motanie mojego miska
Moderator: Kosiarz
- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
motanie mojego miska
witam w tym temacie bede wstawial mojego miska fotki ktorego wlasnie zaczalem motac na poczatek slabej rozdzielczosci fotka jeszcze przed motaniem za jakis czas kolejne fotki[/img]
- Czarodziej
- jestem tu nowy...
Podpiszę się pod słowami Eski - szkoda Twojej kasy i czasu - odpuść sobie i kup coś po 91 roku i wtedy motaj...a i tak jak zrobisz to dojdziesz do wniosku, że coś byś jeszcze zmienił - i wkraczasz w fazę "wyścigu zbrojeń". Szkoda prądu! Kup sobie parcha albo tojke 

Zbowid

Nie Powa, mylisz nie gorycz tylko zdrowy rozsądek, auto kolegi to stary pordzewiały sztrucel na resorach. Auto które ma słabe wahacze auto które ma słaby i na pewno wyeksploatowany łańcuch rozrządu to auto w którym wybuch będzie za wybuchem..........
Ale OK
chętnie poczytam co kolega ma zamiar wymotać, zmotać tym aucie – bo może z motaniem jest jak z ciężkim terenem dla jednych to mokra łączka dla innych Ładoga 
Ale OK

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
no wiec
heeh wsparcie jest
szanownych kolegow z forum
do panow zbowidow esk'ów +and+ 'ów i innych niedowiarkow autko jest sprawdzone po wymianie rozrzadu uszczellki pod glowica pierscieni tlokowych sprzegielek wszystkich filtrow olejow silniczek tryka jak sie patrzy w praniu sie okarze czy gllowica ma pier...ac czy jeszcze cos to auto ma 20 lat i wiadomo ze nie jest nowe zreszta widzialy galy co braly
blach lakier to zaden problem troche pracy i "bedzie pani zadowolona"
autko obecnie jest w zaawansowanym rozkladzie na czynniki pierwsze w sobote miala byc buda juz zdieta ale deszcz przeszkodzil w pracy
powiem tak :
chcieć to módz
! albo inaczej kto próbuje ten ma
! jak ma sie rozsypac to sie rozsypie a jak nie to uratuje biednego msia przed wyginieciem
pieniadze to rzecz nabyta albo sa albo ich nie ma wspolczuje tylko ludziom ktorzy stawiaja takiego trupa do mechanika a puzniej do lakiernika i placza ze im trzeci debet juz nie starcza
! ja robie to dla siebie i dla wlasnej zasranej satysfakcji, wlasnymi rencyma
!
pozdrawiam i zapraszam do sledzenia odnowy biologicznej miśka
wiara czyni cuda

powiem tak :
chcieć to módz

pieniadze to rzecz nabyta albo sa albo ich nie ma wspolczuje tylko ludziom ktorzy stawiaja takiego trupa do mechanika a puzniej do lakiernika i placza ze im trzeci debet juz nie starcza

pozdrawiam i zapraszam do sledzenia odnowy biologicznej miśka
wiara czyni cuda

Misu kolorowy jak na tym forum ktos by chciał oglądac odnowy bilogiczne to oglądał by na Polsacie - Być Łabędziem lub śledził inne durnowate reality showlookamil pisze:i zapraszam do sledzenia odnowy biologicznej miśka
wiara czyni cuda![]()

Jest takie stare polskie przysłowe jak sie wejdzie między wrony to trzeba krakać jak one - i sprawdz co znaczy motać

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
motac to powiedzmy szykowac na off road czyli podwyrzszac wymieniac opnki dostawiac wyciagarki wstawiac orurowanie , kladke do srodka albo na zewnatrz snurkele itp a takrze zwiekszac moc silnika , stosowac dystanse czy tez odsadzenia kol i wiele wiel innych ... a renowowac to znaczy odnowic a zeby zamotac trzeba najpier odnowic chyba ze chcesz na rdze wspawywac rozne elementy ja tak niechce wiem najpier go odrestauruje ... jak nie podoba sie temat to tu nie zagladaj proste
! mi polsat i wiele wiele programow tez sie nie podaba i wogle ich nie ogladam nawet nie mysle otym dalem se spokoj
i bez urazy ale co poniektorzy to tu chyba wszystkie rozumy pozjadali ... ludzie robia z jeszcze wiekszych zlomow prawdziwe cacuszka ktore pozniej inni ludzie podziwiaja ... ja nie szukam tu podziwu czy czegos podobnego , poprostu chcem pokazac ze sie da
!

i bez urazy ale co poniektorzy to tu chyba wszystkie rozumy pozjadali ... ludzie robia z jeszcze wiekszych zlomow prawdziwe cacuszka ktore pozniej inni ludzie podziwiaja ... ja nie szukam tu podziwu czy czegos podobnego , poprostu chcem pokazac ze sie da

Wiec Misu zmien temat z motanie na remont moja auta - dla tego Ci Zbwoid napisał że sie nie opłaca dla tego Ci Gebels napisał zebys podwoił debet na koncie dla tego napisałem Ci zebyś nier robił bledu z motaniemlookamil pisze:motac to powiedzmy szykowac na off road czyli podwyrzszac wymieniac opnki dostawiac wyciagarki wstawiac orurowanie , kladke do srodka albo na zewnatrz snurkele itp a takrze zwiekszac moc silnika , stosowac dystanse czy tez odsadzenia kol i wiele wiel innych ... a renowowac to znaczy odnowic a zeby zamotac trzeba najpier odnowic chyba ze chcesz na rdze wspawywac rozne elementy ja tak niechce wiem najpier go odrestauruje ... jak nie podoba sie temat to tu nie zagladaj proste! mi polsat i wiele wiele programow tez sie nie podaba i wogle ich nie ogladam nawet nie mysle otym dalem se spokoj
i bez urazy ale co poniektorzy to tu chyba wszystkie rozumy pozjadali ... ludzie robia z jeszcze wiekszych zlomow prawdziwe cacuszka ktore pozniej inni ludzie podziwiaja ... ja nie szukam tu podziwu czy czegos podobnego , poprostu chcem pokazac ze sie da!

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
No tak ja też myślałem że kijem Wisłę itd ale jak zacząłem testować wynalazki to sie okazało, że niektóre to wyrzucona bezpowrotnie kasa. Ma chłopak fantazję to czemu nie przecież robi dla siebie, niech więc robi i sie przekona sam.
Zbowid

moim skromnym zdaniem jakie by to auto nie było, to jak jest terenowe i ma jeździć w terenie to szpeju i remontów jest tyle że tak jak horyzontu nie dogonisz(chyba że cie jakaś tv sponsoruje)... też mam stary żużel i lubię przy nim dłubać ale wiem że zabytku z niego nie zrobię topiąc regularnie w bagnie. jak zdechnie to zdechnie. gdzieniegdzie lepiej zmotać niż remontować - duża szansa że pożyje dłużej
-
cóś pięknegolookamil pisze:poco zakladac piec tamatow skoro w jednym moge pociagnac calosc
nie czaje waszego pouczania , mondrych radja wiem ze zrobie sobie fure w teren i juz i nie bede testowal jakis wynalazkow

GG 6655009
GSM +48501071314
Y60 2.8TD + 4" Dobinsons + BFG 33"MT, lekko dłubnięty
GSM +48501071314
Y60 2.8TD + 4" Dobinsons + BFG 33"MT, lekko dłubnięty
No ładnie, ale mądry Polak po szkodzie. Jak czytam to, że ja, my mówimy o wynalazkach to zaraz jakbym słyszał kolegę Moc
A swoją drogą to ciekaw jestem czy jeździ gdzieś 
A moze tu rację bytu ma prawo Marphego - przyszedł niedouczony* i zrobił bo nie wiedział, ze nie da się zrobić - czy jakoś tak..
PS * - w oryginale było inne słowo ale nie chciałem zostać posądzony o premedytację

A moze tu rację bytu ma prawo Marphego - przyszedł niedouczony* i zrobił bo nie wiedział, ze nie da się zrobić - czy jakoś tak..
PS * - w oryginale było inne słowo ale nie chciałem zostać posądzony o premedytację

Zbowid