow na straty finansowe. sam kilka razy dalem sie nabrac na druciarskie porady i wtopilem. a taka byla twoja informacja na temat wydechu. zapytal ktos czy pasuje z tego i tego, dostal odpowiedz i na tym powinien byc koniec a nie jakies wywody "po co tlumik". wiele tematow jest spiedrolonych takim belkotem niestety.[/quote]
caly problem polega na tym, że to ciebie jak to określileś spier...li
Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
yhy pogadaj do mnie jeszcze o kulturze
poki co ide spac a poczytam rano, juz na nowym nicku.
poki co ide spac a poczytam rano, juz na nowym nicku.
Ostatnio zmieniony pn paź 18, 2010 12:31 am przez druciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
stosuje twoje metody kolego bo nie dociera do ciebie a ze zachowujesz się jak chorągiewka i gadasz jak ci zawieje to już nie mój problemdruciarz pisze:yhy pogadaj do mnie jeszcze o kulturze
Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
akurat ja nigdy nie zmieniam pogladow i zachowania wiec z kims mnie pomyliles. a jak sie myle to potrafie przyznac racje w przeciwienstwie do meintkich faj z tego i wielu innych for.polaff pisze:stosuje twoje metody kolego bo nie dociera do ciebie a ze zachowujesz się jak chorągiewka i gadasz jak ci zawieje to już nie mój problemdruciarz pisze:yhy pogadaj do mnie jeszcze o kulturze
- fourup
- Kontaktowanie:
To powiedz nam, co Cię tutaj trzyma? Po co tutaj przychodzisz?druciarz pisze:dwa? chlopie ja sam nie pamietam ile nickow juz mialem. moj firefox pamieta ostatnie 7 a jestem tu gdzies od 2004 czy 5polaff pisze:o dwóch próbach leczenia kompleksów wiemy - dwa zidentyfikowane wcielenia na tym forum...fourup pisze: Tak się pocieszaj...
nie ważne ile, wszystkie były bezskuteczne jak widać![]()
no ale teraz lipa bo forfiter mi sysid zbanuje. he he he.
Bo chyba nie są to przyjaciele, znajomi, czy choćby "mordy forumowe". Ty tutaj przychodzisz bez własnej tożsamości, za każdym razem będąc kimś innym. Nie pozwalasz nikomu, żeby miał rację ponad Twoją. Nikt nie może wiedzieć więcej niż Ty, nikt nie może znać się lepiej, niż Ty.
Myślę, że jesteś samotny, z okaleczoną psychiką, słaby fizycznie i intelektualnie i zaglądasz tutaj, bo znalazłeś miejsce, gdzie możesz zwrócić na siebie uwagę (jednak sposób w jaki absorbujesz nas swoją osobą pozostawia bardzo wiele do życzenia!) większej ilości osób i w ten sposób starasz się poczuć "w towarzystwie".
A nie myślałeś nigdy w ten sposób, ze dorośli ludzie już nie biją słabszych i nie wyśmiewają się z mniej lotnych umysłów?
Ale Ty utknąłeś na poziomie 10 latka, którego wyśmiali koledzy, bo przeszedł Heinego-Medina i nie może z nimi grać w piłkę, więc im wrzuca tornistry w pokrzywy...
Na prawdę Ci współczuję...
I przepraszam za moje wcześniejsze, napastliwe słowa pod Twoim adresem.
Jeśli kiedyś będziesz potrzebował pomocy - zawsze możesz poprosić, a ja w miarę możliwości, postaram Ci się pomóc.
Ale bić, gryźć i drapać - nie radzę.
Po pierwsze - jestem twardoskóry, po wtóre - trujący...

~fourup/zupka
Troopek był
Troopek był

forfiter a co ciebie obchodzi co ja tutaj robie?
a co do bicia to powiem ci jedno. prawdziwi faceci leja w ryj za slowa o ciagnieciu druta, natomiast wy mozecie sobie poszczekac na forum tudziez pozalic sie modowi. itp i tego sie bede trzymal.
reszte twojego belkotu nie chce mi sie nawet czytac. czekam na ban sysID.
a co do bicia to powiem ci jedno. prawdziwi faceci leja w ryj za slowa o ciagnieciu druta, natomiast wy mozecie sobie poszczekac na forum tudziez pozalic sie modowi. itp i tego sie bede trzymal.
- fourup
- Kontaktowanie:
Poczytaj sobie o systemach identyfikacji komputerów w sieci. Dowiesz się jak wiele danych, pozwalających zidentyfikować konkretny komputer i użytkownika (wraz z lokalizacją!) jest przesyłanych podczas każdej otwieranej sesji... Neostrada to nie cały świat!druciarz pisze:forfiter a co ciebie obchodzi co ja tutaj robie?

~fourup/zupka
Troopek był
Troopek był

o jakie pieniadze zalozysz sie ze w mniej niz 5 minut po zbanowaniu wszystkiego o czym piszesz pojawie sie znowu na forum? jestes taki spec to napewno nie boisz sie ze przegrasz, co ?
- fourup
- Kontaktowanie:
Stanisław Lem, napisał kiedyś: Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.druciarz pisze:o jakie pieniadze zalozysz sie ze w mniej niz 5 minut po zbanowaniu wszystkiego o czym piszesz pojawie sie znowu na forum? jestes taki spec to napewno nie boisz sie ze przegrasz, co ?
EOT z mojej strony - idę się wyspać, bo rano trzeba iść zarabiać. Na darmozjadów, co to renty sobie pokupowali za worek ziemniaków, a teraz siedzą przy komputerach od MOPSu i zdrowym ludziom psują krew na wieczór...
~fourup/zupka
Troopek był
Troopek był