Dodatkowa skrzyneczka na 4 bezpieczniki, uniwersalna. U mnie juz nie starcza i wyrwałem od @acinskiego taką na 10

No. Dawno wodki nie piłem a moze to i dobrze

Moderator: Kosiarz
za piwo?dulo20 pisze:Witam mam na pozbyci przedni i tylny most tył z blokadą przełożenia 5.285
W kwestii przypomnienia idei tego tematu.Przemy pisze: Proszę wypisywać tylko oferty!!
To ja bieremocwiatru pisze:Mam do oddania Ładną błyszczącą rureczkę na przód, Osłonę na koło też błyszczącą oraz progi, mniej błyszczące.
Potrzeba Jakiegoś Mt'ka 31", może być z felą.
PW ci działa, tylko gnije wiadomość w poczekalni póki nie odbiorębilans pisze:coś mi nie działa PW napiszę tutaj ... sorrki
więc :stan obojętny ( no prawie ) mam zamiar wstawić na lato drzwi bez ramek + obciąć ję nad klamkami (takie kowbojki) więc i tak będę je spawał malował itp. (aby tylko miały zamki i klamki)
ps
a masz jakieś fotki ?
to nie to coś mi się wysypało...Szrocilla pisze:PW ci działa, tylko gnije wiadomość w poczekalni póki nie odbiorębilans pisze:coś mi nie działa PW napiszę tutaj ... sorrki
więc :stan obojętny ( no prawie ) mam zamiar wstawić na lato drzwi bez ramek + obciąć ję nad klamkami (takie kowbojki) więc i tak będę je spawał malował itp. (aby tylko miały zamki i klamki)
ps
a masz jakieś fotki ?
no jak w mordę strzeliłdrut pisze:a se notujcie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość