Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
witam all jestem tutaj nowy mam na imie Adam jestem z Krakowa stałem sie posiadaczem miśka 2 3.0 benzin 12v(CHYBA) 150ps 91r,poza tymi danymi nic nie wiem o tym samochodzie,powiem szczerze ze kupiłem go bez konsultacji z żadnym mechanikiem,taka szybka piłka,mam prośbe jakby ktoś z okolicy mógł dać namiar na siebie kto sie zna na tych modelach to bardzo prosze o namiar,pozdrawiam wszystkich i czekam na odp. 508-207-967
Pajero 3.0 v6 benzin bez LPG
Witam wszystkich mam na imię Rafał jestem z Łodzi i aktualnie poruszam się Pajero III 3.5 V6 GDI, całą rodzinką lubimy poruszać się w terenie jak narazie mamy małe doświadczenie ale myślimy, że z waszą pomocą to się zmieni
. Pozdrawiamy wszystkich.

Witajcie koledzy Leppe, aldus75 ,wojtasxr400.

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Cześć Sąsiedzie (Leppe) 

Piotrek (BoobeR)
Pajero 1999 3.5V6 gaz, 2" UP, BFG AT 32", winda, snorkel, lampeczki...
Pajero 1999 3.5V6 gaz, 2" UP, BFG AT 32", winda, snorkel, lampeczki...
Pogubiłem się i nie tam gdzie trzeba sie przywitałem więc witam się jeszcze raz
Witam wszystkich serdecznie 

Witam wszystkich nowych 

Pajero II 94r Krótki. BFG 33/10,5 R 15 , Body lift 2". - Sprzedany
witam mam na imie Filip
Witam,a skąd jesteś Filipie?????podaj jakieś dokładniejsze dane czym jeżdziasz skąd pochodzisz itd.
Pajero 2,5TD,87r 100KM
Niestety juz sprzedane, ale napewno jeszcze bedzie miś ale już II
Niestety juz sprzedane, ale napewno jeszcze bedzie miś ale już II
Witam wszystkich mam na imie Pawel i jestem z Chrzanowa woj. Małopolski aktualnie mam Pajero I 3.0V6
|Cześć|
jestem nowym właścicielem Pajero'97 long 2,8TDI SS automat, operuję w lokalizacji warszawskiej i 3miejskiej (bo mam teleporter
). Niedługo pokażę graficznie mój nabytek.
jestem nowym właścicielem Pajero'97 long 2,8TDI SS automat, operuję w lokalizacji warszawskiej i 3miejskiej (bo mam teleporter

Whiskydog
LC100,
LC100,
Witam Wszystkich Fest - jestem swieżutkim posiadaczem jeszcze świeższego Pajero II 3.0V6 z SS 93 r.
Południowo-wschodnie klimaty Przeworsk.
Pozdrawiam Wojtek
Południowo-wschodnie klimaty Przeworsk.
Pozdrawiam Wojtek
Japonia w garażu - Misiek łikendowy, Transalp letni i Nissan codzienny.
Witam wszystkich serdecznie
Tośka
Tośka
Witam.
nazywam się Konrad. Moje auto to krótkie Pajero I 90r 2.5 TD intercooler/ pochodzę z "okolicy(40km)" Rzeszowa.
pozdrawiam
nazywam się Konrad. Moje auto to krótkie Pajero I 90r 2.5 TD intercooler/ pochodzę z "okolicy(40km)" Rzeszowa.
pozdrawiam
Witam wszystkich, na razie nie posiadam żadnego 4 łapa ale mocno zainteresował mnie ten temat. Póki co jestem na etapie pogłębiania wiedzy w celu dokonania odpowiedniego zakupu, choć już wiem ze będzie to coś ze stajni trzech diamentów stąd też moja obecność na tym kąciku.
Lubię ludzi którzy wiedzą co chcą
witaj
witaj
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.
Witam.
Tak jakoś mnie natchnęło żeby się w końcu ujawnić...
Jestem aktywnym czytaczem forum już od jakiegoś czasu i większość "loży szyderców" alians "starych wyjadaczy " znam przynajmniej z nicków
[ choć niektórzy grasują w mojej okolicy Rabka///Kraków]
Jeśli już poruszam się samochodem to jest Pajero I 2,5 td [3d] z 1987r. Wehikuł pieszczotliwie nazywany przeze mnie "Struclem" jest w mojej rodzinie od 19 lat więc jakie takie doświadczenie już z nim mam, oczywiście z racji mojego młodego wieku to nie ja zrobiłem większość z 500kkm które to to ma na liczniku. Bardziej turysta niż "topiciel po klamki" czyli ATki + trochę szpeju.
Tomek
Tak jakoś mnie natchnęło żeby się w końcu ujawnić...

[ choć niektórzy grasują w mojej okolicy Rabka///Kraków]
Jeśli już poruszam się samochodem to jest Pajero I 2,5 td [3d] z 1987r. Wehikuł pieszczotliwie nazywany przeze mnie "Struclem" jest w mojej rodzinie od 19 lat więc jakie takie doświadczenie już z nim mam, oczywiście z racji mojego młodego wieku to nie ja zrobiłem większość z 500kkm które to to ma na liczniku. Bardziej turysta niż "topiciel po klamki" czyli ATki + trochę szpeju.
Tomek
Tomek
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
Noo i gratulacje. Kurde bajka taka pojara. 19 lat w rodzinie. Miałbym jak nówkie sztukie 

Dziadek 2,5TD `98
Sam nie wierzysz w to co mówiszacinski pisze:Noo i gratulacje. Kurde bajka taka pojara. 19 lat w rodzinie. Miałbym jak nówkie sztukie

Witamy bazylisek

Zielony Autobus 2,7TDi
to i ja się ponownie przywitam z moim plaskatym V80
terenowo coś innego 

pogratulowac nowej strony...Flor pisze:to i ja się ponownie przywitam z moim plaskatym V80terenowo coś innego

Mistrzow uprasza sie o spokoj
- Marcin_Wolski
Witam wszytkie Miśki. Na forum jestem już jakiś czas, ale w tym dziale jestem nowy. Moje nowe szczęście wygląda tak jak na fotkach w wątku:
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... &start=125
Na razie pakiet startowy a większe poprawki może na wiosnę.
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... &start=125
Na razie pakiet startowy a większe poprawki może na wiosnę.
Samurai -> Patrol hiszpan -> Asia Rocsta i Pajero II Long 2.5TD od Bin Ladena
chyba ci troche zazdroszcze, dałbyś się przejechacFlor pisze:to i ja się ponownie przywitam z moim plaskatym V80terenowo coś innego

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Videlec pisze:chyba ci troche zazdroszcze, dałbyś się przejechacFlor pisze:to i ja się ponownie przywitam z moim plaskatym V80terenowo coś innego

dziękitybero pisze: pogratulowac nowej strony...