Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
Witam wszystkich Tomasz z Łomży.
Jeszcze nie mam Pajero ale niedługo będę miał. Pajero II 2,8 TDI Long to jest to.
Jeszcze nie mam Pajero ale niedługo będę miał. Pajero II 2,8 TDI Long to jest to.
witam wszystkich jestem tu nowy z Zakopanego i od niedawna jestem posiadaczem PajeraII i chcialem sie przywitac 

Witam wszystkich.
Mam na imię Grzesiek i jestem z Olsztyna K/Częstochowy
Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Białego Pahero I 2,6E /Ordynator/
Z kilku jazd po okolicznej Jurze wiem już, że pytań do Was będzie dużo
Więc proszę o wyrozumiałość
Pozdrawiam
Mam na imię Grzesiek i jestem z Olsztyna K/Częstochowy
Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Białego Pahero I 2,6E /Ordynator/
Z kilku jazd po okolicznej Jurze wiem już, że pytań do Was będzie dużo

Pozdrawiam
witam wszystkich. posiadam pojare II 2.8td w longu jestem z nowogaru i też lubię się potaplać autobusem w błocie.pozdrawiam
2.8td long jeszcze bez motania
nowy, fajne furki macie..
Witajcie mam na imie piotrek nie wiem gdzie pytać wiec pisze tu .Moje pytanie brzmi czy pajero mk2 nadaje sie do off roadu. Pytam ponieważ mialem je jakiś czas temu ale wyjazdy na ryby nie mozna nazwać terenem off road , chcem nabyć kolejne auto 4x4 i robie wywiad które sie nada do off road , zamiast patrola . dzieki pozdro wszyskich
Napisz to jeszcze we wszystkich innych wątkach.
Witam.
Mam na imię Monika, pochodzę z Olsztyna. Od wczoraj jestem w posiadaniu Mitsubishi L200, rocznik 1995.
Żeby nie zakładać kilku wątków chciała bym się zapytać forumowiczów czy ktoś posiada instrukcję obsługi + ewentualnie manual do w/w autka ? . Po kupnie mam trochę pytań/niejasności, a po przejrzeniu forum nie znalazłam na nie odpowiedzi.
Pozdrawiam.
MP
Mam na imię Monika, pochodzę z Olsztyna. Od wczoraj jestem w posiadaniu Mitsubishi L200, rocznik 1995.
Żeby nie zakładać kilku wątków chciała bym się zapytać forumowiczów czy ktoś posiada instrukcję obsługi + ewentualnie manual do w/w autka ? . Po kupnie mam trochę pytań/niejasności, a po przejrzeniu forum nie znalazłam na nie odpowiedzi.
Pozdrawiam.
MP
witamy serdecznie amazonkę 

jest wątek na wszystkie Twoje pytania http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... start=3850, opis czego nie wieszsqua pisze:Witam.
Pozdrawiam.
MP
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Witam! Mam na imię Mateusz i usilnie poszukuję L200, więc na forum jak na razie bez auta 
Pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam wszystkich

Mitsubishi L200 2,5TDI AD 2002
Witam wszystkich mam na imię Paweł,pochodze z okolic Radomia,jestem od niedawna posiadaczem Pajero II 2.8 long pozdrawiam 

Cześć i czołem z Warszawy się wziąłem, albo ver.2 cześć jestem z Warszawy Grześ. Od miesiąca jestem dumnym posiadaczem Pajero Sport 2,5 w grzechotniku no i z wybornego rocznika '04. Na razie delikatnie testuję go w głębokim śniegu na budowie trasy S-8. Jak już nauczę się go na pamięć i dopieszczę go całkowicie to i może w jakieś błotko zacznę go wypuszczać.
Aaa... i jeszcze jedno, komu i co trzeba zrobić żeby sobie zasłużyć na dostęp do regionu "Warszawa"?
Aaa... i jeszcze jedno, komu i co trzeba zrobić żeby sobie zasłużyć na dostęp do regionu "Warszawa"?
Prawda jest jak dupa, każdy ma swoją.
Musisz Igorowi znalesc lepsza oferte na silniki do parchow
Witamy, witamy...

Witamy, witamy...
No tak
przecież nikt nie obiecywał że będzie lekko.

Prawda jest jak dupa, każdy ma swoją.
-
- jestem tu nowy...
Witam, jestem tutaj nowy a od 4 lat posiadam dwojke 2,5 td.
witaj napierdalatorze 

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"
Witam mam na imię Tomek, mieszkam w Wlkp, od niedawna jestem posiadaczem pajero III 

witam wszystkich jaki "prawie właściciel" Pajero IV
Witam wszystkich, mam na imię Łukasz i jestem z Zielonej Góry. Od niedawna jestem w posiadaniu pajero II 3,0 V6 w wersji 3-drzwiowej 

- I_Voyager
- jestem tu nowy...
Ja rowniez chcialem sie przywitac. Jestem Wojtek, od sierpnia 2010 jestem posiadaczem Shoguna 2.8 TD Long z roku 95. Z moich doswiadczen z autkiem - to tyle, ze jest po tuningu optycznym zewnetrzym a mianowicie przy 100km/h wybiegla mi sarna na droge i troche zmienila wyglad auta (jedno moge powiedziec ze czolgiem to spokojnie je nazwac moge). Pytan na forum bedzie duuuzo, bo i planow z przerabianiem auta duzo, problemow z autem niewiele mniej jak i planow wyprawowych takze kilka.
Pozdrawiam Wojtek
Pozdrawiam Wojtek
Pajero Owners Club Uk - w polskim mnie nie chca :/
Advrider.pl
pdphotoclub.co.uk
Advrider.pl
pdphotoclub.co.uk
witam wszystkich
na imię mam Marcin i już dość długo jestem w posiadaniu miśka
do tej pory byłem tylko "czytaczem" forum ale to się zmieni, nie wiem jak to przeżyjecie
na imię mam Marcin i już dość długo jestem w posiadaniu miśka
do tej pory byłem tylko "czytaczem" forum ale to się zmieni, nie wiem jak to przeżyjecie

Mitsubishi Montero Sport V6 3500
Witam towarzystwo, co prawda już się witałem w nissanie bo miałem brac patrola ale jednak będe miał od wiosny pajero 94r. 3 drzwi 3,5l w benzynie
Jestem z okolic Drezdenka, póki co na zlotach będzie można mnie spotka jedynie z aparatem foto
ps. wybiera się ktoś w sobote?

Jestem z okolic Drezdenka, póki co na zlotach będzie można mnie spotka jedynie z aparatem foto

ps. wybiera się ktoś w sobote?
HILUX 2.5
- koniu14
- jestem tu nowy...
Siemano
Witam jestem z okolic zakopanego i posiadam PajeroII 2.5 TDI .
Witam wszystkich i pozdrawiam

Witam jestem z okolic zakopanego i posiadam PajeroII 2.5 TDI .
Witam wszystkich i pozdrawiam

Nigdy nie gadaj z idiotą najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem
- miodzio_1985
Cześć
Nazywam się Wojtek i aktualnie jestem na etapie poszukiwań swojego pierwszego 4x4 - jednym z aut branym pod uwagę jest Pajero, także pewnie niedługo podrzucę Wam kilka pytań o konkretne egzemplarze
Nazywam się Wojtek i aktualnie jestem na etapie poszukiwań swojego pierwszego 4x4 - jednym z aut branym pod uwagę jest Pajero, także pewnie niedługo podrzucę Wam kilka pytań o konkretne egzemplarze

on-road: Lancia Lybra SW
off-road: Samurai 1,3i Cabrio '94 (album)
off-road: Samurai 1,3i Cabrio '94 (album)