Moderator: Kosiarz
Lepsze zawieszenie to nie tylko twardość. To też progresja. Masz auto o sporej w stosunku do serii nadwyżce mocy, a momentu to chyba sporo powyżej najmocniejszej oferowanej jednostki. W sumie hamulców też bym się czepił. Co zaś do prowadzenia, to pamiętaj, że na przekładni ślimakowej nigdy nie osiągniesz prowadzenia jak w osobówce. Ja po przesiadce do tujoty z wyśmiewaną listwą nie mogłem wyjść ze zdziwienia, jak może się prowadzić ciężka terenówka.bzibziak pisze: ↑pn paź 17, 2022 8:12 amNo nie wymieniałem, podoba mi się ono bo można regulować twardość i działa to całkiem dobrze, choć faktycznie jak jest ustawione na twarde i bez namiotu, to prowadzi się lepiej niż na miękkim i z obciążeniem, także wymiana na twardsze mogłaby pomóc, ale wtedy porozbijałbym łby rodzinie na wyjebach. Ktoś się orientuje jakie ciśnienie powinna dawać pompa wspomagania z P2? Moja (bmw) ma na tabliczce 120 bar i na bank jest to nieco za dużo.
Ale ja miałem 2. 3 miał ZbychoS i nie wspomina chyba dobrze. 4 ma wiele problemów 3 wyeliminowane. Do tego jest młodsze i ładniejsze, ale za to podobno bardzo dużo pali
Ja jestem ostatnio mistrzem w kupowaniu wraków
Aha, za pro tipy będą nagrody, linki do pewnej mlodej pani, przygotowujacej coś dobrego do jedzenia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości