Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
ja muszę najpierw swoje przerejestrować i haracze tym złodziejom popłacić.. 

Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
Witam wszystkich!
Parę miesięcy temu stałem się (póki, co) szczęśliwym posiadaczem L200 z 2004r. Miało być Pajero Sport, ale tam bagażnik był jakiś taki mały (wcześniej jeździłem transporterami T4) a że c często podróżuje z rowerem i nie lubię żadnych bagażników doczepianych na zewnątrz auta to wybór padł na L200. Czasami tez przydaje się przy realizowaniu mojej pasji fotografii możną dalej dojechać bezdrożami i przydaje się też w robocie jednym słowem samochód stworzony dla mnie.
Parę miesięcy temu stałem się (póki, co) szczęśliwym posiadaczem L200 z 2004r. Miało być Pajero Sport, ale tam bagażnik był jakiś taki mały (wcześniej jeździłem transporterami T4) a że c często podróżuje z rowerem i nie lubię żadnych bagażników doczepianych na zewnątrz auta to wybór padł na L200. Czasami tez przydaje się przy realizowaniu mojej pasji fotografii możną dalej dojechać bezdrożami i przydaje się też w robocie jednym słowem samochód stworzony dla mnie.

Jara laka ta padaka......a jara
hej,
michał z łodzi, posiadam pajero 3,0 jedynkę, przy której spędzam wolne chwile, reanimuję i usprawniam na swoje potrzeby
. Generalnie przygotowuję miśka na wyprawówkę z zacięciem off. Miśka posiadam od pół roku i powoli konsekwentnie pracuję przy nim, jednocześnie intensywnie korzystając (jedyne auto). Wcześniej jeździłem kilkoma autami, z których najmilej wspominam Ładę 2107
. Śmigam także na turystycznym moto; z motoryzacją jestem 'na ty' z mechaniką trochę gorzej
. Jestem tu nowy, co nie oznacza, że od niedawna - patrz data dołączenia do forum
.
pozdrowienia forumowiczom ślę !
michał z łodzi, posiadam pajero 3,0 jedynkę, przy której spędzam wolne chwile, reanimuję i usprawniam na swoje potrzeby

pozdrowienia forumowiczom ślę !

Pajero I 3,0 V6
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich, widze ze dzial Mitsubishi tetni zyciem 
bardzo mnie to Cieszy bo tez mam pare uwierajacych pytan. Pajorke mam od niedawna i czas najwyzszy troszke przy niej pomajstrowac.

bardzo mnie to Cieszy bo tez mam pare uwierajacych pytan. Pajorke mam od niedawna i czas najwyzszy troszke przy niej pomajstrowac.
Pajero I 3,0 V6
Witam wszystkich
Moje autko to Shogun 2.5 TDI powoli motany na auto wyprawowe (żadnego hardcore offroad). Autko o dziwnej i niejasnej przeszłości... deklarowana produkcja - 91 rejestracja - 98, nabijane przez policje UK nowe numery ramy (oryginalne nie do odczytania), brak numeru silnika, auto ma adnotacje "odzyskane po kradzieży" i wpisany silnik 2.8 TD a jeden z dokumentów daje do zrozumienia że auto raczej miało zmieniane rejestracje (z angielskich - na angielskie
) - więc dziwo prawne jakich mało. Na pewno nie będzie miało przekładki, w razie powrotu na stałe do PL pewnie przeglądy w jakimś normalnym kraju, z OC też się będzie kombinować żeby było
więc abstrakcja pełna, ale legal musi być 
Jestem absolutnym przeciwnikiem "przesądów olejowych" - jak na razie każde moje auto dostawało wymianę z minerala na full syntetyka, i tylko mi za to dziękowało
(a żadne z nich mniej niż 8 lat nie miało)
Moje autko to Shogun 2.5 TDI powoli motany na auto wyprawowe (żadnego hardcore offroad). Autko o dziwnej i niejasnej przeszłości... deklarowana produkcja - 91 rejestracja - 98, nabijane przez policje UK nowe numery ramy (oryginalne nie do odczytania), brak numeru silnika, auto ma adnotacje "odzyskane po kradzieży" i wpisany silnik 2.8 TD a jeden z dokumentów daje do zrozumienia że auto raczej miało zmieniane rejestracje (z angielskich - na angielskie

Jestem absolutnym przeciwnikiem "przesądów olejowych" - jak na razie każde moje auto dostawało wymianę z minerala na full syntetyka, i tylko mi za to dziękowało

witam wszystkich jestem tu nowy. nabyłem ostatnio pajero
witamy
a żeś się @rafik rozpisał,ani jaki model auta,ani jaki model z ciebie....
ale witamy
a żeś się @rafik rozpisał,ani jaki model auta,ani jaki model z ciebie....
ale witamy
Witam mam na imię Igor jestem z Warszawy ostatnio nabyłem (znalazłem na ulicy) miśkolimuzynę z '89 roku 2,5 benzynka.
- PAJERO Driver
No to Witam Nowych heheh
Padzero Driverow 

Pajero Classic 2.5 IntercoolerTurbo do przeróbki.....
GG: 4883455
- rtvstefan
- jestem tu nowy...
Witam jestem nowy
Pozdrowionka dla wszystkich kutych na cztery łapy
Pozdrowionka dla wszystkich kutych na cztery łapy

Pajero 2.5 TD, 87r. CB-Onwa MK-3.
Skoda 1000MB, 68r - sprzedana.
Maluch 2000r przebieg 7500 km
Skoda 1000MB, 68r - sprzedana.
Maluch 2000r przebieg 7500 km
cześć nowy,
dorzuć w profilu kaj mieszkasz
pozdro
Marc.
dorzuć w profilu kaj mieszkasz

pozdro
Marc.
PII SS 2.8TD AT BFG 31/10.5/15
XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
XJ 900 Diversion
mobile 603 265 921
Witam wszystkich,
Jak widać jestem nowy. Dołączyłem do Waszej społeczności aby zasięgnąć wiecej informacji o aucie które ostatnio mnie zainteresowało. Postanowilem kupić Pajero II generacji. Miałem już kilka samochodów ale nigdy nie miałem auta terenowego. Auto chcę kupić do szeroko pojętej rekreacji
Acha, mam na imię Darek
pozdrawiam
Jak widać jestem nowy. Dołączyłem do Waszej społeczności aby zasięgnąć wiecej informacji o aucie które ostatnio mnie zainteresowało. Postanowilem kupić Pajero II generacji. Miałem już kilka samochodów ale nigdy nie miałem auta terenowego. Auto chcę kupić do szeroko pojętej rekreacji

Acha, mam na imię Darek
pozdrawiam
- PAJERO Driver
Czesc " sirocco "
I Witaj w naszej spolecznosci
Pozdrawiam Damian
I Witaj w naszej spolecznosci

Pozdrawiam Damian
-
- jestem tu nowy...
witam wszystkich, nazywam się daniel, jestem z jabłonny lackiej. pozdrawiam wszystkich
- PAJERO Driver
Czesc " kotoy "kotoy pisze:witam wszystkich, nazywam się daniel, jestem z jabłonny lackiej. pozdrawiam wszystkich

Zapraszam do dzialu " Nasze Miśki - Zdjęcia " Oczywiscie aby wstawic Fotki

witam już oficjalnie,
po pobycie na podforum Daihatsu i pytaniach tutaj na temat Mitsu, kupiłem wczoraj swoje pierwsze pajero.
Pojechałem po nie aż 300 km, ale chyba było warto, zaufałem ponadto opinii wstępnej kumpla.
Auto to II z 1992 roku, 2.5 TD, krótki, niecałe dwa lata w kraju, używany przez myśliwego
generalnie zaniedbany i brudny w środku, ale poza drobnymi sprawami ok. No i cena utargowana ok. Rzeczą, na którą niektórzy mogą narzekać to ES i sprzęgiełka automaty. Pewnie, że fajnie by było jakby miał SS, no ale.... Fajnie, że ma BFGoodrichy mud-terrain w super stanie i ponadto komplet szosowych.
Wymieniamy części eksploatacyjne, trochę czyścimy i w teren.
Pozdrawiam
po pobycie na podforum Daihatsu i pytaniach tutaj na temat Mitsu, kupiłem wczoraj swoje pierwsze pajero.
Pojechałem po nie aż 300 km, ale chyba było warto, zaufałem ponadto opinii wstępnej kumpla.
Auto to II z 1992 roku, 2.5 TD, krótki, niecałe dwa lata w kraju, używany przez myśliwego

Wymieniamy części eksploatacyjne, trochę czyścimy i w teren.
Pozdrawiam
Kuba
ex: Suzuki Samurai cabrio 1.3 '91
ex: Pajero II 2.5 TD '92
ex: Feroza Limited 1.6i 16V '92
No to gratki KubolMB;)
Mój tez jest po myśliwym i jeszcze leśniczym do tego. W środku miałem niezle pokłady śćiółki leśnej, ale po wstępnym ogarnięciu myjką ciśnieniową, jest lepiej. Więc potrafię sobie wyobrazić jak Twój nabytek wygląda;D. Syf jest nadal w środku, ale moj własny, co mi odpowiada.
Pozdrawiam
P.S. Może sie spikniem gdzies w terenie, ja z okolic Śremu jestem.
Mój tez jest po myśliwym i jeszcze leśniczym do tego. W środku miałem niezle pokłady śćiółki leśnej, ale po wstępnym ogarnięciu myjką ciśnieniową, jest lepiej. Więc potrafię sobie wyobrazić jak Twój nabytek wygląda;D. Syf jest nadal w środku, ale moj własny, co mi odpowiada.
Pozdrawiam
P.S. Może sie spikniem gdzies w terenie, ja z okolic Śremu jestem.

PiotrBe gaawangarda.org
- PAJERO Driver
Witam Kolegow
Musze cos tutaj sprostowac co do Mysliwych.. Ja rowniez jestem Mysliwym itp... Ale u mnie w Moim Padzeraku I zawsze czysto nawet jak wracam z lasu to nastepnego dnia na bierzaco usuwam syf ze srodka... O ile taki sie wogole znajdzie tam ze wzgledu na wyscielony bagaznik specialna folia az po dach w razie transportu pozyskanej zwierzyny / dokarmiania / lub czynow typu palikowania poletek.... " Gdzies zawsze cos sie tam przedostanie...
Pozdrawiam Wszystkich...

Musze cos tutaj sprostowac co do Mysliwych.. Ja rowniez jestem Mysliwym itp... Ale u mnie w Moim Padzeraku I zawsze czysto nawet jak wracam z lasu to nastepnego dnia na bierzaco usuwam syf ze srodka... O ile taki sie wogole znajdzie tam ze wzgledu na wyscielony bagaznik specialna folia az po dach w razie transportu pozyskanej zwierzyny / dokarmiania / lub czynow typu palikowania poletek.... " Gdzies zawsze cos sie tam przedostanie...
Pozdrawiam Wszystkich...

@bugasp:
nie ma sprawy, jak go ogarnę to możemy gdzieś polatać, ja z okolic Słupcy jestem
PAJERO Driver@:
No może tamten myśliwy był jakiś taki nie bardzo - wszędzie amunicja, łuski, noże, karty obserwacji itp. W bagażniku plandeka w kolorze jak po morderstwie
. Do sprzedaży nawet mu się odkurzyć nie chciało, ani nawet zegarów przetrzeć z kurzu.
nie ma sprawy, jak go ogarnę to możemy gdzieś polatać, ja z okolic Słupcy jestem

PAJERO Driver@:
No może tamten myśliwy był jakiś taki nie bardzo - wszędzie amunicja, łuski, noże, karty obserwacji itp. W bagażniku plandeka w kolorze jak po morderstwie

Kuba
- PAJERO Driver
Kolego " kubolMB "
to faktycznie trafiles na jakiegos brudasa albo moze to jakis klusol nim jezdzil ze wyglada w srodku jak po wojnie hehehhe
i pozbyl sie narzedzia zbrodni 
to faktycznie trafiles na jakiegos brudasa albo moze to jakis klusol nim jezdzil ze wyglada w srodku jak po wojnie hehehhe

Już jakiś czas tu zaglądam i tak dla formalności witam się jako nowy
Pajero 2.5 Td 1990 dłubie w nim i dłubie...

Sprzedałem Pajero. Może będzie kolejne.
witam witam. nowy,pajera na razie brak ale w planach. jezdzilem.. pare suzuk z blota miskiem wyciagnalem. marzenia - krotki 3,5 v6.. no 3,0 tez moze byc 

Witam kolegę z forum MB/8kubolMB pisze:@bugasp:
nie ma sprawy, jak go ogarnę to możemy gdzieś polatać, ja z okolic Słupcy jestem![]()
PAJERO Driver@:
No może tamten myśliwy był jakiś taki nie bardzo - wszędzie amunicja, łuski, noże, karty obserwacji itp. W bagażniku plandeka w kolorze jak po morderstwie. Do sprzedaży nawet mu się odkurzyć nie chciało, ani nawet zegarów przetrzeć z kurzu.

Widzę, że wybór padł na "dwójeczkę"

Pzdr
Pathfinder R50 3.3 V6 96’
EX:Pajero II 3.0 V6 Long 98'
EX: MB W123 280CE 84'
EX: Pajero 2.5TD 87'
EX:Pajero II 3.0 V6 Long 98'
EX: MB W123 280CE 84'
EX: Pajero 2.5TD 87'
No bo takich aut juz nie ma.choć jak się okazuje w niezawodności daleko do W123)
Wiem bo sam mialem kiedyś W123 300D '77 - żółtek - najbardziej kochane autko, jakie mi slużyło. Nawet mimo tego, ze nowym autem jeździ sie o wiele lepiej, bo klima, abs, dynamiczny silnik i dlugo by wymieniać co jeszcze, to jednak brakuje charakterystycznego kle-kle-kle-kle...
Pozdrawiam
PiotrBe gaawangarda.org
Witam wszysktkich wielbicieli aut z diamentami na masce. Własnie kupiłem podróbkę miśka (Hultaj Terracan) po sprzedaniu dzielnej (aż usterkowej
) Vitary. Czytam wasze posty i zastanawiam się co zrobić z Terkiem (przeprawówkę czy lowridera
). A poważnie to chciałbym z niego zrobić wyprawówkę do czego takie autka chyba najlepiej się nadają.
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

Była Vitara, Jimnik, Terrano II, Terracan, KIA Sportage Grand a teraz SS Kyron.