NALEPY- Miśki 4x4 mocna sfora

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
Gerappa
Lokalizacja: Śląsk, chwilowo brak konkretnego namiaru... tu i tam, od Ameryki po Pekin
Kontaktowanie:

NALEPY- Miśki 4x4 mocna sfora

Post autor: Gerappa » pn wrz 17, 2007 10:16 pm

:)2 no dobra , :D
tak se myśle ?? są forumowe a czemu nima ?? takich nalep forumowych dla samych Miśków, kurde przecież jest NAS SIŁA !!

podobno , był kiedyś taki wątek ?? , myślę że to dobry pomysł dla Miśków :)22

Powiem tak !! , ( konkurs na logo nalepy , Miśków !! ) ...

...

ale !! :)26 , taka nalepa nie za darmo !! :evil: , powinnna zobowiązywac do pomocy każdego Mitsumaniaka ,

jeśli to wypali to w nagrode zamiast gwiazdki ... , no nie wiem co może sierp i młot :)20 , żartuje :wink:

ale , co wy na to mitsumaniaki ??

jak sie nie spodoba temat to zamykac od razu :)19

:)15
Mitsubishi Pajero 2,8 TDI
... nie ma mocnych , a Misiek jest !

http://www.bokserywpotrzebie.pl/

Awatar użytkownika
Harry
Kontaktowanie:

Post autor: Harry » pn wrz 17, 2007 10:23 pm

Nalepa - mialaby zobowiazywac do pomocy ?! ... zalosne :)3

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » wt wrz 18, 2007 5:56 am

mam całkiem inna koncepcję i pomysło plan rodzący sie w bólach od dluższego czasu - sprawa wyjdzie na jaw w ciągu 24 godzin 8)

Amen :)21
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

powa

Post autor: powa » wt wrz 18, 2007 6:20 am

dawaj, dawaj :)21
bo jak mam co 10 minut lecieć z garażu na forum, to znowu dzisiaj nic nie zrobię przy miśku :)21

Awatar użytkownika
Gene

Post autor: Gene » wt wrz 18, 2007 6:43 am

"Mitsumaniaki" taka nazwa juz istnieje. http://www.mitsumaniaki.com/ Jest to klub sympatykow marki spod znaku trzech diamentow, ale glownie dotyczy to posiadaczy plaskatych. Klub jest oficjalnie wspierany przez MMC Poland. Z tego co sie orientuje nie cieszy sie popularnoscia wsrod off-road'owcow jezdzacych samochodami terenowymi Mitsubishi. Jednak kila osob z tego grona rowniez udziela sie na tamtym forum.
Naklejka, coz fajna sprawa. Pytanie tylko po co? Jesli ktos jest doswiadczonym kierowca, bywalcem imprez terenowych, zaliczyl nie jedna pieczatke w zyciu to ma tego pol samochodu. Jesli ktos chce tez tak stroic auto to pora zaczac jezdzic na zloty. Mozna rowniez samemy przygotowac cos odpowiedniego i zapodac na boczna szybke. Czasami warsztaty 4x4 oferuja cos na auto.

Ten emblemat (klubowy) nie ma racji bytu. Najpierw stworzmy klub, stowarzyszenie, nie wiem jakis typ zbiorowości społecznej sympatykow bo przeciez nie tylko posiadaczy. Moze cos na ksztalt np: http://www.tlc.org.pl/ Czlowiek jednak potrzebuje wiezi, przynaleznosci do jakiejs grupy, akceptacji i zrozumienia. Nie wiem moze sie myle, a moze juz cos takiego istnieje tylko ja nie jestem zorientowany.

Tak czy siak prosze o wybaczenie jesli wypisuje jakies herezje. Oczywiscie jesli juz bedzie sie cos dzialo mozecie na mnie liczyc. W miare swoich skromnych mozliwosci i zdolnosci moge tworczo popracowac.

Eskapada czekamy na wiesci...
Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » wt wrz 18, 2007 6:59 am

Gene pisze:" . Moze cos na ksztalt np: http://www.tlc.org.pl/ Czlowiek jednak potrzebuje wiezi, przynaleznosci do jakiejs grupy, akceptacji i zrozumienia. Nie wiem moze sie myle, .
nie mylisz sie :wink: juz juz nie długo napiszę :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » wt wrz 18, 2007 7:52 am

Eskapada pisze:
Gene pisze:" . Moze cos na ksztalt np: http://www.tlc.org.pl/ Czlowiek jednak potrzebuje wiezi, przynaleznosci do jakiejs grupy, akceptacji i zrozumienia. Nie wiem moze sie myle, .
nie mylisz sie :wink: juz juz nie długo napiszę :)21
Mówisz o tym, o czym rozmawialiśmy u Ciebie?

OT - rancho doszło?
------------
Jarek po trupach do celu ...

Awatar użytkownika
Chrząścik Tomasz

Post autor: Chrząścik Tomasz » wt wrz 18, 2007 7:58 am

Ja też czekam z niecierpliwością... Mam nadzieję, że pomysł ciekawy i do wykonania w całym kraju.
CHRZĄSZCZU TEAM
dos tres diamentos
gg 7660070
komóra 24h 604-41-70-37

Awatar użytkownika
Gerappa
Lokalizacja: Śląsk, chwilowo brak konkretnego namiaru... tu i tam, od Ameryki po Pekin
Kontaktowanie:

Post autor: Gerappa » wt wrz 18, 2007 10:49 am

:)23 :)1
no dawaj !! :)16

powiem słynne uchyl rombka tajemnicy

Awatar użytkownika
Gene

Post autor: Gene » wt wrz 18, 2007 11:49 am

to jest tak zwane budowanie napiecia :wink:
www.pajero.org.pl

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt wrz 18, 2007 12:05 pm

a po co budowac kolejny podział w i tak podzielonym świecie?

Awatar użytkownika
gebels

Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej

Post autor: gebels » wt wrz 18, 2007 12:14 pm

Mroczny pisze:a po co budowac kolejny podział w i tak podzielonym świecie?

Mroczny że też nie trybisz tego

przecież im chodzi o to żeby mieli kolejną okazję do spotkań "takich wirtualnych driver-ów" co to jeżdżą po klawiaturze, albo mają najlepsze czasy w "Rally Champions" czy czymś podobnym :)20
Czwarte serce :cry:

Awatar użytkownika
Gene

Post autor: Gene » wt wrz 18, 2007 12:19 pm

Myslisz, ze to kolejny powod do prowadzenia bezsensownych polemik i odgradzania sie szyldem przynaleznosci.
Mi sie wydaje, ze to naturalna konsekwencja, wypelnienie przestrzeni. Spontaniczna reakcja i chec nadania znaczenia temu co tu mamy. Chec poznania ludzi. Nie jakis tam obrazkow anonimowych, wirtualnych postaci tylko istot cielesnych.
Uwazam to raczej za forme jednoczenia sie, nie dzielenia.
www.pajero.org.pl

Awatar użytkownika
Gene

Post autor: Gene » wt wrz 18, 2007 12:22 pm

gebels pisze:przecież im chodzi o to żeby mieli kolejną okazję do spotkań "takich wirtualnych driver-ów" co to jeżdżą po klawiaturze
my i oni - no tak to juz jest podzial
www.pajero.org.pl

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt wrz 18, 2007 12:36 pm

Gene pisze: Uwazam to raczej za forme jednoczenia sie, nie dzielenia.
eee, nie tak prosto.. Nie wystarczy zrobić nalepek "biały nissan na 35" i jednoczyć sie z posiadaczami takich samych

kupujesz, jeździsz na imprezy, naprawiasz, psujesz, sprzedajesz - i już przestajesz być anonimowy i wirtualny - forum staje się jedynie uzupełnieniem i platformą komunikacyjną. Przestrzeń sama się wypełnia i masz na to wypełnienie wpływ (w odróżnieniu od dystrybuowania nalepki)

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » wt wrz 18, 2007 1:00 pm

Mroczny pisze:
Gene pisze: Uwazam to raczej za forme jednoczenia sie, nie dzielenia.
eee, nie tak prosto.. Nie wystarczy zrobić nalepek "biały nissan na 35" i jednoczyć sie z posiadaczami takich samych

kupujesz, jeździsz na imprezy, naprawiasz, psujesz, sprzedajesz - i już przestajesz być anonimowy i wirtualny - forum staje się jedynie uzupełnieniem i platformą komunikacyjną. Przestrzeń sama się wypełnia i masz na to wypełnienie wpływ (w odróżnieniu od dystrybuowania nalepki)
słusznie prawisz. Mimo wszytko TLC.org.pl jest istnieje zrzesza, na pewno nie dzieli. Czasami się śmiejemy, czasami szydzimy ale takiej konsolidacji użytkowników jak Jeep and Land Rover user można pozazdrościć

Moje auto to H…nie auto terenowe i zdaje sobie z tego sprawę ale je lubię i chętnie bym pogadał spotkał się w gronie innych tych co je lubią bo do Q…nędzy nie wszyscy mogą, muszą jeździć jedynym słusznym autem w teren jakim jest Patrol a na wyprawę jednym słusznym jakim jest Toyota
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Gene

Post autor: Gene » wt wrz 18, 2007 1:02 pm

Mroczny pisze: eee, nie tak prosto.. Nie wystarczy zrobić nalepek "biały nissan na 35" i jednoczyć sie z posiadaczami takich samych

Nie no tu sie zgadzam i nie ma co nawet na tym dyskutowac.

Odbiegajac od tematu, jest mi zwyczajnie przykro, ze juz jestem zaszufladkowany i okreslany mianem "wirtualnego driver'a". Czy aby zdobyc zaufanie, szacunek i sympatie starych wyjadaczy musze zdemolowac auto, wklejac co tydzien w blocie po klamki, rozebrac samochod, rozwalic, naprawic i sprzedac. Uwielbiam wycieczki wieksze lub mniejsze i do tego mam Sporta. Nowy samochod, na gwarancji. Nie bardzo
sie na mechanice znam. Lubie podrozowac, kierowac a nie dlubac przy autach.
Dzieki forum wiele sie nauczylem, przezylem i doswiadczylem. Ale czy jestem gorszy? :)3

Powstanie zorganizowanej nawet nie koniecznie formalnej instytucji, ktora ma zrzeszac fanow samochodow terenowych Mitsubishi uwazam za kolejny krok do powiekszenia i wzbogacenia swojego doswiadczenia i wiedzy off-road'owej.
www.pajero.org.pl

Awatar użytkownika
Francek

Post autor: Francek » wt wrz 18, 2007 1:16 pm

Eskapada pisze:..........bo do Q…nędzy nie wszyscy mogą, muszą jeździć jedynym słusznym autem w teren jakim jest Patrol a na wyprawę jednym słusznym jakim jest Toyota
eeee.... Patrol w terenie ( w prawdziwym ) nie robi a jeżeli już to kupę :wink: a Toyka na wyprawach się zesrywa ( przynajmniej mój hdj80) 8) Obalmy wreszcie te polskie mity :wink:
Mitsu jest git i ja się swojego L-200 już nie chcę pozbywać
Pzdr
Franc
Higway to hell

powa

Post autor: powa » wt wrz 18, 2007 2:06 pm

Francek pisze:
Eskapada pisze:..........bo do Q…nędzy nie wszyscy mogą, muszą jeździć jedynym słusznym autem w teren jakim jest Patrol a na wyprawę jednym słusznym jakim jest Toyota
eeee.... Patrol w terenie ( w prawdziwym ) nie robi a jeżeli już to kupę :wink: a Toyka na wyprawach się zesrywa ( przynajmniej mój hdj80) 8) Obalmy wreszcie te polskie mity :wink:
dokładnie. Na wyprawę(definicja wyprawy?) nadaje się każdy rozsądny samochód w dobrym stanie technicznym i z adekwatnym do wyprawy wyposażeniem. Czy to będzie HDJ80, długi Misiek, Parch a wręcz duga Gela ma mniejsze znaczenie.

W teren czy mniej kg tym lepiej - gdyby patrol był takim cudem nie byłoby np. TOMCATA. Ale esencją "kontaktu z terenem" będzie i tak porządny quad z kumplami/koleżankami(?) również na porządnych quadach.

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » wt wrz 18, 2007 2:17 pm

Albo wierny Misiek :)23
Zbowid

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt wrz 18, 2007 2:21 pm

powa pisze: Ale esencją "kontaktu z terenem" będzie i tak porządny quad z kumplami/koleżankami(?) również na porządnych quadach.
:)20
czad rewelacja
genialnie płyniecie, genialnie
:)21

dyskusja była o nalepkach i ich sensie a nie o zdolnosciach terenowych poszczególnych marek - przeważnie się lubi co sie ma i nie musi to być t34 czy inny scorpion za zylion peelenów żeby fajnie i efektywnie uskuteczniać zabawę w offroad, ale to nie ulega wątpliwości, tak jak to że nie ma auta idealnego, uniwersalnego itd*

*poza patrolem

powa

Post autor: powa » wt wrz 18, 2007 2:23 pm

tia, najlepiej białym na 35"

Awatar użytkownika
Gerappa
Kontaktowanie:

Post autor: Gerappa » wt wrz 18, 2007 2:27 pm

:o kurde rozpętałem PIEKŁO !!
a miała byc tylko nalepa
jakby co to myśląc o nalepach miśkowych , nie miałem na myśli żadnego odgradzania się od innych użytkowników 4x4 :)23
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 2:47 pm przez Gerappa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BooBoo

Post autor: BooBoo » wt wrz 18, 2007 2:34 pm

Eskapada pisze:mam całkiem inna koncepcję i pomysło plan rodzący sie w bólach od dluższego czasu - sprawa wyjdzie na jaw w ciągu 24 godzin 8)

Amen :)21
Na tasiemce to środki działają po 36 :wink:
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.

Awatar użytkownika
BooBoo

Post autor: BooBoo » wt wrz 18, 2007 2:37 pm

Gebels i Mroczny - mam takie samo zdanie.

Jak tak popatrzeć n awszystkich "jeżdżących" to powinno być nas niewiele mniej niż patroli. A tak co góra dwa z czego sami znajomi do rozpoznania bez nalepek.
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”