z czego i jak wykonać snorkel do pojary pierwszej generacji.
Od tygodnia jestem

długa droga przede mną.
Proszę o podpowiedzi.
Pozdr.... Baruch
Moderator: Kosiarz
Mądrego to i miło posłuchaćmajcher pisze:uważaj, uważaj - Piernik w Kiwi ma bardzo elegancki snurkel z rynny i gumowych rur - jeszcze nigdy nas nie zawiódł - nie w kolorowych piórkach idea a w skutecznościbaruch pisze:hehe, rura od odkurzacza będzie pasować jak świni siodło
zwieche se podnieś o 2" body lift plus 2" do tego 33" opony i już bedziesz mial wlot powietrza wyrzej o 6" od orginałuJomy pisze:Fajny patent ma kumpel zrobiony z rury fi chyba 50 mm kwasówki, jak sie ma troche spawarki, gómówki i ogólnej wyobrażni to można w dzionek stworzyć jakiekoś przeszczepa.Przewiercic sie brzez blotnik dalej wąż gumowy i po temacie.Booboo musimy coś pomyśleć przy okazjibo jak mnie ostatnio Suzi xl przewiózł po swoich wyjebach to mało nie zaciągnołem gnojówki
tam gdzie ten kominek to akurat wszystka woda spod kół mi leciEskapada pisze:BTW to towarzysze z Moskwy juz za Was pomyśleli i zrobili wloty powietrza![]()
proszę : http://www.pajero4x4.ru/gallery/Pajero-Snorkel
a tutaj pomysł na zakończenie wlotu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość