L200 osłony podwozia
Moderator: Kosiarz
L200 osłony podwozia
Cześć, posiadam Mitsubishi L200 z 2010r, po ostatnich przygodach w lesie (najechanie na pieńka) zmądrzałem i muszę kupić porządną osłonę silnika, możecie polecić jakąś solidną osłonę? Po przeszukaniu znalazłem osłonę silnika aliminiową 6mm z fabryki4x4 za 1080zł, będzie okej? Z góry dziękuję za odpowiedź
Re: L200 osłony podwozia
Alu lżejsze, ale w razie poważniejszego strzału śmieć
Stal wyprostujesz i używasz dalej. Co kto woli.
Fabryka 4x4 robi szpej od lat, więc jest nadzieja, że to będzie pasować bez przeróbek, co nie zawsze jest oczywiste. Cena zdecydowanie bardziej atrakcyjna niż fanty z Asfir
Fabryka 4x4 robi szpej od lat, więc jest nadzieja, że to będzie pasować bez przeróbek, co nie zawsze jest oczywiste. Cena zdecydowanie bardziej atrakcyjna niż fanty z Asfir

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
jeździć jak jeździć , ale że pieniek w lesie coś dziwnego ...
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Oczywiście, że nie wolno chyba że jesteś geologiem i masz pozwolenia na wjazd 

to wszystko tlumaczy
zwlaszca ten pieniek hehe
zwlaszca ten pieniek hehe
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Może i Asfir drogi ale miałem 12 lat Asfira i poszedł dalej z autemKabal pisze: ↑sob maja 18, 2024 6:51 pmAlu lżejsze, ale w razie poważniejszego strzału śmieć
Fabryka 4x4 robi szpej od lat, więc jest nadzieja, że to będzie pasować bez przeróbek, co nie zawsze jest oczywiste. Cena zdecydowanie bardziej atrakcyjna niż fanty z Asfir![]()
uważam że wart swojej ceny
jak w końcu kupie kolejne 4x4 to tez pójde w Asfira
Czwarte serce