Nie chodzi mi hiszpańskie znaczenie tego słowa - onanista stąd nazwa Montero w krajach hiszpańsko języcznych

PS jak ktos wie to nie pisać mi tutaj od razu NO

Moderator: Kosiarz
Się wie oczywiścieEskapada pisze:Taaaak moi drodzy co znaczy PajeroMacie, jedzicie chwalicie ale wiecie co macie
Znacie pochodzenie słowa Pajero
![]()
Nie chodzi mi hiszpańskie znaczenie tego słowa - onanista stąd nazwa Montero w krajach hiszpańsko języcznychShogun to tez nie jest odpowiedz
![]()
PS jak ktos wie to nie pisać mi tutaj od razu NO
Tobie się chyba nudzi coEskapada pisze:ja nie czytuje ostanio OR.pl bo po grudniowej krzyżowce to mam dość tej gazetyPochodznie słowa Pajero znam od dawien dawna a że ostanio tyle nowych kolegów sie zalogowało wiec chciałem sprawdzić poziom wiedzy -no nic sie wyglupiłem
![]()
Lynchailurus Pajeros - Kot pampasowy ale nie żyje on @ BooBoo w Górach Skalistych bo takowe są w Ameryce Północnej tylko zamieszkują tereny trawiaste i krzewiaste, sawanny, zimne półpustynie, lasy górskie. Żyją w Andach, do wysokości 5 tys. m n.p.m.
Co ty kolego za jakiś rasizm odpierdniczaszEskapada pisze:paszoł won - members only![]()
BooBoo PALNIJ SIE W ŁEPETYNEBooBoo pisze:Co ty kolego za jakiś rasizm odpierdniczaszEskapada pisze:paszoł won - members only![]()
![]()
![]()
Złośliwośc może być zabawna, ale to zakrawa na coś znacznie gorszego.
W ten sposób do psa można powiedzieć.
Tym bardziej, że post kolegi nie był pretekstem do takiej odpowiedzi.
Pisałem na różnych kanałach ale na żadnym nie potraktowano mnie w sposób podobny.
SławekXJ - sorry za kolegę, przyjm przeprosiny ode mnie.
Na Misiowym forum są naprawdę bardzo fajni ludeczkowie.
BooBoo pisze:Co ty kolego za jakiś rasizm odpierdniczaszEskapada pisze:paszoł won - members only![]()
![]()
![]()
Złośliwośc może być zabawna, ale to zakrawa na coś znacznie gorszego.
W ten sposób do psa można powiedzieć.
Tym bardziej, że post kolegi nie był pretekstem do takiej odpowiedzi.
Pisałem na różnych kanałach ale na żadnym nie potraktowano mnie w sposób podobny.
SławekXJ - sorry za kolegę, przyjm przeprosiny ode mnie.
Na Misiowym forum są naprawdę bardzo fajni ludeczkowie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość