Pajero II 2.5 TD - Od czego pasuje półoś ?
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Pajero II 2.5 TD - Od czego pasuje półoś ?
Witam!
Tak jak w temacie . Do Pajero 2.5 TD 1992rok z czego można dopasować półoś przednią konkretnie lewą . Czy z Pini pasuje ?
Tak jak w temacie . Do Pajero 2.5 TD 1992rok z czego można dopasować półoś przednią konkretnie lewą . Czy z Pini pasuje ?
Re: Pajero II 2.5 TD - Od czego pasuje półoś ?
co się będziesz szczypał z połówkami bier od razu całą ośkęsebo_runner pisze:Witam!

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Pewnie nie będę oryginalny jak napiszę, że od Pajero II.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
-
- jestem tu nowy...
Pewnie nie .
A galloper ?
A galloper ?
Inna szerokosc auta, wiec pewnie inna dlugosc polosi.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Z pinina półosie są słabe.sebo_runner pisze:Witam!
Jak nie chcesz mieć więcej kłopotów, to po kilku nieznacznych modyfikacjach pasuje most od patrola. Miałem tak zrobione w moim pajero, to wiem co piszę.
Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
Noż kuzwa...nie może być za łatwojradek pisze:Pewnie nie będę oryginalny jak napiszę, że od Pajero II.

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
A co to za modyfikacje jeśli można wiedzieć? Jak ze stabilnością auta, Zwłaszcza przy wykrzyzach?rudypajero.koszalin pisze:
Z pinina półosie są słabe.
Jak nie chcesz mieć więcej kłopotów, to po kilku nieznacznych modyfikacjach pasuje most od patrola. Miałem tak zrobione w moim pajero, to wiem co piszę.
GAZ 69-był
UAZ 3741-był
Galloper 2.5TCI
UAZ 3741-był
Galloper 2.5TCI
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Maras pisze:A co to za modyfikacje jeśli można wiedzieć? Jak ze stabilnością auta, Zwłaszcza przy wykrzyzach?rudypajero.koszalin pisze:
Z pinina półosie są słabe.
Bylo na forumie co rudy robil po godzinach
Szukaj tematu o gimbusie

Czwarte serce 

- Misiek Cypr
-
A tak z ciekawosci, dlaczego szukasz z czego mozna podpasowac?
Z tego co pamietam, pasuje z Lamborghini LM2002, jest sporo mocniejsza, chyba jeszcze tylna z BMW 635 CSI, ale trzeba dlugo szukac, bo juz nie produkuja I na zamowienie przez serwis bmw
Z tego co pamietam, pasuje z Lamborghini LM2002, jest sporo mocniejsza, chyba jeszcze tylna z BMW 635 CSI, ale trzeba dlugo szukac, bo juz nie produkuja I na zamowienie przez serwis bmw

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044