spalanie
Moderator: Kosiarz
-
Goszen , dzieki za pompke , robi zajebisciegoszen pisze:miasto 12
trasa 9
teren 13-14
srednio trasa-miasto 10
to spalanie mojego 2,5 TD

Tak na marginesie to ja sie tez pochwale ale 2.6 benzynka
na gazie:
trasa ok 17
miasto 20 -22
teren

na benzynie:
mam nowa uzywana pompke paliwa i nie wiem i sie chyba nie dowiem

no rowery to dawaly w kosc, a najlepsze bylo jak wiezlismy choinki przez pol polski, bo Tato chcial miec z wlasnego lasu i jeszcze dla znajomych byly.. tez na dachu wiezione.1darek1 pisze:to chyba przez roweryGalik pisze: -przyczepa, obciazenie, rowery na dachu 4x4 w zimie od 11 do 13 l.
no
te miski to kochane samochody sa, na l200 nie dosc ze sie wychowalem to jeszcze pol domu wybudowal... drzewo zwiozl, dachowke 1.5t na pace i 2t na przyczepie, piasek, wegiel i co tam trzeba bylo. a paka dla nas i tak byla za mala, na wakacje to jezdzilismy na 2 razy zazwyczaj, czasami na 3.
jak dla mnie to maja dusze, na rowni z lr obdarzam je sympatia ...ach szkoda gadac...
czasami jestem w gliwicach , to mozemy sie spiknac na jakiegos browara , i pogadamy o choinkachGalik pisze:no rowery to dawaly w kosc, a najlepsze bylo jak wiezlismy choinki przez pol polski, bo Tato chcial miec z wlasnego lasu i jeszcze dla znajomych byly.. tez na dachu wiezione.1darek1 pisze:to chyba przez roweryGalik pisze: -przyczepa, obciazenie, rowery na dachu 4x4 w zimie od 11 do 13 l.
no
te miski to kochane samochody sa, na l200 nie dosc ze sie wychowalem to jeszcze pol domu wybudowal... drzewo zwiozl, dachowke 1.5t na pace i 2t na przyczepie, piasek, wegiel i co tam trzeba bylo. a paka dla nas i tak byla za mala, na wakacje to jezdzilismy na 2 razy zazwyczaj, czasami na 3.
jak dla mnie to maja dusze, na rowni z lr obdarzam je sympatia ...ach szkoda gadac...

hehe, ja bardzo chetnie, juz mam liste zrobiona z kim mam sie spotkac. obiecalem sobie ze od wiosny sie biore za łofrołd konkretnie. a na browara chetnie, jakby co to jestem w weekendy czasami w porabce kolo bielska, tam chyba masz blizej wiec jakbys przejezdzal to zawsze mozesz walic
browar jasne ze taaa choc ja nieletni jeszcze
browar jasne ze taaa choc ja nieletni jeszcze

- Andmat
- jestem tu nowy...
Miasto -13l teraz. 265/70/16Eskapada pisze:pitu pitu Panowie off roadowcy - nikt z was nie napisał na jakich oponach auto pali bo jest zasadnicza róznica miedzy 235x75x15 ( orginał ) a 31x10,50x15
trasa -niestety b.d
teren = moje miasto. Tu jest zajebisty poligon.Wytrzęsie też nieźle mało łba o szybę nie rozbiję
Pajero 3,2 DI-D Nic dodać nic ująć.
-
-
To zależy od tylu czynników że książke można napisać i w .pdf na forum udostępnić...
Ja to mogę tylko co niektórych zadziwić jak napisze że na 5 l zrobiłem 75 km jednego razu. Czyli 6,67 na setke. Żeby szerzej oczy się niektórym roztworzyły
to dodam że z przyczepką. Jak to zrobiłem ? he he jechałem te 75 km z półtora godz. bo była gęsta mgła. A przyczepka była pusta
. Opony 215/15.
Ja to mogę tylko co niektórych zadziwić jak napisze że na 5 l zrobiłem 75 km jednego razu. Czyli 6,67 na setke. Żeby szerzej oczy się niektórym roztworzyły

gg: 9637404
misiek potrafi zaskoczyćGęsior pisze:To zależy od tylu czynników że książke można napisać i w .pdf na forum udostępnić...
Ja to mogę tylko co niektórych zadziwić jak napisze że na 5 l zrobiłem 75 km jednego razu. Czyli 6,67 na setke. Żeby szerzej oczy się niektórym roztworzyłyto dodam że z przyczepką. Jak to zrobiłem ? he he jechałem te 75 km z półtora godz. bo była gęsta mgła. A przyczepka była pusta
. Opony 215/15.

GG 3597101 tel. 602-673-905
teraz pali 0,00 / 100 km za to wody z uzywa każdą ilość no ale z dziurą w bloku ma prawoRekwizytornia pisze:Lepiej się przyznaj ile Twój teraz paliEskapada pisze:pitu pitu Panowie off roadowcy - nikt z was nie napisał na jakich oponach auto pali bo jest zasadnicza róznica miedzy 235x75x15 ( orginał ) a 31x10,50x15

na 235x75x15 spalał ponieżej 10 litrów bez liftu budy i zawieszenia na 31x10,50x15 MT/R po lifcie budy i zawieszenia około 12 litrów. Teraz już są założone 33x12,50x15 MT/R wiec nie sądze aby średnia po powrocie do żywych wynosiła mniej niz 14-15 litrów - przy umiarkowanej jedzie
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- Jomy
- jestem tu nowy...
Czesc Bartek znowu Ci fura klękła
kurde normalnie lipa na maxa. Ja Ci mojego sztrucla sprzedam a swojego zostaw se na częsci
mój mało pali, na gazie około 15 litrów na trasie jazda stylem emeryta w berecie, w terenie troche więcej, nie wiele więcej, ale więcej
. Aha mam 2,6 L benzinum

Ekipa 4x4 Karkonosze
Misiu 2.6 L na simexas
Misiu 2.6 L na simexas
U mnie Krzysiu ostatnio 16l LPG trasa do 100km/h. Ale można dodać jakieś +10% na błąd w sondażachJomy pisze:Czesc Bartek znowu Ci fura klękłakurde normalnie lipa na maxa. Ja Ci mojego sztrucla sprzedam a swojego zostaw se na częsci
mój mało pali, na gazie około 15 litrów na trasie jazda stylem emeryta w berecie, w terenie troche więcej, nie wiele więcej, ale więcej
. Aha mam 2,6 L benzinum

A panowie nie wiecie, że kobiety nie pyta się o wiek a terenówki o spalanie ?
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.